T
3
tamarind17
Użytkownik
ale liczy się bezpośrednie spotkanie na koniec grup
On tam dostaje wiecej dobrych pilek w 1 meczu niz podczas calej tej imprezy lacznie, pod koszem nie mial czego szukac bo i tak by nic nie dostal wiec tradycyjnie wychodzil na dystans ale tam kryty bez akcji ustawionych niewiele mogl zdzialac. Nie czarujmy sie to nie jest gracz wybitny ale jakbys Ty widzial z parkietu jak Skiba kozluje kretynsko przez pol akcji to nie wiem czy inaczej bys sie zachowywal i gral.Zbiórki zmasakrowali nas na tablicach,na tym poziomie tyle zbiórek w plecy?jedna osoba mnie dzisja dobiła... szewczyk.Ja nie wiem juz sam czy on we włoszech zwsze przed meczem wciaga cztery krechy że robi takie wyniki?przecież przez caly turniej był tak nieudolny w obronie że to jakiś obłed.
Niestety miałem rację, choć sędziowie techniczne gwizdali Graliśmy i tak bardzo dobrze jak na nas. W większości spotkań zawodziła jednak psychika u naszych graczy - i to nie tylko tyczy koszykarzy, ale sportowców ogólnie polskich. Jakiś taki syndrom słabej głowy mamy. Gdybanie czy z Gortatem, Lampe i Ignerskim byłoby lepiej jest bez sensu, bo każdy z rywali zagrałby wtedy zupełnie z innym nastawieniem. Ja widziałem na tym turnieju sporo zagrań, których na Eurobaskecie w Polsce nie było i widać w tym miejscu dobrą rekę trenera Pipana. 4 miejsce w grupie bardzo dobre (no chyba, że Turcy wygrają to 5.)Zachwytu być nie może ???? Pomogli nam bardzo dużo sędziowie. Turcy grali dzisiaj słabo i nie wiem dlaczego nie wykorzystywali częściej choćby Kantera, który na końcu ze Szczotką robił co chciał. My zagraliśmy świetnie to fakt, ale mamy jeszcze mecz z Wielką Brytanią i ostrzegam przed huraoptymizmem. Sędziowie 2x nam nie pomogą (chyba).