>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
Jak to się mówi, klopsik ładny, kompletna pomyłka z mojej strony (w końcu co to by były za zawody jakbym nie zrobił jakiegoś genialnego błędu). Wiadomo o co chodzi. Dziś typ Lokata jak dla mnie i to ze 100% zyskiem, chyba że ktoś się umówił na granie większej ilości setów ( to już by były w ogóle jaja jak berety).
Rosja -2,5 - Polska⛔
@2
10j
Oczywiście maksymalna stawka, bo Polska to chyba w tych meczach poza 15 pkt nie wyjdzie. Typ przeanalizowany 15x bardziej niż Argentyna (bo co do Włochów to nie mam do siebie pretensji).
Rosja - Polska under 135,5⛔
@3.9
2j

T 23K

tadzin

Użytkownik
Pazernie i takie są efekty, jednak nie uważam tego za tak ogromny błąd jak z Argentyną.
Argentyna - Polska
@1.6
10j
Tu jednak po wczorajszej grze boję się handicapu.. Szczególnie jeśli Polsce znow wejdzie taka zagrywka to moze byc anwet TB. Jednak Argentynie ten medal nalezy sie jak psu kość.
W grze kupon na wygrana Brazylii po @2.2, więc liczę na małe odrobienie strat.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 23K

tadzin

Użytkownik
Podsumowanie reszty F8
zysk ⛔9,5j
yield⛔???​
Druga część F8 GENIALNA :d, z zysku 30j utracilem wszytskie wirtualne jednostki wychodząc na minus, GRATULUJĘ SOBIE głupoty i idiotyzmu. Skutecznośc na oko widzę grubo ponad 50%, zgubiło stawkowanie jest moj największy błąd jednak nie potrafię stawkować wirtualną kasą. Od wrześn ia wracam do gry za normalną kasę i problem będzie mniejszy ???? .
Narazie taki typ za mała stawkę jak na taki kurs nawet może i warto sprobówac ale za MAŁĄ (!) stawkę, bo to mecz towarzyski. Ja widzę tu value po stronie Francuzów, a patrząc przez pryzmat wczorajszego spotkania to tlyko Kurek coś sobą reprezentował...
Polska - Francja 2.4⛔
2j
@rotacja w składzie Francuzów, zero pretensji ;)
Tak apro po ten mecz tylko tym bardziej mnie przekonał że normalny gambling jest prawie pozbawiony sensu i granie na Betfair ma tylko jakis sens.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Polska - Czechy over 185,5pkt 1.9⛔
2j
Bardziej widzą mi się Czesi, jednak nie jestem tego do końca pewien, 4 sety powinny być spokojnie teraz tylko trzeba liczyć żeby były końcówki. Typ za małą stawką bez solidnych podstaw żeby
oczekiwać powodzenia.
Rosja - Chiny 6.2 betfair⛔ :razz:
1j
Po takim kursie i na dodatek Rosjanki potrzebują 1 punktu by wejśc oraz by uniknąc Brazyli. Teoria spiskowa na maksa także stawka 1j.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Austria - Polska under 160,5pkt 2.2✅
3j
Nigdzie w necie nie mogłem znaleźć skąd ten mecz w ogóle się wziął, no ale skoro grają to mi się tu widzi gładkie 3-0 dla Polaków.
Przed podaniem typu warto sprawdzić podstawowe informacje. Tutaj krótki cytat z portalu podsiatka.pl: &quot;Strona internetowa austriackiej federacji pieje z zachwytu, że jutro i w sobotę w Grazu ich reprezentacja zagra z reprezentacją Polski. - Mistrz Europy jest oczekiwany w Grazu - piszą Austriacy. Mistrzów Europy rzeczywiście nie zabraknie. Będzie ich... dwóch. Michał Bąkiewicz i Paweł Woicki.

Generalnie można powiedzieć, że w Grazu przeciwko Austriakom zagra... AZS Częstochowa. Żeby nie było wstydu, częstochowska drużyna została wzmocniona kilkoma zawodnikami z innych klubów. Do Austrii jadą m.in. Michał Bąkiewicz i Paweł Woicki ze Skry Bełchatów oraz Wojciech Żaliński i Damian Wojtaszek z warszawskiej Politechniki. Trenerami tej drużyny będą Marek Kardos i Radosław Panas. &quot;
Tutaj reszta&gt;&gt;&gt; http://podsiatka.pl/main.php?func=print_news&amp;amp;sid=965
buahaha no to wszystko jasne, unibet dowalil konkretnego wałka.
@oj tam oj tam AZS Czewa gładko sobie poradził z reprą Austrii ????
co nie zmienia faktu że mogłem dłużej niż te 15 minut poszukać CO TO ZA DZIWNY MECZ...

T 23K

tadzin

Użytkownik
Dobra określam małe zasady bo nie było czegoś takiego tu nawet napisane. Bank 70 j, max stawka na jeden zakład wynosi 10 % (co i tak jest za dużą stawką no ale ~~). Trzymamy się tego choćby nie wiem co i sądzę że nawet jak zdarzą się czerwone serie to dzięki trzymaniu się zasadom będzie dobrze.
Polska - Niemcy 2.1✅:spokodfhgfh:
3j
Przed ME byłem całkowicie skłonny grać na Niemców, jednak po kursie 2.3-2.5 . Kursy baardzo mocno pospadały + trochę pooglądałem Memoriał Wagnera i F8. Wynikło z tego że początek F8 był słaby i tragiczny, przełamanie poszło w meczu z Rosją, gdzie poszła lepsza zagrywka i ogólna mobilizacja drużyny. Nastepnie kapitalna wygrana z Argentyną. Widzę tu podobieństwa a mianowicie ogromna porażka z Czechami, średni mecz z Włochami i jako taki z Rosjanami. Na dodatek Niemcom dużo brakuje do Argentyny i tak naprawdę to tam tylko Grozer taki straszny, a reszta taka sobie (w fazie interkontynetalnej LŚ nie grali nic ciekawego). Mobilizacja i team spirit i będzie dobrze.
Na dodatek kurs na Polaków przeszacowany i to co najmniej o 0,25.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Bułgaria-2,5 - Slowacja 2.18⛔
2j

Polecam też under 130,5 w meczu Rosji z Estonią po @2 w unibet✅. Sam nie mam tam środków na koncie, a specjalnie dla jednego meczu nie będę przelewać.
@@@
Lubię to...

T 23K

tadzin

Użytkownik
Polska - Bułgaria 2.14⛔
3j
Zawyżony kurs, słaba postawa Bułgarów, w dalszym ciągu liczę na spirit team Polaków.
Niemcy - Słowacja+1,5 2.18✅
2j
Zawyżony kurs, może wyjdę przed meczem bo nie jestem do końca go pewien.
Słowenia - Serbia 5.72⛔
1j
Serbowie możliwe że nie będą chcieli wygrać.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Portugalia-1,5 - Estonia 1.641⛔
3j
Portugalia zdecydowanie mocniejszy team, pomimo że mecz grany o pietruszkę to jednak myślę że będzie grany na poważnie. Wynik inny niż 3-0 dla Portugalii mnie mocno zaskoczy.
Finlandia - Belgia 2.04⛔
2j
Słowenia-1,5 - Turcja 1.73⛔
3j
Portugalia - Estonia under 3,5 seta 2.92✅
1j
dograłem też Slowaków po 2.14 za 3 j✅ i chwile potem pinnacle zdjelo mecz. typ wpisuje bo jest to jakby dziennik mojej gry, wiec chce zeby wszystko bylo z sensem. To ile będe mial yieldu czy +/- chyba nikogo nie zaboli..

T 23K

tadzin

Użytkownik
Starcraft 2
Byun - Twilight 1.46⛔
3j
Nie znam się na tym, typ od VIPa z działu esport, wiem jedynie że Terranie są straszną niezbalansowaną imbą a Byun właśnie gra Terranami ????

T 23K

tadzin

Użytkownik
ME Kobiet
Czechy - Rumunia 1.47✅
4j
Czechy-1,5 - Rumunia ~~1.95
10j
Czeszki z hc mam zamiar pohandlować tzn. sądzę że kursy polecą w dół i wtedy puszczę kontrę na Rumunię robiąc zysk przed meczem. W in play takim betem na pewno nie będę wchodził ????

T 23K

tadzin

Użytkownik
SC2
Mvp - DongRaeGu 1.67⛔
2j
Mvp -1.5 - HuK 1.8✅
2j
ME Kobiet
Rosja-2,5 - Bułgaria 1.51✅
2j
Sam troszkę czytałem o tych całych aferach w teamie Bułgarii, na dodatek przeciwnik bardzo trudny, inny wynik mimo wszystko zdziwi. ZnaFFcą żeńskiej nie jestem :p

Do góry Bottom