>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
ME Kobiet

Czechy-1,5 - Rumunia ~~1.95
10j
Czeszki z hc mam zamiar pohandlować tzn. sądzę że kursy polecą w dół i wtedy puszczę kontrę na Rumunię robiąc zysk przed meczem. W in play takim betem na pewno nie będę wchodził ????
Czechy - Rumunia+1,5 2.23
8,75j
Zysk bez względu na wynik ✅0,76 j . Można było czekać dłużej ale już nie mam pewności jak się kurs zachowa.
wcześniej mi się źle policzyło : &lt;

T 23K

tadzin

Użytkownik
Padova - Piacenza 1.6⛔????
3j
Czechy+2,5 - Polska 1.67⛔
3j
Macerata-2,5 - Ravenna 1.98⛔
3j
Dzień wybitny, daję sobie spokój z cudzymi typami, przynajmneij jak sam wdupiam to mam pretensje tylko do siebie. Bet dnia Piacenza w dupe 0-3 a byli ogromnymi faworytami. Lube zdupiło mecz bo spokojnie by weszlo, wszytskie wygrane sety pogrom, ten jedyny przegrany grany z przewaga 3-4 nagle koncowka remis i dupa buehehe.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Ciekawe czy będzie kontynuacja czerwieni, a jest to bardzo bardzo mozliwe.
Izrael+2,5 - Czechy 3.04⛔ na razie &quot;zgodnie z planem&quot;
1j
Rumunia+2,5 - Polska 2.04⛔:grin:
2j
Zagrane tak bo mi się spodobało tak : &gt;
@BUAHAHAHA

T 23K

tadzin

Użytkownik
Całe szczęście wszystkie &quot;kobiecie siatkowe&quot; debilizmy zwróciło mi Trento ???? . Teraz zaczynamy typowanie Plus Ligi ! ???? Kursy były genialne o 16 wtedy wyszedłem z kolegami, wróciłem teraz i kursy straszny spadek, niestety nie mogłem wcześniej grać i humor mam średni ;/. No to zaczynamy.
Polibuda - Delecta 1.97✅
4j
Przewidywane szóstki(siodemki) :
Delecta - Konarski, Lipinski, Antiga, Siltala, Debiec, Cerven, Jurkiewicz
Wawa - Szymanski, Steuerwald, Jakopin, Wierzbicki, Wojtaszek, Kreek, Nowak
Wawa slabe transfery, tylko Szymanski jest madrym posunieciem, z kolei Delecta dobre wzmocnienie przyjmujacych (wymiana wszytskich) gdzie to byla dziura w ich druzynie najwieksza. Ogolnie Wawa bez przyjecia, kupione &quot;glosne&quot; nazwiska wg mnie bez sensu, lepiej bylo zostawic czlon druzyny niz wymieniac prawie cala (ciezko unac zeszlorocznych rezerwowych nawet jako bylą druzne bo grali tyle co nic, wiec procz Wojtaszka i srodkowych mamy samych nowych zawodnikow), z kolei w Delekcie bedzie to tylko Antiga, wiec zgranie bedzie i to bedzie czynnik decydujacy. Wawa w memoriale Ambroziaka spisala sie beznadziejnie. W bezposrednich sparingach przed sezonem 2-0 dla Delekty.

Trefl - Skra-2,5 1.56⛔
6j
Grane grubo bo różnica paru klas.
Przewidywane Siódemki:
Skra - Wlazly, Winiarski, Cupkovic, Plinski, Koistra, Falasca, Milczarek
Trefl - Oivannen, Hietanen, Wołosz?, ??, Łomacz, ??, ??, ??
gdzie ?? to zawodnicy chyba z 1 ligi gdy grali z Treflem.
Ja nie widzę innego rozwiązania jak szybka egzekucja 3-0. Drugi skład Skry by wygrał też 3-0.
@ciężko mi pojąć co Skra przy 23-22 od...waliła w 3. secie..

T 23K

tadzin

Użytkownik
Roma - Macerata 1.51✅
3j
Co tu dużo mówić Macerata ma taka pakę że mogą nawet walczyć z Trento, tak naprawdę Macerata to team pierwszego składu Wloch czyli Travica, Savani, Parodi, Roma Maurotti, Sabbi i Zaytsev (ten grał jako przyjmujący w 1 skladzie jednak nie spisywał się w końcówce najlepiej, podobnie jak w/w Parodi, który wrócił po długiej kontuzji). Mimo wszystko ja widzę dużo większą siłę ognia po stronie Maceraty. Stawka niska bo dopiero uczę się włoskiej.
Ravenna - Modena 1.52✅
3j
Mecz czołowego teamu A1 z bieniaminkiem. Mimo wszystko więcej argumentów widzę po stronie Casy Modeny, w Ravennie w pierwszym meczu kolejki bardzo słabo spisali się skrzydłowi. Modena w 1. meczu u siebie dość łatwo poradziła sobie z Romą wygrywając 3-1.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Czewa+1,5 - JW 2.34✅
2j
Kurs przekroczył granice rozsądku, stąd mała stawka.
Tak teraz sobie myślę że chyba lepiej było poczekać az pinacle popusci kursy na wloska i wystawi hc i pogranie -1,5, no mam nadzieje ze nie bedzie zle.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Statystyki wrzesien
zysk⛔0.38
yield⛔0.003%​
Coz teraz nie bedzie zadnych starcraftow, fc barcelon i siatki zenskiej (czyli obszarow dla mnie nieznanych) tylko siatka meska, na ktorej sie znam.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Olsztyn - Czewa 1.58⛔
7j
apro po podwyższam max stawkę na jeden zakład do 10j.
Co do typu, to Czewa ostatnio zaprezentowała się na bardzo wysokim poziomie, Janeczek kapitalnie, Gierek i Murek również po 50% i 43% w ataku. Jedynie niemrawo grał troszkę środek, jednak jak już działał to całkiem skutecznie.
Olsztyn straszne baty od Reski, tak naprawdę pochwalić można jedynie Winnika, prezentował się dobrze, kończył trudne piłki. Ogólnie Olsztyn z bardzo słabiutkim przyjęciem. Za parę miesięcy z Haina i Ferensa będzie ogromny pożytek, jednak nie teraz.
Jak pinnacle popuści kursy i wystawi hc, również pogram. Zastanawiam się też nad +1,5 Zaksa, ale to po rozstrzygnięciu rywalizacji w Olsztynie.
Dobry początek. Ogromna ilość błędów Czewy ..

T 23K

tadzin

Użytkownik
Skra - Zaksa+2,5 1.6✅
6j
Lubię takie promocje ???? ???? ????

Olsztyn - Czewa-1,5 2.13⛔
2j
Dokładam hc na Czewę tak jak wcześniej pisałem.
Bydgoszcz - Trefl+2,5 1.75⛔
4j

T 23K

tadzin

Użytkownik
Co by nie popełniać błędu dużej stawki na jedno zdarzenie(jak ostatnio Czewa..) rozkładam trochę mocniej i dokładam takie cuda.
Wawa - Olsztyn 1.83 ⛔
3j
Wawa-1,5 - Olsztyn 2.66⛔
2j
Czewa - Fart+1,5 1.83✅
3j
Ale muszę przyznać ładnie czysty Fart złapałem ????
wszystke kursy ktore podaje sa z pinnacle
Olsztyn bez Yudina i Ferensa na 100% jedzie do wawy.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Trento-2,5 - Al Arabi 1.48✅
6j
JW-2,5 - Spartans 1.44✅
6j
Resovia - Skra 2✅
8j
analiza do Reski później, ale są powody.
Skra na 90% bez Kurka i Winiaria. Wynik bez nich jest znany.
Resovia bez Akhrema.
Szczęście tez czasem musi pomóc ;) eh te rzekome absencje

T 23K

tadzin

Użytkownik
Olsztyn - Bydgoszcz 2.63✅
5j
Fart - Warszawa 1.69⛔
4j
Pozniej zapewne dobiore -1,5 na Fart.
Jednak nie dobiorę bo złapałem wysoko kursy i teraz pospadały.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Trento-2,5 - Jw 2.4⛔
2j
będzie 2-0 dla Trento i nadejdzie trzeci set prawdy ???? , rok temu z Belchatowem się rozluźnili, z kolei 2 lata temu nie.. Imho warto.
@Dla odmiany przegrali 1. set ;)

Do góry Bottom