>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EuroBasket 2011 - mężczyźni

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Jedno jest pewne że Hiszpania nie odpuści Turkom ???? są groźniejsi od Polaków na przestrzeni całego turnieju a po2 przy ewentualnej porażce Hiszpanie weszliby do 2 fazy z gorszym bilansem

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Jutro wygrać musimy,nie możemy sobie pozwolic drugi raz na taka dekoncentracje jak w meczu z portugalią w pierwszej połowie.Będzie dobrze,trzymam mocno kciuki no i oczywiście licze na przyzwoity kurs na naszych.A to tak na podsumowanie dnia:

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jeśli chodzi o Gortata napisałem tylko, że ciekawe jakby ta repra grała z nim w składzie i kto wie czy nie gorzej, bo może zabrakło by takiej woli walki jak choćby dziś więc chyba zostałem źle zrozumiany...Natomiast co do jego ubezpieczenia ja tą decyzję rozumiem. Gortat nie jest gwiazda pokroju Bargnaniego, Nowitzkiego, itd. Oni jeśli odnieśliby poważną kontuzję w klubach i tak by zostali, a Gortat ?? Wątpliwa sprawa.
Również jestem ciekaw jutrzejszych kursów meczu Polska Wlk Brytania. Kluczem będzie zatrzymanie Denga...Czy realne ? Sam nie wiem. Jeśli zagramy tak jak dziś z taką mobilizacją myślę, że jest szansa na win i awans, bo Hiszpanie Kebabom nie odpuszczą.

przemo300 8,2K

przemo300

Użytkownik
Z tego co mi wiadomo awansują z grupy 3 zespoły, na pewno Hiszpania, Litwa i zespół z trzeciego miejsca. Polska musi jutrzejszy mecz wygrać. Liczy się bilans bezpośrednich spotkań. Tak więcej jeżeli wygramy, awansujemy, jeżeli przegramy, niezależnie od wyniku Turcja - Hiszpania, awans mają Kebaby gdyż wygrali mecz z Brytolami, i będą mieli jedno zwycięstwo więcej od nas.

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Heh. No fakt Hiszpania spięła tyłek.

Z tym że Litwini są sami sobie winni. Zaczęli się kłócić między sobą. Krzyczeć. Aż wreszcie Kemzura popchnął swojego asystenta. Dno po prostu.

Dobrze że są Serbowie i Rosjanie. O to że ich stać na to żeby pokonac Hiszpanię jestem spokojny. Zresztą obydwa zespoły dobrze wiedzą jak to się robi.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Kostuch bądźmy obiektywni. W 1 połowie przy takiej grze Hiszpanów to ani Serbia, ani Francja tym bardziej Rosja nie miałby nic do powiedzenia. To co oni zagrali jak grali na 110% to było niesamowite i każdy kto to widział wie co mówię.
Wiesz... kłótnie itp. to powiedzmy życie spowodowane tym że to gospodarze i zostali upokorzeniu przy 6 tyś swoich kibiców. Dodać do tego trzeba że wymiana zdań nawet ostra między zawodnikami może ich tylko zmobilizować...
Oczywiście zachowanie trenera naganne...
Reasumując kończącą się pierwszą rundę.
Finał w zależności od ułożeniu półfinałów Hiszpania - Serbia lub Francja. Inne zespoły nie sądzę aby dorównywały poziomem tym 3 ekipom. Muzę też przyznać że nie widziałem meczu Rosjan ani jednego dlatego też ich nie wymieniam...
Jutro gram WB i mam nadzieję że się pomylę ale jak już wcześniej mówiłem na pewno naszych nie zagram bo jak to zrobię to umoczą ????

kostuch 142

kostuch

Użytkownik
Jestem obiektywny i uważam że Serbii i Rosji nie są w stanie wklepać 20 pkt przewagi w 1 kw.

Jutro będzie może jakiś normalny dzień, w końcu wszyscy grają o decydujące rozstrzygnięcia.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Niemcy już mają awans, czy tak? Bo zastanawiam się nad underem Dirka, linia 23,5. Jeśli są już w drugiej fazie to może sobie lider niemców poodpoczywa dłużej. W meczu Polaków myślę o underze 158. Wczoraj prawie nikt na naszych nie liczył a ci zagrali bardziej fajnie i skutecznie. Teraz pewnie wielu myśli że skoro ograliśmy wicemistrzów to z anglikami pójdzie łatwo. A może być zupełnie odwrotnie i moim zdaniem to będzie trudny i nerwowy dla nas mecz, i skuteczność już nie będzie taka dobra. Tak to widzę, ale może się mylę.
Parker over22,5
wczoraj Parker mało narzucał, ale dziś jest mecz o 1miejsce w grupie i lider drużyny powiniem wziąść ciężar gry na swoje barki. Myśle że mecz będzie zacięty to i więcej minut pogra

ivrock 8

ivrock

Użytkownik
Ciekawy mecz byłby do zagrania Hiszpania - Turcja, gdyby nie wcześniejszy mecz Polaków. Jeżeli nasi przegrają, to Turcy nie muszą już cisnąć, z kolei dwa takie mecze pod rząd jak wczoraj Hiszpanie raczej nie zagrają. Trzeba więc czekać najpierw na rozstrzygnięcie meczu Polaków, jak nasi wygrają, to sądzę, że rozsądna linia handicapowa u jakiegoś buka na Turcję może być warta zagrania, nie będą mieli już nic do stracenia, a Hiszpanie poczuli wczoraj moc, wiedzą, że w kolejnej rundzie i tak sobie radę dadzą, mogą więc szafować siły. Nie mówię, że Turcja ma szansę z Hiszpanią, bo wczorajszym to lekka abstrakcja, ale powalczyć powinni i jakieś 20 punktów w plecy nie powinno paść.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dirk under 25 1.85
Fonbet
4/10

Po co Dirka męczyć to nie mam pojęcia, podejrzewam, że trener Niemców też nie ma. Więc nie spodziewam się wielu minut Dirka. Pogra sobie pewnie Jagla, to i tak już nie ma znaczenia. Niemcy w końcu wchodzą i tak do następnej rundy, więc nie ma co przemęczać liderów. Nawet porażka i tak im nic nie zrobi, a Dirk póki co grał sporo, więc należy mu się wolne.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Jak nasi wygrają to owszem Hiszpanie mogą olać swój mecz ale trzeba też dodać że nasza wygrana z kolei podłamie też Turków bo stracą szanse na awans i motywacje do gry

M 4

my_lastyear

Użytkownik
Myślę ze nawet jeśli nasz reprezentacja wygra, czego im bradzo życzę to nie wpłynie bardzo na grę Turcji. Będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony na zakonczenie turnieju. Po za tym nie będą grali juz pod presją co na pewno wpłynie na ich grę. Ja osobiscie stawiam over 152 pkt po kursie 1.66 w meczu Hiszpania - Turcja bez względu na wynik meczu GB - Polska.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Hrycaniuk over 15,5(pkt +zbiórki) @1,85✅✅22
Tobet
Linię wystawili patrząc na średnią w turnieju:10,0 pkt na mecz i 5,8 zbiórki na mecz. Wczoraj Adam rzucił 15 pkt i miał 6 zbiórek. Z Hiszpanią miał 12+9.A miał z kim walczyć pod koszem. W meczach z Litwą i Portugalią grał mniej,tj ok 20 minut i wtedy nie przekraczał tej linii.Jeśli dziś nie złapie szybko fauli jestem przekonany że zrobi over.U Angoli nie widzę takiej siły pod koszem,wiadomo Deng coś tam zbierze i rzuci spod samej tablicy. Myślę,że jeśli mamy dziś wygrać to Hrycaniuk powinien pokusić się o over w tym zdarzeniu.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Jedno jest pewne że Hiszpania nie odpuści Turkom ???? są groźniejsi od Polaków na przestrzeni całego turnieju a po2 przy ewentualnej porażce Hiszpanie weszliby do 2 fazy z gorszym bilansem
Hiszpania jest na tyle mocnym zespołem że im żadne bilanse nie przeszkodzą w zdobyciu po raz kolejny ME,tutaj dużo zależeć będzie od meczu naszych grajków jesli wygrają to Turcja będzie grała jedynie o honor,jesli jednak przegrają Turcja walczyć będzie o awans,dla tego sądze że granie na Turcje(+10,5),jest bardzo dobrym typkiem po dobrym kursi jesli już Hiszpanie wygrają to maksymalnie 8 lub 9 punktami,nie zapominajmy że to zespół który walczy o ME także muszą najlepszych oszczedzać pewnie pierwsze dwie kwarty zagrają najmocniejszym składem by wyśrubować wynik puzniej jednak trener da odpocząć najlepszym a to oznacza szanse dla Turcji,zespół turecki jest na tyle silny że może pokonać hiszpanów,w tym meczu praktycznie wszystko od nich zalezy,bo byki nie zaleznie od tego czy wygrają czy przegrają awansują z pierwszego miejsca ponieważ pokonali Litwe wczoraj 12 punktami ???? tyle z mojej strony.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Finlandia 1.763
Pinnacle
5/10

Wydaje się, że to mecz o nic, ale się przyjrzałem i jednak nie. Finowie nadal mogą awansować. Otóż jeżeli Finowie wygrają, a do tego wygra Grecja i Macedonia, to między Chorwacją, Bośnią i Finlandią stworzy się mała tabelka, bo wszystkie te ekipy będą miały bilans 2/3.

Finlandia-Chorwacja 79:84
Chorwacja-Bośnia 80:92
Bośnia-Finlandia 64:92

I to Finowie mają nalepszy bilans małych punktów w tych meczach, bo mają +23. Więc awansowaliby w takim wypadku.

Wygrane Greków i Macedonii nie są dziś jakimiś nieprawdopodobnymi scenariuszami, więc myślę, że Finowie będą walczyć w tym meczu, bo dla nich taka szansa na awans do drugiej rundy EuroBasketu może się zwyczajnie nie powtórzyć.

Czarnogórcy nie mają o co grać, bo i tak mieliby małe punkty gorsze niż Bośnia i Chorwacja. Także myślę, że odpuszczą sobie ten mecz. Dla nich to mecz o nic, Pekovic albo jest w słabej formie albo sobie odpuszcza tak jak to zrobił z Macedonią i Chorwatami. Finowie bardzo ruchliwi, dużo biegają, nie sądzę, że Czarnogórcom będzie się chciało tak biegać dla biegania za nimi, skoro wygrana i tak nic nie daje.

Zresztą mówię, dla Finów to ogromna szansa na pokazanie się w Europie i na awans dalej. Koszykarzy z Czarnogóry ludzie znają - Pekovic, Jeretin, Cook, Dragicevic, Dasic. To nie są anonimowe nazwiska. A Finowie trochę anonimowi są jednak. Także myślę, że i obecna forma i względy ambicjonalne po stronie Finlandii.

Pekovic under 14 1.85
Expekt
3/10

Jak wyżej pisałem, Czarnogórcy grają o nic, nie muszą już grać, więc nie sądzę, że Pekovic będzie grał za wiele, bo po co. Lepiej dać pograć młodemu Vucevicowi. Poza tym mam wątpliwości czy samemu Pekovicowi chce się grać.

Domercant over 14.5 1.85
Fonbet
4/10

Dla Bośni to czy ten mecz jest ważny czy nie to zależy od wyników poprzednich spotkań.
Generalnie jeżeli Chorwaci wygrają mecz to niezależnie od wyniku Finów Bośnia musi wygrać.
Jeżeli Chorwaci przegrają i Finowie wygrają to Bośnia musi wygrać, bo inaczej przegra małymi punktami z Finami.
Jeżeli Chorwaci przegrają i Finowie przegrają to Bośnia przegrywając awansuje, ale wygrywając będzie miała więcej punktów następnej rundzie.
Także wygrana i tak jest korzystna dla Bośniaków, więc myślę, że będą chcieli to wygrać. Także Domercant będzie musiał dobrze zagrać jako lider tej ekipy. Henryk jest ostatnio on fire. Po słabszym początku turnieju ostatnie 2 mecze to 25 i 23 punkty na super skuteczności, zwłaszcza za 3. Macedończycy nie są dobrzy w bronieniu trójek. Dostają średnio 7.8 trójki na mecz, a i tak średnią zaniża mecz z Grekami, kiedy to Grecy rzucili tylko 4 przy swoim słabym dniu. Macedończycy pozwalają rywalom na ponad 38% za 3 co jest jednym z gorszych, jeżeli nie najgorszym wynikiem na turnieju. A nie licząc słabego meczu Grecji to jest to prawie 44%. Widać, że co jak co, ale bronienie trójek nie jest ich domeną. A Henryk świetnie rzuca trójki, to chyba każdy wie. Nie jest to Allen, ale i tak jest w tym bardzo dobry. Generalnie to jeżeli będzie kontynuował swoją dobrą passę to samymi trójkami over pokryje.

ivrock 8

ivrock

Użytkownik
Ja w sumie odpuszczam Hiszpania - Turcja bez względu na wynik Polaków. Trzeba pamiętać, że koszykówka w Hiszpanii to nr 2, a jak jest duża impreza, to staje się nr 1, tak jak z naszymi siatkarzami, więc oni po prostu nie dadzą wygrać Turkom (sportowa psychologia podpowiada, że jak idzie, to trzeba iść za ciosem, bo potem jedna porażka może osłabić morale, zmniejszyć pewność siebie), aby potem ich dziennikarze nie ścigalii i kazali się tłumaczyć z przegranej przed rodakami, ma być święto i marsz po tytuł, a Turcy bez formy na tych mistrzostwach, nie wiem jak oni nagle mają wygrać z Hiszpanami, musi im wyjść jakiś super mecz.

pablex 77

pablex

Użytkownik
Dobra wiec wydaje mi sie ze warto coś takiego zagrać w B365 :
Grecja - Chorwacja 2 @ 3,0
natomiast jako kontre
Grecja wygra grupe @3,3
Grecja aktualnie jest 1 w grupie i gra z Chorwacja, wiec jak wygra - powinna utrzymac miejsce 1.. Chyba ze sie w czyms myle, czegos nie wzialem pod uwage ??
No bo raczej Macedonia nie wygra meczu ponad 18 pkt ...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dobra wiec wydaje mi sie ze warto coś takiego zagrać w B365 :

Grecja - Chorwacja 2 @ 3,0
natomiast jako kontre
Grecja wygra grupe @3,3

Grecja aktualnie jest 1 w grupie i gra z Chorwacja, wiec jak wygra - powinna utrzymac miejsce 1.. Chyba ze sie w czyms myle, czegos nie wzialem pod uwage ??

No bo raczej Macedonia nie wygra meczu ponad 18 pkt ...
Grecja z Macedonia przegrala.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom