>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
ostatni bet w fatalnym styczniu
Fart - Częstochowa 1.592 ⛔1-3
30
ϕ
najlepsze podsumowanei tego miesiaca to wlasnie ten mecz, pierwszy set wygrany gladziutko, drugi prowadza, prowadza, dochodzi do koncowki setowych nie wykorzystuja i przegrywaja z 25-24 walac po atuach, w 3. secie tarca, traca dochodza wydaje sie ze ogarna i przy 25-24 robia dokladnie to samo co set wczesniej, 4. set to juz gonitwa ale za pozno rozpoczeta.
czas cos zmienic.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Cuda wianki pod ako ~~2, a resztę obmysle jutro + staty jutro/pojutrze za styczen beda, na oko -140.
S1P1
Fenerbache - Reska+1,5 2.100✅3-2
20
Wiem ze to dziwny typ, aczkolwiek ogladalem sporo meczy Fenerbace i sa po prostu zlepkiem indywidualnosci...
ϕ
Dobra argumentacja jest najważniejsza ????
S1 koniec ✅22

T 23K

tadzin

Użytkownik
podsumowanie styczeń
yield⛔16,67%
zysk⛔147,6
trafione:13
nietrafione:15​
padła skuteczność, padł i yield i wszytsko, trzeba pomóc sobie jakoś prostym systemem. Co prawda mesiac okropnie pechowy Zaksa-Jw (kontuzja Samika) czy Reska nie potrafiaca wygrac seta przy 22-16 i jest już plus... Na dodatek koncowa swietna seria 3 minusów.

T 23K

tadzin

Użytkownik
S3P2R
Bergamo - Pesaro+1,5 1.806⛔3-0
40
Bazinga !
Będe musial wziac na swe barki skonczenie S3 .... koniec z rozszerzeniami &quot;R&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 23K

tadzin

Użytkownik
Powodem są oczywiście kontuzje nękające kędzierzynian. Przypomnijmy, że na chwilę obecną z gry wyłączeni są trzej środkowi Patryk Czarnowski, Sebastian Warda i Jurij Gladyr, oraz przyjmujący Sebastian Świderski, nie w pełni formy po urazie kostki odniesionym podczas PP jest też jeszcze Guilaume Samica, a podczas środowej rozgrzewki przed meczem z Arkasem Izmir kontuzji doznał też Paweł Zagumny. Do władz PlusLigi, oraz rzeszowskiego klubu zostało wysłane oficjalne pismo z apelem o przełożenie sobotniego pojedynku. - Szanse są marne, oceniam je na 91. Mielibyśmy jednak wyrzuty sumienia, gdybyśmy takiej próby nie podjęli - mówi prezes klubu Kazimierz Pietrzyk.
Znane są też już wyniki badań Pawła Zagumnego, który jak się okazało ma naciągniętą strukturę podtrzymującą mięsień strzałkowy przy kostce bocznej.
- Byłem w klubie i właśnie wrócili z Bielska-Białej nasz fizjoterapeuta i Paweł Zagumny i doktor zalecił co najmniej cztery, pięć dni przerwy i to jest kolejny zawodnik, który wypadł i biorąc pod uwagę to, co do tej pory się działo, ilu zawodników nie zakończyło rehabilitacji sprawia, że do Rzeszowa pojedziemy w siódemkę, albo i w szóstkę nawet.

S3P3&quot;R&quot;

Jastrzębie - Trefl✅ 3-0
Częstochowa - Skra✅0-3
Resovia - Zaksa✅
3-1
1.71
60
durna kursywa. te &quot;czcionki&quot; wprost uwielbiam, szczegolnie niemoznosc tejże czcionki po wklejeniu.
Bez tylu zawonidkow i na dodatek bez Gumy to tam bedzie konkret pogrom.
S3 koniec⛔
17,4

T 23K

tadzin

Użytkownik
S6P2
AZS Białystok - PTPS Piła 1.709⛔ 0-3 dno dna
40
trzeci nie moj typ, trzeci w dupe. na tym koniec. pojdzie macerata co by skonczyc s6

T 23K

tadzin

Użytkownik
S6P3
Cuneo - MAcerata 1.971✅ Cuneo 2-3 Omrcen
60
Do sześciuset razy sztuka.. nie powiem aby moje ostatnie granie mialo jakis polot..
S6 koniec ⛔1,8
teraz jeszcze zakonczyc s7 i pozniej &quot;czeba&quot; sie bedzie zastanowic.

T 23K

tadzin

Użytkownik
S7P2
Arkas - Zaksa+1,5 2.060⛔3-0
40
No jak macerata i zaksa pojdą w... to bedzie czeba sie zastanwoic.
co do ch*ja odwalil stelmach ze samik gra na srodku ???? bez komentarza do k**wy nedzy

T 23K

tadzin

Użytkownik
S7P3
Trento - Modena 1.25✅
Ravenna - Cuneo 1.20 zwrot
Macerata
- Valentia 1.17⛔
Trefl - Resovia 1.17✅
Skra
- Warszawa 1.09✅
ako 2.24 ⛔
60 betclick
powinno być ok.
powiedziałbyym &quot;mistrzowsko&quot; to chyba moj rekord

T 23K

tadzin

Użytkownik
Wniosek z tego taki: koniec z graniem caly czas, jedynie bedzie grane to co zostanie uwzgledniona jako gluptoa buka badz idiotycznie wystawionwy kurs (cos vide trento 3.3 na LM). Tu jak cos bedzie podane to dosc rzadko, ael to beda naprawde ciekawe typy.
bedzie proba skonczenia s7

T 23K

tadzin

Użytkownik
S7P4
Delekta - Skra 1.35✅0-3
Czewa - Resovia 1.35✅0-3
ako 1.82
150 unibet
Lepszego kuponu i kursów do skończenia s7 bym sobie nie wymarzył ????
s7 koniec ✅3
ogólnie całą kolejkę wytypowałem dobrze, no ale co z tego...

T 23K

tadzin

Użytkownik
Podsumowanie s1-s7
zysk✅59
yield✅12,5%

Z &quot;systemów&quot; nie jestem zadowolony, nie spelniły moich oczekiwań i taka gra na pewno nie będzie kontynuowana, gdyby nie to że 4ego progu 7 serii byłem megapewny, to nigdy by nie został zagrany i byłby minus.
Nie mam pomysłu na grę nie wiem czy będę coś podawać, chyba że może coś wymyślę.
W grze Trento win LM 3.3 zagrane za 200 (na dodatek zagrane w promie ze to freebet ;) )

T 23K

tadzin

Użytkownik
Resovia - Warszawa+2,5 3.01⛔ 3-0
15
nie powiem żebym tego typu był jakoś pewny, wiem że Wawa bez Steuerwalda. Kurs jednak za bardzo skoczył w górę (na początku był 1.8 ;) )
Jak nie wejdzie nie będzie lipy, jak wejdzie będzie fajnie, aczkolwiek mooże seta ugrają, ale z dużym naciskiem na może : &gt;

Do góry Bottom