ŚRODA
zacznę od tego że nie jestem przekonany o zwycięstwie Zalgiris-u z Zagrzebiem Kurs 1.15 to moim zdaniem przesadza. Oba zespoły będą walczyć o awans bo nie wierzę że będzie bomba w Atenach. KK moim zdaniem forma mocno zwyżkująca. Ogólnie fajny bałkański mecz się zapowiada z niesamowitą hala w tle.. Osobiście już lekko wolałbym grać gości po kursie 5.50 niż czysty win gospodarzy na
podbicie.
Kusi Unics i Siena mecze z gatunku o nic a kurs 1.25 i 1.40. Union jak wszyscy wiemy z jakimi problemami się boryka. Jeżeli Rosjanie nie będą chcieli wywinąć wałka to moim zdaniem lokata ...ale że to Rosjanie to tylko na
podbicie kurs. Prokom z tym składem to nie sądzę aby nawiązał z Sieną walkę nawet jak chłopaki odpuszczą. Mogą zrobić mecz na kontakt ale nie wierzę w ich przegraną... sorry.
FCB Regal i
Panathinaikos sobie odpuszczę bo w tych meczach nic ciekawego nie widzę.
Waham się nad CSKA Pytań mam sporo : komu bardziej będzie się chciało ? czy Rosjanie zrobią 10-0 w grupie co byłoby niesamowitym osiągnięciem. Wszystko moim zdaniem rozstrzygnie się przed meczem, mianowicie kto da komu odpocząć. Unicaja ma w weekend Cajasol na wyjeździe... Ogólnie ciekawie zapowiada się pojedynek Krstica z Zoricem. Hm...chyba tylko singiel.
CZWARTEK
Może zacznę od meczy które ze wględu na wyrównane kursy można zagrać w singlu. Nie poprę ich natomiast żadnymi argumentami bo jak tak myślałem o nich to za każdy razem każde za i przeciw potrafię skontrować więc ...
Anadolu Efes vs. Real Madrid mecz drużyn z wielkimi aspiracjami. Real dalej mnie nie zachwyca. Ostatnie mecze to Mirotic show. Przewaga pod koszem Realu wydaje się najważniejsza. Hala i chęci moim zdaniem większe po stronie gospodarzy. Mecz o pietruchę.
TYP : NO BET ze wskazaniem na Efes
Wskazanie na
Gescrap BB vs. Caja Laboral ten pojedynek omijam szerokim łukiem. Nigdy nikt mnie nie przekona do zagrania czegokolwiek choć w ich pierwszym meczu grałem na Basków. Teraz mecz jest o niebo ważniejszy dla obydwu zespołów. Nikt nie odpuści a do tego to jak już kiedyś wspominałem ACB w Eurolidze rządzi się swoimi prawami.
TYP : NO BET
SLUC Nancy vs. Olympiacos ten mecz odpuszczam ze względu na bezsensowny kurs na Olympiacos. Nie ma nad czym się rozpisywać bo doświadczenie i chęci po stronie gości ale 1.18 to nie kurs przy innych meczach nawet na dobitkę.
TYP : NO BET ze wskazaniem na Oly.
Wskazania na
Belgacom Spirou vs. Maccabi Elec. w tym meczu nie powinno nic się zdarzyć dziwnego i Maccabi powinno przełamać impas na obcych parkietach. Powstrzymanie Mallet będzie klucze do zwycięstwa. Maccabi zagra całą ławką. Spirou może się spiąć w ich specyficznej hali jednak na zespół Blatta to może być za mało.
TYP : Maccabi
Bennet Cantu vs. FB Ulker myślę .... i wymyśliłem
Nie odważę wyrokować się kto to wygra choć swój pogląd na to mam i czuję że to będzie Ulker którego gra całkowicie mnie nie przekonuje. Mają nawet fajny zespół ale ... Mecz o awans dla Ulkeru a dla Cantu hm...sporo scenariuszy, awans jednak już mają. Moim zdaniem Cantu jest za wąskie w rotacji. Do tego Micov z weteranami nie pociągnie tak długo. Odpycha mnie od czystego zwycięstwa Ulkeru postawa Cantu w domu gdzie wszystkich w Eurolidze pojechali.
TYP: Ulker (na 59%)
i under 146,5
(za szybko faule złapały zespoły w Q IV)
Partizan mt:s vs. EA7 Armani mój rodzynek ????. Czekałem na ten mecz i to że będzie decydował o awansie od bardzo ale to bardzo dawna. Nie będę się rozwodził i rozgrzewał może przyszłej dyskusji na temat tego meczu. Po co pisać po raz kolejny o widowni i Macvanie i młodzieży ? po co pisać jakie to Armani słabe ;-) ....
TYP : EA7 Armani wygra powyżej 4pts
2.62 no jak nic rodzynek ????
Chyba rodzynek stanie się gó.... jednakże czekam na Maccabi ???? i będę mieć święta ????
DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ I ŻYCZĘ RADOSNYCH ŚWIĄT
w sprawie jakichkolwiek pytań proszę na PW, tutaj już się wypowiedziałem.
E: Jak szaleć to szaleć przed świętami ...
Cska Moskwa -1.0 @ 1.43
Unics Kazan -3.5 @ 1.44
Montepaschi Siena -2.5 @ 1.44
Maccabi Electra -2.5 @ 1.50
Fenerbahce -1.0 @ 1.95
AKO : 8,67
E: Po bardzo ciekawym początku KK Zagrzeb potem mnie zszokował. Nie wiem co tam się stało bo byłem tylko zainteresowany CSKA(bardzo fajny mecz). Panata tak długo się męczyła ale na koniec wyszło jak zawsze. Szkoda mi Brose jednak mecz o awans przegrali u siebie kolejkę wczesniej. No i Zalgiris z Popovicem jednak awansował dalej ;-) Unics + Siena jak w masło. Ja bym wywalił Tomasa z Prokomu bo to żenujące stają się ich wyniki ale w klubie chyba każdy tylko zaciera ręce ... bez sensu.