i przyszła 2 kolejka a przed nami mecze w których kursy nas nie rozpieszczają...
CSKA Moscow i Panathinaikos-u nie ruszam bo HC i jak granica under/over to loteria, choć z drugiej strony szukał był w tych meczach dobrej obrony i niskich wyników.
E: Było odwrotnie całkowicie więc dobrze odpuściłem...
Real-u po takim kursie nie ruszam. Mirotic może nie zagrać a Siena jest nieobliczalna, co pokazała już w pierwszym meczu.
E: Udało się bombę ominąć.
Zalgiris Kaunas +8,5 chodzi mi po głowie od dawna. Cantu jest mocne u siebie jednakże Litwini nie raz pokazywali że jak im siądzie rzut to mogą sprawić niespodziankę. Bardzo ciekawy pojedynek się zapowiada a kursy moim zdaniem niekoniecznie dobrze oszacowane. Kaunas podjął rękawicę u siebie przeciwko Maccabi i o mały włos nie wygrał tego meczu po pościgu. Kalnietis, Salenga, Weems, Jankunas, Javtokas, Popovic - dobrze to wygląda. Najważniejsze w tym meczu będzie zatrzymanie Micova i obydwu Gruzinów.
Kursy na Bilbao lecą na łeb na szyję i już jest 1.35 (osobiście złapałem 1.60). Chodzi o brak Freeland jak i inne kontuzje w Maladze. Niemniej nie będzie to spacerek moim zdaniem dla gospodarzy i po takim kursie nie warto chyba się denerwować.
Fenerbahce - a to 100% napisze coś pod Armani bo Turcy mnie nie przekonują... a jednak nie odważę się zagrać niczego pod Armani. Uważam że przewaga pod koszem Włochów spora i tutaj trzeba upatrywać przewagi. Odstrasza mnie od tego meczu forma i przestoje obydwu zespołów. 1.30 nie do przyjęcia na Turków.
E: Mecz na styk i jakby inaczej ostatnie 4s rozegrali to mogłaby być dogrywka.
NO I NAJWAŻNIEJSZE...
Barcelona po kursie wyższym niż 2.00 ?! moim zdaniem miodzio mając na uwadze powrót króla Juana... Już Roxanne wspominała o tym że Maccabi w tym roku bardzo nie równe, słabsze kadrowo niż wcześniej. Ten mecz grałbym na
live... wszystko zależy od tego czy Juan będzie grał czy też nie. Przed meczem to możemy się wszyscy rozpisywać na temat słabszej gry obydwu zespołów, ich minimalizmie, etc. Przymierzam się w tym meczu też do
under 147.5
------------------------------------------------
E: Nie wiem jaka będzie analiza kolegi jednakże już teraz pod tymi typami podpisuję się. CSKA mogę się obawiać bo tam jest mega potencjał. Granica over/under 141,5 w meczu Fenerbahce to fajny kurs (1.44). Umknął mi ...
E: jednak trzeba wziąć poprawkę na obronę ze strony Armani.
-----------------------------------------
Kolega jednak poszedł po bandzie :?. Tak jak wyżej wspomniałem jestem w stanie zagrać
over 141,5 jak i wyżej ciut w meczu turków z włochami. Brak Malika i ostatnie mecze EA7 pokazują że zdobywanie punktów przychodzi ciężko jednakże poziom 65-75 punktów powinni w stambule osiągnąć (Gospodarze nie bronią jak Panata). Fenerbahce u siebie jest mocne jeżeli znajdą klepki (Bogdanovic i Emir powinni nakręcać punkty).
CSKA jednak no bet.
Cantu i over 145.5 pts.
Tutaj idąc moim tokiem rozumowania że Zalgiris się wstrzeli to będzie wysoki wynik. Mają kim pograć zarówno na obwodzie jak i pod koszem. Cantu u siebie piekielnie mocny zespół w którym trójki każdy może odpalać (nawet z 7-8 metrów - Basile
. Do tego widownia ... może być wysoko.
-----------------------------------------------------------
Dziś tego sporo, ale liczę na zachowanie skuteczności w wybranych meczach:
Milano +10 1.59
Bilbao -5,5 1.90
Cantu powyżej 148,5 1.90
E: 100% zachowane NAJWAŻNIEJSZE ŻE MOGĘ POŻEGNAĆ SIĘ Z DOBRĄ SKUTECZNOŚCIĄ i dać pstryczka w nos tym którym tutaj przeszkadzam...
E: chyba coś niespodzianek wyłapałem.... ;-)
-------------------------------------------------------------------------------
Kończę swoją działalność tutaj..... motywy takiej decyzji nie zostaną ogłoszone publicznie. Życzę wszystkim powodzenia dalej. Będzie można mnie znaleźć na pw. Czasem może w temacie coś napiszę. Raz jeszcze dziękuję wszystkim.