moneybutcher
Użytkownik
Oczywiście, że mówimy o rezerwowych zadaniowych. Dyskusja toczy się na temat Majewskiego a on graczem pierwszej piątki przecież nie jest ???? Faktycznie pominąłem Szawarskiego no ale on jest już za stary. On w kadrze też już był. Tak jak napisał dawczan czasy Szawara bezpowrotnie minęły.Tylko, że kolego Clippers my mówimy o graczu do piątki czy glęboka rezerwa wejscie na jakies zadanie? Ja mam na mysli to drugie. Do Szawara się nie odniosles w ogole, co do reszty.
Kitzinger to jest SG ale mimo, że jest narwany to z chęcią nawet zobaczyłbym go w repreznetacji. Teraz przydałby się u nas. Myślę, że rozgrywałby lepiej niż Kelati kiedy Koszarek odpoczywa (oczywiście w sytuacji kiedy Szubarga jest kontuzjowany) a Thomas spokojnie mógłby grać na swojej ulubionej pozycji SG i straszyć trójką.
Co do reszty się nie wypowiadam jeszcze raz bo już wyraziłem swoje zdanie. Jestem tylko bardzo zadowolony, że Griszczuk nie powowłał właśnie do reprezentacji Bartka Wołoszyna. Całe szczęście, że w tym przypadku nie kierował się tym, że i on gra w Anwilu i będzie miał jakiś przywilej.
Ja Białka nie skreślam. Wiem, że stać go na wiele. Ale ja myślę, że Griszczuk niestety już go skreślił. Może w lidze Białek jest lepszy od innych ale tutaj w tym graniu na arenie międzynarodowej bardzo ważny jest rzut za trzy. Białek tego nie ma a Maja tak. Patrz na Team USA. Myślę, że Rondo sam nie zrezygnował z reprezentacji a to jedynie taka zasłona dymna aby nie było sensacji, że podstawowy PG wicemistrzów NBA odpadł. Tylko, że on bez rzutu nic w Turcji by nie zrobił. Patrzcie na Gordona z Clippers jaki jest ważny dla Stanów. Mówili, że może być pierwszy do wylotu, gra mało a jest najlepszym ich strzelcem w meczach towarzyskich. I dla mnie to jest jedną z najważniejszych postaci bo jest głównym snajperem z dystansu tej ekipy.