>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
7 kuponow czzerwonych, byly tez kolejne 2 ktorych nie podalem na forum(tez czzerwone a jaaak), to moze do dziesieciu raazy sztukaa??
10. A1
Trento
Cuneo
Copra
ako 2.22 expekt
stawka 150 pln
Maceraata bez Savana i Kovara i z tego powodu ich nie widze w PalaTrento, Cuneo ogladalem vs Resovia no i powiem ze takiego blamażu jak vs Latina juz nie ma, Copra u siebie punkty musi zgarniac... przeciwnicy Cuneo i Copry naprawde słabi..
Macerata 3,5 95 pln⛔

T 23K

tadzin

Użytkownik
13.
Reska-1,5 - AZS PW 1.6✅
Zaksa - Trento 1.3✅
Dinamo - Skra 1.9✅
ako 3.95 unibet✅✅
stawka 45 pln
szczerze to podoba mi się ten tripel.
tak jak przypuszczalem prawie bezstresowo

Otrzymane punkty reputacji: +3
T 23K

tadzin

Użytkownik
14.
Copra-Perugia 1.28✅
Reska-AZS PW 1.3✅
ako 1.66 unibet✅✅
stawka 120 pln
przeogromne value na Resovię, Copra po tyle też bajka.

Otrzymane punkty reputacji: +6
T 23K

tadzin

Użytkownik
15.
Copra-1,5-Perugia 1.6✅
Modena-Cuneo-1,5 1.55⛔ 3-0 ????
ako 2.48 betgun⛔⛔
stawka 70 pln
powielam dubel wodza trzeciej rzeszzy (firera) bo jest to bardo dobry dubel.

T 23K

tadzin

Użytkownik
16.
Verona-Macerata under 160,5⛔
ako 2.3 b365
stawka 50 pln
zagrane tylko dlatego iż &quot;Eugeniusze&quot; z b365 nie potrafią na podstawie hc-2,5 porządnie wystwić under 160,5..
W skrócie mówiąc valuebet.
e
z czegop wynika moje &quot;stawkowanie&quot; to lepiej nie pytać, większego chaosu to daawno nie widziałem..
17.
Castellana-Trento under 145,5✅
aako 1.85 b365
stawka 50 pln
identyczna sytuacj jak powyżej...
no tragedii nie ma. Werona mogla zamknac mecz na 3-0 spokojnie, no ale nie dało się ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
T 23K

tadzin

Użytkownik
18.
Trefl-Resovia-1,5 1.5✅
Azs pw-Skra-1,5 1.5⛔
ako 2.25 unibet⛔⛔
stawka 100pln (chyba ???? )
pograne pare godzin temu, kursy raczej nie spadły ????

T 23K

tadzin

Użytkownik
19.
Azs pw-Skra under 180,5 1.96 marathon⛔
stawka 10 €

20.
Trefl-Reska under 179,5 1.96 marathon✅ :cool:
stawka 10 €

W obydwu przypadkach jest baardzo duże value. wystarczy rzucić okiem na oddsportal.

T 23K

tadzin

Użytkownik
21.
Kielce+2,5-Zaksa 1.75 bet365⛔
stawka 80 pln
kolejny jeszcze ciepły typ powielony od wodza the 3rd reich. naprawdę dobry typ wg mnie, co i jak świetnie opisał znawwca Gustlik tutaj

straciłem zdrowie do tej polskiej ligi

T 23K

tadzin

Użytkownik
listopad
zysk ⛔ 540
yield ⛔35%
tsso tragedia hihi
Proszę o przeniesienie do kuponów ze statystykami, bo w tym sezonie Plus Liga mnie zdemolowała po prostu..
do zobaczenia kiedyś może ;)

Otrzymane punkty reputacji: +24
T 23K

tadzin

Użytkownik
Postanowiłem że wróce do pisania tutaj niskich kursów. Z takimi zakladami mam dobre wspomnienia a ostatnio nie praktykowałem ich za czesto. Za okres czwerwiec-listopad widzę że jest okragłe zero ;] (zero w temacie bo normalnie to nie mam powodów zeby narzekać ;])
1.
Delekta+JW = 1.2 marathon✅
stawka 100€

T 23K

tadzin

Użytkownik
Liga Światowa
USA-ARG 3.8 ✅
25€
South Korea-FIN 2.18⛔
30€
RUS-IRAN 8.2⛔
12€
RUS-IRAN o160,5 2.1⛔
20€
CUB-SRB 2.6✅
25€
Wszystko marathon. nie wiem dlaczego stawki sa takie a nie inne (widocznie tak miało być). Wszystkie kursy sa ze wczoraj dlatego zaden nie jest aktualny (ale ze mnie oszust nio no).

T 23K

tadzin

Użytkownik
LCS LOL EUNE+NA Week#9
SK-MYM 1.667✅
200pln pinnacle
Velocity-CLG 1.370✅
300pln pinnacle
było 1.415 poszedłem sie umyc wrocilem i 1.37... eh a chcialem jeszcze obejrzec ich 1stmecz vs C9, ale opozniony z powodu tego iz europejskie rozgrywki mialy poślizg.

T 23K

tadzin

Użytkownik
CLG-Curse 1.690 + 50 po 1.67 = 100pln x 1.680⛔
50pln pinnacle
zdecydowanie mniej pewny jestem tego niz poprzednie typy. bardziej zagrany do ogladania, choc wydaje mi sie ze jesli CLG nie odwali to powinni wygrac.
e
dolozylem jeszcze 50pln na CLG po 1.67 bo jesli wygraja ten mecz i nastepny wskakuja na 3 miejsce i automatycznie kwalifikuja sie do season2014 co jest bardzo bardzo wazne i na pewno zrobia wszytsko aby to osiagnac. jesli wygraja mecz nr1 pakuje tez w mecz przeciwko dig kolejna stowe.

T 23K

tadzin

Użytkownik
CLG przegrało obie gry, także TSM ma zagwarantowane 3rd miejsce, czyli mecz z C9 teoretycznie o nic. C9 juz od dawna zagwarantowane 1st miejsce, mecze grają na powaznie, byla mozliwosc ze jesli TSM bedzie potrzebowac wina to C9 pomoże, skoro TSM nie potrzebuje tego wina, to ja gram C9 ktore demoluje wszytsko i wszystkich. W meczu na poważnie TSM jest praktycznie bez szans.
C9-TSM 1.474✅
300pln pinnacle

Do góry Bottom