>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
7. Kuba - Czechy 1.357 ✅3-1
2j pinnacle
podwójna stawka, z racji takiej że inny wynik byłby ogromnym zaskoczeniem, ze względu na to że Czesi nie traktują tego turnieju zbyt poważnie i przyjeżdżają ogromnie oslabieni.
Brak Tichacka, Platenika, Popelki, Petra Konecnego czyli 4 podstawowych zawodników. Z kolei Kuba w optymalnym składzie, na moje Czesi seta nie powinni ugrać.
8. Kuba-1,5 - Czechy 1.6✅3-1 emocji nie brakowało.
1j betgun

Otrzymane punkty reputacji: +3
T 23K

tadzin

Użytkownik
9. Brazil - Finland over130,5 1.55⛔ 25-21, 25-22, ...25-8 błazny
1j betgun
uparcie twierdzę że demolki nie będzie (takiej jak ostatnio ???? )

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 23K

tadzin

Użytkownik
11. Brazylia - Polska over 185,5 1.95✅188 siedzi
1j betgun
Liczę na co najmniej 4 sety, ostatnie mecze były bardzo zacięte i owocowały w końcówki setów. Wg mnie 3 sety bardzo mało prawdopodobne a w przypakdu już 4 powinno wejść.
12. Finlandia - Kanada 1.65⛔3-0 brawo
1j betgun
Finlandia bez Tervaportiego, po drugie sam Oivannen tam grać umie. Po drugiej stronie również nie ma jakichś cudów, jednakże Schmitt + Winters czy też Van Lankwelt przynajmniej mają warunki fizyczne i mają z czego zaatakować, nie to co Finowie i ich anemia (mistrz Hietanen we wczorajszym meczu 1 punkt zdobyty w ataku)

T 23K

tadzin

Użytkownik
19. Rosja-Kuba 1.599⛔ 1-3
1j pinnacle
20. Finlandia-Kanada 2.470✅1-3
1j pinnacle
21. Włochy-Korea 1.588⛔ czerwo dla nich, móc skonczyc 3-0 i przegrac...
1j pinnacle
koniec z makaronem i ruskimi bo zamiast grac na powaznie sie bawia jak dzieci w piaskownicy..

T 23K

tadzin

Użytkownik
24. Korea-Italia+2,5 1. set 1.85✅15-25 ????
1j betgun
Zauwazylem ze Makarony B zaczynaja mecze bardzo dobrze, po czym nastepuje rownia pochyla, tutaj betgun zaoferowal nam +2,5 w 1. secie na Makarony i ja to pobieram.
Jako ciekawostkę dodam ze betgun wystawil rowniez kursy na zwyciezce peirwszego seta i sa one 1.85-1.85 ????
e
no i mloty z Italii znowu pierwsze 2 sety lekko wygrane i pozniej 2 nastepne w dupe ale Tb jakims cudem ogarneli ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
T 23K

tadzin

Użytkownik
Podsumowanie czerwiec
W czerwcu podałem 33 typy, czyli całkiem sporo jak na mnie (sądzę że było to nawet za dużo o ok. 10 typów). Ilosc typów na plus to 17.
Suma stawek: 33.5 j
Suma wygranych: 38.43 j
Zysk:✅ 4.93 j
Yield: ✅14.72%​
Z efektow tego miesiaca jestem bardzo zadowolony gdyż wczesniejszy miesiac jakze fantastyczny byl dla mnie przestroga ze w drugim mozna to wszystko stracic, jak widac madrze grajac mozna takich sytuacji uniknac. Bylo pare meczy na farcie ale i pechowych (chocby dzisiejsza nieszczesna Korea), jednakze w przyszlosci mam zamiar zaczac dokonywac kontr na live na ktorym szlo mi w tym miesiacu rowniez super, wtedy zysk bedzie naprawde swietny. Chlodna glowa, w miare plaska stawka i mozna grac VALUE. Tylko to ma sens ;)
Typy podane pod tym postem beda zaliczac sie do lipca.

T 23K

tadzin

Użytkownik
2. Kuba-Japonia+4,5 pkt 1. set⛔Kuba jednak 1-szym skladem..
1.2 j betgun
3. Wlochy-Korea+5,5 pkt 1.set⛔ 13 bledow w 1. secie zrobic to trzeba byc utalentowanym
1.2j betgun
e
Korea wygrywa drugiego seta popelniajac 4 bledy przy 11 bledach wlochow....nie wiem czy sie smiac czy plakac.

T 23K

tadzin

Użytkownik
4. Bułgaria-Niemcy 1.667 ✅ uff
2.4j pinnacle
5. Bułgaria-Niemcy-1,5 2.270 ⛔
1.2j pinnacle
Niemcy od dawana maja pewny awans a i tak bija rywali az miło, dlaczego dzis mieliby przegrac z aktualnie bardzo slaba Bułgarią ? Jak dla mnie kursy bardzo zawyżone.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom