>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
Finlandia - Serbia

Wczorajszy mecz tych ekip był bardzo dziwny i stał na słabym poziomie. Z jednej strony Serbowie z niezłymi skrzydłami i mocnym środkiem, z kolei po drugiej stronie siatki Finowie, z jednym zawodnikiem w ataku(!). Mowa oczywiście o Mikko Oivanenie, który wraz z Mikko Esko walnie przyczynił się do wygrania aż 2 setów dla Finów. Dodać należy że Serbowie i sędziowie również mocno pomagali Finom by mecz ten za szybko się nie skończył. Gdyby nie błędy własne Serbów oraz słaba gra rozgrywającego Serbii Petkovica, to byłby to mecz bez historii zakończony wynikiem 3-0 dla Serbii.
Wczorajsza gra Serbów wyglądała jakby grali na pół gwizdka, co znajduje swoje odzwierciedlenie we wcześniejszych meczach gdzie te dobre były przeplatane ze słabiutkimi (Argentyna, Portugalia, Finlandia - w każdym z dwumeczy Serbowie choc raz schodzili jako przegrani). Sądzę że wczorajszy mecz, stał w wykonaniu Serbów na tym niższym poziomie, na którym normalnie przegrywali i dziś zagrać mogą tylko lepiej.

Od Finów nie oczekuję niczego ciekawego za wyjątkiem postawy Oivannena i czyszczenia siatki Esko. Drużyna ta nie ma żadnego przyjmującego który mógłby choć trochę pkt dołożyć w ataku i pomóc Oivannenowi, z kolei ten chyba nie zagra znów tak kapitalnego meczu bo robotem nie jest. Na dodatek Finowie miewają ogromne problemy z przyjęciem, szczególnie co mogłoby się wydawać dziwne - najsłabszym punktem przyjęcia jest libero fiński Tuomas Sammelvuo (były gracz ZAksy), który problemy miewa nawet z prostym flotem.

Podsumowując, jeśli Serbowie nie będą grać na ćwierć gwizdka, to ich przewaga jest niepodważalna, nawet jeśli rozgrywa tak słaby sypacz jakim jest Petkovic.

Finlandia - Serbia -1,5 @ 1.85⛔
4j
Finlandia - Serbia -6,5 @ 1.85⛔
4j

T 23K

tadzin

Użytkownik
Podsumowanie dotychczasowej LS
zysk = ⛔1.62j
yield = ⛔0.01

ehhhh.... cały czas popełniam błędy, a mianowicie za dużo spotkań.. Musze to zmienić..​

T 23K

tadzin

Użytkownik
Polska - Portoryko over 130,5 pkt✅
@1.5
4j
Ej no bez przesad, Polska gra dobrze momentami nawet bardzo ale nie dać ugrać Portorykańczykom setów do -18 -18 -19 to według mnie spoora przesada. Nie zdziwi mnie mocna walka w końcówkach.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Ostatnie typy słaabe, teraz rzuciło mi się w oczy coś chyba całkiem niezłego.

Francja -1.5 - Korea Pd✅
Polska - Brazylia✅
@2.17
10j✅✅✅

Francja ostatnio całkiem sobie radzi pomimo, że w dalszym ciągu pół ataku Francji to Rouzier, to to pokazuje dlaczego na wyjeździe Francja (bez Rouziera) przegrała z Koreańczykami.

Brazylia awans ma zapewniony, jednak nasi to nasi, którzy ostatnio z Brazylią wygrali mecz towarzyski, by później w meczu o malutką stawkę w Memoriale dostać gładko. Rok temu Brazylia mając awans do F6 zapewniony, grała całkiem na serio z Bułgarią i wygrała, sądzę że z Polakami (dodając fakt że to Polacy vs Brazylia ???? ) będzie tak samo.

Pomimo wyników 3-0 i 3-1 dla Brazylii w tej LŚ bardzo zaciętych, to mimo to tam Polacy w najważniejszych momentach się głupio zacinali i z meczu który powinni wygrać 3-0, przegrywali 1-3 ...

T 23K

tadzin

Użytkownik
Włochy - Kuba 1.6⛔
Bułgaria - Rosja 1.7✅
@2.72 betsafe
2j⛔⛔⛔
Kursy betsafe całkiem ciekawe, szczególnie w porównaniu do unibetu. Na dodatek coś mi się wydaje że Włochy i Rosja jednak zagrają aby wygrać i zostawić słabszą Serbię w F8. Wczoraj podobno Rosjanie zagrali słaby mecz (na livescorze w 3. secie widziałem że z 22-20 seta przegrali) + Fidele dostały mocną młóckę od Włochów. Zobaczymy. GL
@ZZz te Fidele mnie bardzo..

T 23K

tadzin

Użytkownik
USA - Portoryko+2,5⛔:spokodfhgfh:
@2
2j
Zawsze urywali przynajmniej seta, teraz pewnie zrobią na złość ale kurs imo wart ryzyka. Dodam że USA musi zdobyć łącznie min 4 punkty, wczorajszy mecz grali już o dużą stawkę a Portoryko o nic a i tak skończyło się Tie Breakiem. Czyli dziś USA musi wygrać co najmniej w TB aby wejść do F8.
GL

T 23K

tadzin

Użytkownik
Ostatnio nie single lecz duble, triple okazały się lepszym rozwiązaniem, z tego powodu kontynuuję taką a nie inną grę.
Rosja - USA✅
Brazylia - Kuba✅
Polska - Bułgaria✅
@2.6
5j✅✅✅
Brazylia i Rosja to dla mnie 2 zdecydowanie najlepsze teamy całych rozgrywek, bardzo wyróżniające się na tle innych. Na dodatek Amerykanie dotychczas 1. mecz grali zawsze słabiej, zaś Kuba bez Simona i Hierrezuelo tym bardziej nie podoła Brazylii.
Co prawda gra Kuby wygląda coraz lepiej jednak w F8 każdy mecz jest grany o ogromną stawkę (tylko 1. i 2. miejsce awansuje do semifinals).
Odnośnie typu na Polskę, to bardziej przekonała mnie słabiutka postawa Bułgarii, która z Rosją nie miała najmniejszych szans, zaś porażki Polaków z Brazylią skwituję tym że &quot;kompleks brazylijski&quot; naszych siatkarzy cały czas działa i ma się dobrze.
Po cichu liczę na Argentynę.
Włochy - Argentyna+1,5✅
@1.85
2j

T 23K

tadzin

Użytkownik
Włochy - Polska✅ 3 - 0
@2
10j
To są jakieś jaja te kursy, Polska bez Bartmana przecież ????
@kursy juz sie zmieniły w drugą stronę, Polskę można pograć nawet po @2.3 i mamy surebeta
Bułgaria - Argentyna✅ 0 - 3 !
@2.4
8j
Wszystko z unibet nic tylko grać ! ????
@Podziękował unibetowi za genialne kursy

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 23K

tadzin

Użytkownik
Włochy -1,5 - Bułgaria⛔
@1.6
4j
Bułgaria od początku gra słabo, co udowodniła znów w meczu przeciwko Argentynie, Kazijski całkowicie bez formy, sam Sokolov nie pociągnie drużyny. Włosi potrzebują w najlepszym wypadku szybkich 3 punktów. Stawka niższa, bo w porównaniu do wczorajszych pewniaków ten mecz może się przerodzić teoretycznie w jakąś bijatykę.
Po meczu Rosji - Brazyli wymyślę coś dla Polaków ???? (w przypadku sportowej rywalizacji szybkie 3-0 dla Argentyny)

Do góry Bottom