>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
23. Brazylia-Polska (kto wyżek w klasyfikacji ⛔końcowej) 2.00 3.6j Unibet
ostatnio duzo czerwieni, co nie zmienia faktu ze przez ostatnie 3 miesiecy i tak ogromny plus.
ogolnie ostatnimi czasy przekonalem sie ze to forum z bukamcherka/gamblingiem niewiele ma wspolnego, a userzy w 90% zajmuja sie głownie płaczem i nieudolnością oraz są znawcami we wszystkich możliwych sportach, z jakiej racji mam dzielić się typami i wiedzą, sądzę że nie ma żadnych racjonlanych argumentow abym dalej prowadzil temat.
pozdro.

Otrzymane punkty reputacji: +9
T 23K

tadzin

Użytkownik
ostatni typ na finał, pozniej statystyki (minusowe) i przerwa z siatką do października.
11. Brasil-Rosja 1.76⛔ kto ogladal ten widział...
2.4j pinnacle

T 23K

tadzin

Użytkownik
podsumowanie maj
normalne kursy (było typów 21):
zysk✅21,643j
yield✅66,54%
niskie kursy (były 2 typy):
zysk✅46 zł
wiekszosc &quot;normalnych kursow&quot; byla grana (tzn nie byla wirtualna)
nastepne typowanie od 1 czerwca wraz z rozpoczeciem rozgrywek w katowicach.​
chciałem zrobic wieksze podsumowanie i widzę że w miesiacu czerwiec wszystko w porządku poza jedną literówką powinno być✅11,64j zysku a nie 21... Yield policzony dobrze wiec to musiala byc zwykła &quot;literówka&quot;...

podsumowanie sierpnia (robie juz teraz bo dalej nie bedzie zadnych zawodow siatkarskich)
zysk ⛔11,72j
yield ⛔49,05 %
obrót 24j
podsumowanie czerwiec-sierpień (wczesniej za kase typowalem tylko &quot;niskie kursy&quot; reszta typow w duzej ilsoci byla wirtualna)
zysk✅20,51j
yield✅17,1%
obrót ~~120j
Tak więc pomimo ostatnich kataklizmów do bankructwa nikogo bym nie doprowadził, ba nawet i by mocno zarobił przez te ostatnie 3 miesiące, tak więc z wyników tu w temacie jestem muszę przyznać zadowolony. Ostatnie czerwa to głównie efekt fatalnego stawkowania i podpalenia się ze 2-3 razy + no troszkę pecha czasem (typ na USA i BRA przeciwko RUS, no mozna sie wku*wic po prostu, a wystarczy miec konto na Betfair i sobie skontrowac i i tak wyjsc na superplus, dzis chocby skontrowałem BRA wiec jakos mocno nie narzekam).
Teraz poltora miesiaca przerwy do pazdziernika chyba ze sie rozmysle i rzuce ten caly gambling w diabły...

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 23K

tadzin

Użytkownik
13. Egipt-Iran-1,5 2.01✅ 0-3 jak w masełko
1.2j pinnacle
14. Holandia-Portugalia under3,5 sets 2.55⛔ 2-0 i 19-16 to za mało
1.2j pinnacle
Rownie dobrze mozna pograc dubla Iran+Holandia, ale chyba tylko pinnek wystawil na razie kursy na spotkanie Holendrów z Portugalczykami. Iran a Egipt to wg mnie różnica klasy, pytanie jest takie w jakiej aktualnie są formie (sparingi i wyniki mówią na korzyść Iranu dość mocno). Jako że liczą się wygrane sety (jest to dwumecz i kto wygra wiecej setow przechodzi) to pobrałem sobie Iran z hc. Co do Holendrow to we wczesniejszej rundzie w 1. meczu spieli sie na Dominikane i wygrali 3-0, a wg mnie aktualnie Dominikana stoi sporo wyżej w hierarchii siatkarskiej niz Portugalia ktora w tym roku odmłodziła skład i prezentuje się słabiutko (co potwierdzają wyniki Portugalczyków na tegorocznej LŚ a wyniki te był po prostu fatalne). Jak wyjdzie się okaże. Wg mnie kurs na Iran to w dalszym ciągu pomyłka buków.

Tak apro po lubię cyferki i jako taki &quot;realizm&quot; wiec wklejam takie cos (czasem bede wklejac jak bede miec ochote na wiecej):

Otrzymane punkty reputacji: +16
T 23K

tadzin

Użytkownik
15. Holandia-1,5-Portugalia 1.741⛔ 3-2 :zoltakartka:
1.2j pinnacle
Co tu duzo mowic wczoraj Dutche pokpili sprawe i zamiast wygrac 3-0 wdali sie w TB na wlasne życzenie i dzis zamiast wygrac 1 seta i miec spokoj musza wygrac 3 sety.. Tylko od nich zależy jak szybko te 3 sety wygrają, a logika podpowiada ze im szybciej i łatwiej tym lepiej..
istnieje ewentualność że Dutche mogą przegrac 2-3 i wtedy z powodu remisu setowego będzie liczone ratio punktowe ale jesli nastawią sie na liczenie malych punkcikow to juz moga sie zegnac z LŚ 2013 ;)
(bo by wdupczyli 0-3 )

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 23K

tadzin

Użytkownik
statystyki sierpien reedytowane beda tutaj : &gt;
podsumowanie sierpnia (robie juz teraz bo dalej nie bedzie zadnych zawodow siatkarskich)

zysk ⛔11,72j
yield ⛔49,05 %

obrót 24j
Końcowe Statystyki sierpień
zysk ⛔10,12j
yield ⛔33,32 %
obrót 30j

Co mam powiedzieć... Holandia mnie mocno ******* tak powiem. Gdyby nie oni to koncowka sierpnia bylaby genialnia i bym odrobil ponad polowe straty. No nic sa nastepne mecze, świat się nie skonczyl (chyba ze nastapi to 21 grudnia 2012 :cool:).

T 23K

tadzin

Użytkownik
5.
Turcja-1,5 - UK 1.75⛔ to co odwalaja kebaby przechdozi ludzkie pojecie..
Białoruś - Portugalia 1.37⛔ 3-0 ????
Belgia - Holandia 1.75✅
ako 4.2
stake 1j betgun⛔
troszke poszalałem dziś z tym ako.
odnosnie portugalii to zapowiada sie na to że dostaną łomot. brawo dla parodii. (parodia to user na forum jak co ;) )

T 23K

tadzin

Użytkownik
6. Słowenia-Ukrain 1.909 ✅
4j pinnacle
7. Estonia+2,5 - Belgia 1.709✅
2j pinnacle
8. Iran-Japonia+2 1.917⛔
2j pinnacle
Dzis trochę solidniejsze przyłożenie, ciekawie tez wygladal Izrael+2,5 ale juz dalem sobie na luz. Spodziewam się dziś dobrego dnia, zobaczymy czy mam rację, czas pokaże. Słowenia wg mnie powinna ogarnąć Ukrainę z takim skaldem jaki ma aktualnie..
mecz moich dwoch &quot;ulubionych&quot; teamow portugalia-turcja o godzinie 20.30 ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
T 23K

tadzin

Użytkownik
10. Turcja-UK over 180,5 2.22⛔
2j betsafe
powiem tak, z tymi Kebabami ostatnio same wtopy i potracone kupony, ale obok takeigo kursu nie mogłem przejść obojętnie.. Kebaby grają u siebie.. zobaczymy czy u siebie wygrają 3-0... jeśli tak to chyba tlyko mi na złość..

T 23K

tadzin

Użytkownik
15. Montenegro-Rumunia+2,5 2.49✅
2j pinnacle
16. Hiszpania-Łotwa 1.806 ⛔
2j pinnacle
17. Belgia-Estonia 1.794⛔
2j pinnacle
18. Belgia-Estonia 1.752⛔
2j pinnacle
to co dzis odpie...rdzieliła Hiszpania nie miesci sie w mojej głowie...

Dodam ze Belgia prowadzila 1-0 i 8-4 w drugim secie i domyslam sie ze wteyd na Estonie na lajf stał kurs z 10...
Dla odmiany Rumunia wygrała 3-2...
Zostawiam te rozgrywki, chyba ze trafi sie cos ciekawego...

Do góry Bottom