Nie no prosze Cie...Sroka i Szawar to nie sa lepsi gracze...Moze kiedys, ale czasy Szawara bezpowrotnie minely. Swoje zrobil. Natomiast Sroka jest bardzo himeryczny. Potrafi rzucic 6 trojek pod rzad a potrafi miec mecz 0/12 z gry. Wiec to tez takie troche ryzyko, a moze sie uda a moze nie. A w kadrze nie ma na to miejsca. Wołoszyn, ale ktory ?? Bo jest 2 braci ???? A starszy ostatni sezon mial duzo lepszy niz mlodszy. Wiec nie wiem o ktorego Wam chodzi. Arabasa nie skomentuje ???? Spoko grajek na ekstraklase i 1wsza lige, ale kadra ?? ???? Z calym szacunkiem nie. Natomiast Roszyk w
PLK mial chyba najslabszy sezon nie liczac debiutanckiego. Gosc nie gral NIC. ZERO. Wiec ze wszystkich kandydatur zastanowilbym sie nad Kitzingerem. To rzeczywiscie mialoby sens, ale jednak Kitzinger to jest bardziej 2ka...
No i czemu skreslacie Bialka to nie wiem. Jak dla mnie szkoda, ze nie dostaje szansy na 3ce...Bo 4-5 wiadomo sa zajete i to mocno. Ale Bialek 2 sezony na Wegrzech gral naprawde dobry basket i teraz w
PLK to samo. Takze jego bym tak nie skreslal, bo zagral sezon w
PLK o niebo lepszy anizeli Roszyk.
No i wracajac juz do tematu reprezentacjito naprawde cuda sie dzieja. Bo wychodzi na to, ze jesli pokonamy Belgie wywalczymy bezposredni awans...I powiem szczerze kusi mnie te 2,2 na Polske ???? i dziwi zarazem fakt, ze mozna obstawic tylko 1 albo 2...
bah nie bierze pod uwage x ?? ;] Ale cos czuje, ze spartola kolejna szanse...Chociaz...Mam taka cicha nadzieje, ze wygraja i te
eliminacje beda
nauka dla kazdego z tych graczy wlacznie z trenerm i na eurobaskecie zaprezentujemy sie lepiej ????
I raz jeszcze napisze - Griszczuk nie jest glupkiem ani miernota jak to niektorzy pisza. Nie mowie, ze jest wspanialy, ale musicie zrozumiec, ze gosc sie UCZY dopiero fachu. Popelnia proste bledy, ale tragedii tez nie ma. Zamknalby wszystkim usta, gdyby wygrali z
Belgia i zrobilby awans. A nawet jesli nie to raz jeszcze powtarzam, to wina PZKOSZa, ze nie potrafia zatrudnic trenera juz zahartowanego doswiadczonego tylko zatrudniaja mlokosa trenerskiego, ktory byc moze bedzie bardzo dobry ale za 6-7 lat. W
PLK moze czasem popelniac bledy, ale w kadrze na zle branie czasu, zle zmiany, itp nie ma juz miejsca. Ale nazywanie go, ze glupiec glupcem bedzie jest dopiero głupstwem. Co jak co, ale z Anwilem srebro wywalczyl. A kto wie czy nie bedzie tez i Eurobasketu ?? ????