>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
aktualnie wszytsko wskazuje na to ze EG wygra z ATN, co poskutkuje wskoczeniem EG na 3rd miejsce premiowane automatycznym awansem do LCS 2014. NIP aby odzyskac miejsce nr3 musi wygrac z SK, ktore dzieki temu ze ATN przegra z EG ma zagwarantowany awans do PlayOffów. Tak wiec małoistotny mecz dla SK a bardzo wazny dla NIP, na dodatek ostatni mecz NIP naprawde przyzowity co prawda przeciwko srendio spisujacemu sie Fnatic, z kolei SK latwo pokonane przez Gambit, ktory w wielkim weekendzie zrobil 4-0 i wskoczył na 2nd place.
NIP-SK 1.806✅
120pln pinnacle
e
epicki throw by SK ????

T 23K

tadzin

Użytkownik
Gambit pierwsze 3 mecze superweeka mial bardzo dobre, pozniej przyszedl naprawde slaby mecz przeicko Fnatic (dla mnei bylo to male zaskoczenie, choc ewentualna wygrana/przegrana w tym meczu nic dla Gmabitu nie zmieniała, wiec moze z tego to wynika). Wczoraj Gambit po prostu zdemolował EG w 25 minut, dzis nie licze na taki pogrom ale mimo wszytsko Gambit jest sporym faworytem.
Gambit-EG 1.541⛔
120 pln pinnacle
e
byl epic throw by SK, teraz epic throw by Gambit -.-
2 razy pod rzad nie da sie zthroować..
Gambit-NIP 1.513✅
200pln pinnacle
e
totalny pogrom... 24 minuty i surr ze strony Nip... w killach bylo 17-2 ????

T 23K

tadzin

Użytkownik
Gambit-EG 1.637⛔
200pln pinnacle
jak pisalem wczesniejsza gre zthroowali, NIP rozgromili.
fajnie ze pinnek zlimitowal rynek, odswiezam strone co minute, dali kursy, jest1.69,klikam, bum spadlo, zdazylem kliknac po 1.637...pewnie za pare minut bedzie mniej niz 1.5
e
co za pogrom. tak jakby zapomnieli jak sie gra. tak jednostronnej gry nie widzialem..

T 23K

tadzin

Użytkownik
DOM-MEX o178,5 1.85 ✅
400pln b365
DOM-MEX u182,5 1.85 ⛔
400pln betsafe
może dzis jest ten dzien w ktorym Bog mnie kocha? ????
+
DOM-MEX o176,5 1.85 ✅
400pln bet365
DOM-MEX u182,5 1.85 ⛔
400pln betsafe
niech Bóg mnie dziś pokocha ????

e
przy 25-18 20-25 22-20 wygldalo to znakomicie.. to dominikana fiknęła sseta na 24-26 i wszytsko poszło..

Otrzymane punkty reputacji: +3
T 23K

tadzin

Użytkownik
Quarterfinals NA+EU + PAN AM CUP MEN
Gambit-NIP 1.488✅ 2-0
200pln pinnacle
troszkę sie zdenerwowałem, bo było 1.588 chcialem cos popatrzyc w h2h, 30 sekund mi to zajelo, wracam klikam BOOM spadek na 1.488...
CLG+1,5-TSM 1.526
200pln pinnacle
H2H z summer splitu 4-0 na korzyść CLG... co prawda ostatnie dwie gry z superweeka CLG miało żenujace.. no ale TSM też nic nie gra. oba cwercfinaly w systemie bo3.
USA-1,5-Meksyk 1.66⛔
190 pln unibet
Dominikana-25,5-T&amp;T 1.91✅
27€+8€ marathon
limit, pozniej doloze pewnie jeszcze trochę.

T 23K

tadzin

Użytkownik
USA-POR o173,5 1.85✅
150pln b365
ARG-DOM 1.935✅
160pln pinnacle
było nawet 2.04 na b365, ale czekałem czy jestto już max czy nie, zaczely sie spadki więc chyba pojdzie mała korekta w dół.
a jednak chyba dałem dupska z argentyna, kurs dalej w gore leci na pinnku ????
e
i skad te uposledzone wzrosty na argnetyne wynikały to ja nie mam pojecia, rozpier*olili dominikane i under 135,5 z nimi pojechali.
EASY PEASY

T 23K

tadzin

Użytkownik
Gambit-LD 2.100✅0-2
120 pln pinnacle
ktos chyba popadl w zawchyt nad Gambitem.. bo3
e
EASY PEASY

DOM-2,5-T&amp;T 1.431✅
240pln pinnacle
drugi raz koło takiego promo nie przejdę obojętnie.. wczesniej wziąłem &quot;tylko&quot; handi raptem -25,5 XD

T 23K

tadzin

Użytkownik
CLG+1,5-TSM ⛔
1.526 200pln Pinnacle
H2H z summer splitu 4-0 na korzyść CLG... co prawda ostatnie dwie gry z superweeka CLG miało żenujace.. no ale TSM też nic nie gra. oba cwercfinaly w systemie bo3.
pierwsza gra prowadzenie CLG, poczuli sie zbyt pewnie, zrobili engage przeciwko TM z buffem barona, a na dodatek zrobili ten engage w zenujacy sposob.. przed druga gra rowniez wyplwyala z nich jaka ogromna pewnosc siebie (nei wiem czemu), manager CLG w wywaidze przed meczem nr2, pojechał po TSM, picki mieli dosc dziwne, leesin na jungli okazal sie totalnie bezuzetyczny, pomimo 2-3 prob early ganku na bocie zaowocowalo to tylko waste`m summoners spellsow przez suppa i junglera.. probowali nafarmic nasusa na topie i czekac na lategame, przez co oddawali wszystkei drake`i, bo nie mogli podwazyc przewagi TSM w tej czesci mapy. w okolo 25 minucie gry ghdzie przewaga TSM wynosila juz jakos 33 do 28 k golda, doubleliftowi udalo sie zlapac dyrusa na bocie, zaowocowalo to konkretnym tf`em, dyrus &quot;poszedl spac&quot; ale mial aktywnego pasywa zac`a, na pomoc przyszedl wildturtle focusujac sone, okazalo sie to jego ogromnym bledem gdyz za pomoca tp nadciagnal nasus ktory wraz z vayne (doublelift) zdemolowali adc TSM. dyrus powrocil do zycia dzieki pasywowi i wraz z elise szybko sfocuosowali vayne co zaowocowalo jej zgonem. przed zgonem zdazyla z nasusem zalatwic tresha. miedzyczasie zed (regi) nadciagal z pomoca, zopstal zlapany przez leesina i ahri, zszedl w pare sekund nic nie wnoszac w tf. nastepneo wielka maskara schodzi dyrus, schodzi ahri, nasus demoluje wszytsko dzieki swojemu Q, ace dla CLG nasus + supp jedyni zywi z CLG. wydaje sie ze moze byc to comeback CLG, jednak leesin zostaje zlapany w jungli TSM, ktore zaminie to na probe wziecia barona. CLG probouje contestować barona TSm w czworke, jednak spoznia sie i robi engage w momencie gdy TSM ma juz baron buffa, w tym momencie wiedzialem juz ze jestpo grze, teamfight nie dosc ze 4v5 to przeciwko baron buffowi.. TSM traci 2 CLG cala czworke. nastepnie 2 kolejne neiskoordynowane tf`y przez CLG i porazka 0-2... jako ciekawostke dodam ze na czysty win na CLG bylo na poczatku 2.8, spadlo przed meczem do 1.8, czyli ogromne value bylo zlapane...
Vulcun-TSM 1.826 ⛔
200 pln pinnacle
Spore value. TSM wygrało z CLG jednak nie ma co porownywac Vulcun`a aktualnie do tych ekip. W summer splicie Vulcun wygrywal z tymi teamami i to dosc łatwo. We wczorajszym meczu TSM nie widzialem ich wybitnej poprawy w grze od czasu Suimmer Splitu, bardziej sie sklaniam ku temu ze CLG pokpiło sprawe, tak wiec jesli Vulucn zagra to co zwykle to wg mnie powinno pojsc dosc latwo.
C9-1,5-DIG 1.726✅
200pln pinnacle
Tu nie ma co za bardzo komentować, w summer splic
ie na 24 mecze przegrali.. 2 razy, raz przeciwko CLG i VUL, druzyny takie jak DIG C9 zjada w 25 minut.. wczoraj ciut nieoczekiwanie DIG uporalo sie z Curse (pomimo ze w peirwszej grze Curse zdemolowalo DIG), jednak ja szans na ugranie chocby mapy przez DIG nie widze. Kompletna róznica poziomów.
CLG-Curse 2.19✅
200pln pinnacle
Tu jednak w roli niewielkiego faworyta widzę CLG, wg mnie CLG grało o wiele lepiej niz w ostatnich grach Summer Splitu (gdzie na koniec dostali 2 łomoty od Coast i Curse), teraz wg mnie zagrali o wiele lepiej i tylko z powodu zbyt duzej pewnosci siebie przegrali obie gry. Na CLG przeciwko Curse w Summersplicie dawali 1.5 .. teraz daja 2.2? śmieszne.
wszystkei kursy z godziny 3 rano jakoś.
LIVESTREAM
SCHEDULE

T 23K

tadzin

Użytkownik
VUL-1,5-DIG 2.270✅
120 pln pinnacle
Trochę ryzykownie jednak kurs na czysty win jest bardzo niziutki (raptem 1.33), system bo3 (do dwoch wygranych), czyli Vulcun nie moze stracic gry aby typ wszedł. Po pierwsze h2h z summer splitu 4-0 na korzyść VUL, po drugie muszę przyznac ze TSM na playoffy jednak przygotowało lepszą formę, w meczu nr1 zdeomolowali VUL, w drugim VUL mialo zdecydowanie swoje szanse, przeważali, zaważył jeden teamfight i lepsza pozycja adc tsmu. Tak wiec porazka VUL z TSM nie byla spowodowana jakas fatalna grą VUL. Szczerze nie rozumiem dlaczego kurs na czysty win to 1.33 a na 2-0 az 2.27.
C9-1,5-TSM 1.606✅
200pln pinnacle
Co tu dużo mowic C9 zdominowal letnie rozgrywki grając na niesamowitym poziomie. Pomimo że TSM gra ostatnio o wiele lepiej, to wg mnie i tak bardzo dużo brakuje im aktualnie do C9. Niesamowicie skoordynowane teamfighty oraz swietne zamienianie killi na objectives (drake, baron lub turrets) to wizytówka C9. System bo5 (do 3 wygranych) takze w przypadku nawet jednej porazki C9 typ wchodzi. H2H z summer splitu 4-0 dla C9. C9 przegrywało gry jedynie gdy na pierwszym lvlu przeciwnikowi udalo sie zlapac kogos z C9, badz C9 robilo facechecka i trafialo na przeciwnika (gra przeciwko VUL w ostatnim weekendzie summer splitu).

Otrzymane punkty reputacji: +3
T 23K

tadzin

Użytkownik
LOL LCS KOREA
CJ Frost+1,5 - KT Bullets 2.02✅2-1
80 pln pinnacle
na wstępnie mowie ze o obu teamach nie mam zielonego pojęcia, żadnego meczu na oczy nie widziałem (teamy koreańskie), jednak kompletnie nie rozumiem tych kursow, gdyz czyste kształtują sie na poziomie 2.6-1.5, z kolei na hc+1,5/-1,5 2.0-1.8 WTF??A to jest bo3. ostatnio na bo3 Vulcuna z Dig dali czysty Vulcun po 1.33 a -1,5 po 2.29 ????. coś nie ogarnia to pinnacle. ostatnie potyczki tych ekip to 0-3 i 1-1, także mocno na niekorzyść tego typu, jednak ja wolę +1,5 niż czyste w drugą stronę po zdecydowanie niższym kursie, no i zawsze kieruje się przewrotnością.
tu piszą ze to bo3. mecz 04.09 o 12.00.
e
tu z kolei pisza ze jest to bo5 ;], tak wiec nie polecam tego grac:p
e2
jednak bylo to bo3 ???? . nawet wygrali.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Odnosnie wczesnijszego beta to taka sytuacja wynikła że z KT Bullets nie zagrał ich main top player Insec, ktory podobno jest strasznym kozakiem. Nie zagral bo załamanie mial po przegranym 2-3 meczu finałowym przeciwko SKT1 na hot6ix summer championship (ktory mial miesjce 31 sierpnia).. Gdy juz wrocil do line up`u, to przejechali sie po CJ Blaze 3-0. W Korei sa takie dziwne drabinki ze teraz znowu graja przeciwko CJ Frost, Insec jestw lineupie, licze ze teraz KT bullets spokojnie pojadą. Bo5.
KT Bullets-CJ Frost 1.526✅3-0 na miękko
140 pln pinnacle
ze stawką bez szaleństw.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Gambit-Mineski 1.217✅
500pln pinnacle
nie ma to jak powiedziec przed meczem &quot;Gambit to nasi idole, jakos udalo nam sie zakwalifikować, z Gambitem nie mamy szans&quot;. No skoro sami nie daja sobie szans no to ????

VUL
-Mineski 1.4✅
1000pln pinnacle
za dlugo zwlekalem 1.56 przelecialo mi kolo nosa..

VUL-Gamibit 2.11⛔
60pln pinnacle

bylo jeszcze fnatic 1.23 vs mineski za 800 ale nie chcialo mi sei wpisywac bo pozno bylo.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 23K

tadzin

Użytkownik
temat &quot;rzekomo&quot; siatkarski (nazwa wskazuje), wiec zapodamy jakims typkiem z siatki na ME, pomimo ze ostatnio do tego pseudosportu mam ogromną antypatię i bierze mnie na odruch wymiotny..
Francja(1-2)*Belgia(1-2) = 1.88✅
500pln unibet
szczerze mowiac to wszedlem na unibet i mysle sobie &quot;ha na pewno te pajace ustawily znowu limity na 100zł&quot;, wpisuje 500 klikam akceptuj. boom poszło.
????
ba wystukam nawet analizę.
Francja w grupie z Polską, Słowacją i Turcją. Czyli tak Żaby dostają łomot od Polski, robią łomot Turkom i Słowakom.. Tak to powinno wyglądać..Zaczynając od Polski to ostatnio wyglądato zdecydowanie lepiej jak podczas blamaży na LŚ, Żaby na LŚ w końcówce się baardzo rozkręciły, tak naprawdę powinni wygrać 2 mecze przeciwko Brazylii (wygrali 1, drugi przegrali z prowadzenia w TB 12-9 ????), mieli bardzo słaby początek. Aktualnie wygląda to tak że znowu bawią się w jakieś cyrkowania, 3 sparingi przegrane z Holandią, raz pokonali Kanade 3-0 drugi raz 3-2.Pewnie pogrywali cos jeszcze ale nie chce mi sie patrzec dokladnie. Ogolnie mowiac jesli przegrywaja w Tiebreakach z Holandią to patologii nie ma, choć licze ze sie nakręcą jak w LŚ. Słowacja solidna ekipa, w sumie mają oni szanse cos ugrac przeciwko Francji jednak..Slowacja bez Divisa traci ogromnie dużo.. jak ugrają 2 sety to bedzie to i tak duzo. Co do Turkow to w ostatnich finałach LE u siebie zostali zdemolowani przez młodzież czeską z Tichaczekim, oraz przegrali z Chorwacją (praktycznie sam Zhoukoski i Raic). Grali tak w skrocie dno dna, choc chyba w nieskonczosc takiego dna grac nie mogą. Niby ostatnio wygrali jakis sparing z Bulgarami ale.. w sparingach to i Watykan moze Brazylie rozjechac.
Belgia dostaje od Makaronoów, od Białorusi i Dani dzieląich lata świetlne.. W skrócie mowiac Belgia wLE prała wszystkich na 3-0, a Bialorus nie radzila sobei z drugim garniturem zenujaco grajacyh Turkow.. O Dunczykach nawet nie warto wspominac.. druzyna na poziomie Szwedów, jak nie gorsza.

T 23K

tadzin

Użytkownik

zly ze mnei czlowiek jade po limitach ????
e
Gambit ✅
Vulcun ✅
LD ✅
Fnatic ✅
nastepne rosztrgniecia jutro i pojutrze. moze cos jeszcze dogram, ale wpierw obejrze mecze.

Do góry Bottom