>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
Trefl - Jw-1,5 2.14✅
3j
Ravenna+1,5 - Monza 1.79⛔
2j
Trento - Macerata 1.56⛔
3j
Druga próba włoskiej, z jednej strony po KMŚ może być zmęczenie ale mimo wszystko Trento u siebie i jak pokazało na KMŚ jest niezwykle silne. Kieruję się mimo wszytsko tym że JW i Trento wygrają swoje mecze, oba teamy potrzebują punktów, JW pkt potrzebuje na gwałt praktycznie, zas Trento mecz z chyba największym pretendetem do detronizacji aktualnych mistrzów Włoch.

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 23K

tadzin

Użytkownik
Resovia - Trefl+2,5 3.63⛔
2j
Fart Kielce - Delecta 2.15⛔
6j -&gt; 3j
Co do Delecty nie wiem nic odnośnie Antigi, w Olsztynie nie grał, a czy teraz zagra czy nie to nie wiadoma, mimo to kurs jest za wysoki i jeśli coś będzie wiadomo to albo sprzedam albo zostawię zakład.
Mimo wszystko w przedsezonowych przemyśleniach Farta typowałem zdecydowanie wyżej, tak źle nie można w nieskończoność grać (wygrana z Czewą nie wynikała z ich dobrej gry) ostatni dobry mecz w ich wykonaniu to tak naprawdę mecz u siebie z Resovią. Delecta bez Antigi będzie doskonałym momentem do wyjścia z dołka. Mam nadzieję że patałach Wagner nie ma tak dużego negatywnego wpływu na grę Kielczan.
Częstochowa+1,5 - Zaksa 2.76⛔
2j

T 23K

tadzin

Użytkownik
Fart Kielce - Delecta 2.15
6j
Co do Delecty nie wiem nic odnośnie Antigi, w Olsztynie nie grał, a czy teraz zagra czy nie to nie wiadoma, mimo to kurs jest za wysoki i jeśli coś będzie wiadomo to albo sprzedam albo zostawię zakład.
Mimo wszystko w przedsezonowych przemyśleniach Farta typowałem zdecydowanie wyżej, tak źle nie można w nieskończoność grać (wygrana z Czewą nie wynikała z ich dobrej gry) ostatni dobry mecz w ich wykonaniu to tak naprawdę mecz u siebie z Resovią. Delecta bez Antigi będzie doskonałym momentem do wyjścia z dołka. Mam nadzieję że patałach Wagner nie ma tak dużego negatywnego wpływu na grę Kielczan.
Częstochowa+1,5 - Zaksa 2.76
2
j
Za dużo pograłem na dodatek coś mi się widzi że Antiga zagra i kursy na Fart ida w górę. Kontruję w taki sposób że zostaje 3j na Fart.
Co do Czewy trochę pochopne tez ale zostawię.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Ostatnio brak chęci na prowadzenie tematu...
Jw-2,5 - Olsztyn 1.98⛔
4j
Kurs z przed paru dni, teraz można złapać o wiele wyzszy.
Wawa - Skra-2,5 2.14⛔
4j
pograłem też włoską ale nie chce mi się podawać, bo nie znam się tam zbytnio. grane tez było dużo LM wyszło na plus, aczkolwiek nie podawałem i wliczał nie będę.
@na żyletki wszystko przeciwko mnie... włoska ktorej nie podawalem za to weszła bezproblemowo dziwne...

T 23K

tadzin

Użytkownik
coraz mnie chęci...
Valentia - Macerata 1.53
8j
Modena - Trento 1.47✅
8j
Trefl - Olsztyn 1.66⛔
6j
Resovia - Czewa+2,5 2.11
4j
Zmiana stylu grania, ostatnio z włoskiej + JW po kursach 1.5 - 1.7 wesszło wszystko, a wysokie kursy PLSu trochę nie po myśli.

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 23K

tadzin

Użytkownik
coraz mnie chęci...
Valentia - Macerata 1.53⛔
8j
Modena - Trento 1.47✅
8j
Trefl - Olsztyn 1.66⛔
6j
Resovia - Czewa+2,5 2.11✅
4j
Zmiana stylu grania, ostatnio z włoskiej + JW po kursach 1.5 - 1.7 wesszło wszystko, a wysokie kursy PLSu trochę nie po myśli.
statystyka październik
✅7,4 zysk
✅5% yield​
Przestaję z podawaniem typów, z powodu takiego że to co podawałem w temacie, a to co grałem bardzo mocno różni się.. Tak naprawdę mój aktualny zysk jest ponad dwukrotnie wyższy, z racji że nie podawałem włoskiej i takich tam.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Delecta - Częstochowa 1.588✅
35
Jastrzębie - Resovia 1.885✅
20
Jastrzębie-1,5 - Resovia 2.670✅
10
Warszawa-1,5 - Trefl 1.769
20

T 23K

tadzin

Użytkownik
Cuneo - Monza 1.377✅ 3-0
50
Kolejna inwestycja w Cuneo, które u siebie do tej pory nie przegrało (przeciwnik średnio wymagający), oczywiście żaden wynik mnie nie zdziwi.

Otrzymane punkty reputacji: +5
T 23K

tadzin

Użytkownik
Copra - Cuneo 1.535✅ 1-3
40
Buki chyba nie chcą widzieć tego że Cuneo jest naprawdę w formie. Cuneo bez Mastrangelo ktory ma kontuzję.
Monza - Roma 1.758✅ 3-2
15
Tu z kolei Roma gra ostatnio słaabo oj słabo, Monza też nie zachwyca jednak u siebie powinni sobie poradzić z Rzymianami.

T 23K

tadzin

Użytkownik
podsumowanie grudzień
zysk ✅178,72 pln
yield ✅36,1%
typy trafione 16
typy nietrafione 4
W sumie Delekta gdyby nie sknociła tego 2. seta (24-22 przegrane), to by można mówić o pięknej serii, jednakże nie ma co narzekać Monza też pięknie wyciągnęła.​

Otrzymane punkty reputacji: +6
Do góry Bottom