>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
Copra - San Giustino 1.5✅3-2
Macerata -
Werona 1.35✅3-2
ako 2.03

50 betsafe✅
naprawdę baardzo dobrze wyglądający dubel.
Zarówno Maceracie jak i Coprze opłaca się wygrać, Maceracie aby utrzymać 2. miejsce i mieć łatwiejsze PO, Coprze podobnie by awansować wyżej i mieć łatwiejsze PO, z tymże w przypadku Copry wszytsko będzie też zależeć od meczu Modena-Cuneo, a z racji tego że wszytskie mecze sa rozgrywane równolegle to nie ma mowy o odpuszczaniu.
: )

T 23K

tadzin

Użytkownik
Podsumowanie marzec
&quot;normalne typy&quot; (było ich bardzo mało aż 9)
zysk ✅33 zł
&quot;niskie kursy&quot;
ako do jakiego dojechałem w tym miesiącu 3.3 zysk ✅230 zł
parę &quot;surebetów&quot;
zysk ✅28zł
&quot;typy proponowane&quot; bez stawek (przy uwzględnieniu 1j na każdy typ, typów było 11)
zysk ✅2,28j yield ✅20%​
Grałem jeszcze parę sure betów do tego, a tak to moja gra własnie tak wyglada. Głownie dalej beda to niskie kursy i czasem jesli wpadnie mi w oko cos ciekawego. Sure bety w grze cały czas.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Skra - JW+2,5 1.971✅(0-1)3-2
15 pinnacle
Warszawa - Delekta 1.667✅0-3
50 pinnacle
Takiego kursu na Jw+2,5 nie mogłem pominąć, Skra jak to Skra może wygrać 3-0 ale czy im się to uda? JW to nie ogórasy, a słabsza postawa w jednym z setów to nie duży wyczyn. Delekta z kolei perełka ???? .
izzi :&gt;

T 23K

tadzin

Użytkownik
#2.2
Jastrzębie - Skra 1.45✅2-3
122,8 betsafe
wątpię aby pinnacle rzuciło lepszy kurs (jak już to max 1.5 ale wątpię)
znowu bardzo nerwowo ale zakonczylo sie na plus ; )

Otrzymane punkty reputacji: +9
T 23K

tadzin

Użytkownik
Koło takich super kursików nie można przejść obojętnie ????
Cuneo - Copra+1,5 2.140⛔
20 pinnacle
Cuneo - Copra 3.100⛔ WRRR 3 SETY NA PRZEWAGI WDUPCZYLI
10 pinnacle
Zagrane lekko, bo to nie moja taktyka oczywista sprawa, a takiej luźniejsze typy ????
Ciekawie też wygląda :
Monza+2,5 1.6✅
I taki wariat:
Modena 3:0 3.5-4⛔

T 23K

tadzin

Użytkownik
Taki kurs mnie zadowala.
MAcerata - Cuneo 2.05 ⛔3-0 ????
30 betsafe
Omrcen zdyskwalifikowany i z tej prostej przyczyny nie widzę żadnych szans dla LUBE.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Skra-1,5 - Resovia 1.5⛔
30 betsafe
taki kursik tez mnie zadowala. Stawka taka bo tak mi się podoba, w sumie to nawet jestem pewniejszy Cuneo, zobaczymy czy słusznie.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Wpierw miała pójść Skra-1,5 ale sie w porę opamiętałem i takie o to owocne sukcesy to przyniosło:
Zaksa-JW under160,5/over3,5 set 3,9/1,431 betsafe/pinnacle 4,6%✅12,6
Zaksa-JW under160,5/over3,5 set 3,75/1,431 betgun/pinnacle 3,5%✅19,5
Zagrane tu i tu bo w betsyfie limity durne i jakies smieszne akceptowanie stawki manualnie.
PS
widzę że aby porzadnie ruszyc linie w pinnacle w siatke potrzeba pare tys : &gt;

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 23K

tadzin

Użytkownik
&quot;bierzcie i jedzcie&quot; (czy jak sie to pisze ???? )
JW-Zaksa o3,5/u160,5 1,455/4 pinnacle/betsafe 6,6%✅18,25
Czewa-Bydgoszcz o3,5/u160,5 1,435/3,9 pinnacle/betsafe 4,9%✅10,05
Czewa-Bydgoszcz o3,5/u160,5 1,435/3,95 pinnacle/betgun 4,4%✅22,30
Resovia-Skra o3,5/u160,5 1,426/3,9 pinnacle/betsafe 5,2%✅7,53
: ))
nawiasem mówiąc Skra po MP!
Mogłem ruszyć ciut linie na pinnacle no bo te surebety to jednak po pare stowek szlo.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Długo bawiłem się w &quot;gambling&quot; i wnioski są jednoznaczne. Kompletnie się do tego nie nadaję ???? na co najlepszym dowodem są mięsiace gdzie w miesiacu nr 1 wygrywam bardzo duzo, by w miesiacu nr 2 stracic caly zysk ???? . Kończę z obstawianiem normalnych typów za kasę, ale dla zabawy będę podawać w dalszym ciągu typy wirtualne, ot tak dla zabawy. W nastepnym sezonei zapewne pogram w dalszym ciągu niskie kursy za kasę na ktorych mozna sie obłowić ;)
1.
Rzeszów-Skra 1.55⛔
Częstochowa-Delecta 1.75✅
@2.71
betgun
1j ⛔⛔
Kursy z betguna bo to calkiem dobry buk i limity ma fajne (tzn nie udalo mi sie jeszcze ich znalezc, gdzie na takim betsafe bym je juz z 5 razy dostał na ryjka ???? )
Stawkowanie 1j/2j/3j

T 23K

tadzin

Użytkownik
3.
Zaksa-JW+3,5 pkt 1. set 1.85⛔ wygrywali 18-14 i wje***li 21-25 ???? ???? , jakby to obstawil za normalna kase to bym sie neizle wku**il na takie pusiactwo.
1j betgun

T 23K

tadzin

Użytkownik
Podsumowanie kwiecień

normalne typy (było ich 6 :p )⛔42,09 zł
niskie kursy ✅146,89 zł
&quot;typy proponowane&quot; bez stawek/ze stawkami w jednostkach (przy uwzględnieniu 1j na każdy typ, było typow 8)~~⛔1,3j
sure bety✅90,23 zł

Tak więc tak jak pisałem wcześniej za real kaskę będę grać tylko i wyłącznie surki i &quot;niskie kursy&quot; z tymże niskich kursów nie będzie NA PEWNO w meczach pomiędzy reprezentacjami, bo tego nie traktuję jako prawdziwą siatkówkę i wszystko się może zdarzyć (przykład choćby ME dla Serbów, którzy są/byli zwykłymi słabeuszami czy też zwycięstwo Chin nad Brazylią w PS po kursie 25?).
Możliwe że będę dla zabawy podawać typy z LŚ w jednostkach, jednakże nie będę tego grać za real kasę.
Jeśli będzie możliwość grania surków w LŚ to będę je grać (rok temu taka możliwość chyba istniała, o ile się nie mylę, na pewno betsyf wystawiał undery 160,5)​

T 23K

tadzin

Użytkownik
1.
Polska W-Holandia W+1,5 1.971⛔3-1
1j pinnacle
to bardzo suchy typ, ale po prsotu mecze Polek z Niemkami bardzo mi sie nie podobały.
(typy w jednostkach to typy wirtualne)

T 23K

tadzin

Użytkownik
płaska stawka 1j
2. Hiszpania-Finlandia 1.833 pinnacle✅ 3-0
3. Bułgaria-Słowacja+2,5 1.971 pinnacle✅0-3 ???? ????
Czemu tak? Tak dlatego że od kiedy Castellani prowadzi ekipę Finlandii to zamiast progresu jest tylko i wyłącznie gorzej i gorzej, w 1. meczu Hiszpania zdemolowała Finlandię 3-0 wygrywając sety do bodajże nawet 16 czy 13.
Co do Bułgarii to z roku na rok będą coraz słabsi, od wielu lat grają wyłącznie Kazijskim i Nikolovem, a jedyny zawodnikiem nowego pokolenia jest fenomenalny Sokolov, a na przyjęciu pustki. A Słowacja na ME pokazała że grać umie więc na seta szanse są wg mnie większe niż 50/50 : )
Oba mecze towarzyskie, gra wirtualna, typy takie mi się widzą.

T 23K

tadzin

Użytkownik
ekhm niskie kursy part 3.
3.1. Finlandia - Italia 1.243✅2-3???? fartownie dość
100 pinnacle
Co tu dużo mówić, turniej w Bułgarii, zasady te same co w kwalach kobiet, wszytsko przemawia za Italią, która po prostu &quot;musi&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom