>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Esportowe banialuki

T 23K

tadzin

Użytkownik
Skra -2,5 - Zaksa⛔
@2.55 5/10j betsafe
Wiem ze Zaksa zagrała bardzo dobrze i powinna spokojnie ugrać seta, jednak gram na przekór temu. Coś jak Rzeszów i Częstochowa w drugim meczu.
@1. i 2. set pogrom i 3. oczywiscie przestoj...

T 23K

tadzin

Użytkownik
Zaksa - Skra✅
Częstochowa - Resovia✅
@2.75 10/10j unibet✅✅✅
Jak zobaczyłem kursy no to szczęka mi opadła, powiem krótko. Dla mnie te rywalizacje są bliźniaczo podobne, tj wpierw Skra i Resovia grają jakby od niechcenia (Resovia z powodu tego że gra raptem o brąz, zaś Skra o siódme złoto, więc to dla nich normalka) i pierwszy mecz jednak nie idzie im tak jakby chcieli, gdyż rywale chcą udwodnić że jednak nie bez kozery są w finałe/ meczu o 3. miejsce. 1. set w przypadku Resovi to pogrom, zaś Skra jednak coś zdaje sobie sprawę że lekko nie będzie. Drugi set Resovia zaczyna cos grac i gromi Czewe, z kolei Skra na podobnym poziomie co w 1. licząc na podobną końcówkę, jednak w bardzo ważnym momencie nie jest im udzielony chalenge (as Falasci i byłby remis po 22-22 / Drzyzga bodajze powiedzial ze za pozno zglosili chec challenga, a jak bylo naprawde to nie wiem) i seta oddają Kędzierzynowi. 3. set to w Rzeszowie wejście na parkiet z dobrymi humorami ze juz po kryzysie i bedzie latwo i przyjemnie a tu Czewa znow pokazuje pazurki i gromi Rzeszów. Skra z kolei mobilizuje się i gromi Zaksę. Jest juz 21-13 i w tym momencie wg mnie Jacek Nawrocki popełnia straszną w skutkach decyzję o ściagnieciu Wlazlego i Kurka. Dzięki temu robi 23-20. Kędzierzyn znow zaczyna grać siatkówkę, zas pseudoataki Bąkiewicza i czapy na Novotnym, budza tylko politowanie i usmieszek na ustach. Wrocic na plac gry musza Wlazly i Kurek. Set wygrany jednak z ogromnej przewagi psychologicznej nic nie zostalo. Zdeptany Kedzierzyn podnosi sie i zadaje 2 ciosy wygrywając kolejno 4. i 5. set. W Rzeszowie z kolei na odwrót, po bardzo ciezkiej walce gospodarze wygrywaja. Doswiadczenia obu druzyn po meczu i zdobyta wiedza zostały wykorzystane w drugim meczu.
Rzeszów nie daje żadnych szans przyjezdnym, bijąc ich do zera, zaś Skra przez 1. i 2. set wybija siatkówkę z głów Kędzierzynian (grając na poziomie zbliżonym do tego co grali przeciwko Zenitowi na wyjeździe, czy vs Trento w Łodzi). Podstawowy czynnik to bardzo duże wzmocnienie zagrywki przez Bełchatowian, co skutkuje sytuacyjnymi piłkami i duża ilością ataków zablokowanych. W 3. secie zagrywka słabnie, dochodzą tez dość proste błędy Falasci oraz parę ataków Kurka w sam środek bloku. Z dobrego rozpoczęcia seta (3-1) robi się 13-11. Zejśce Kurka obfituje tylko jeszcze większą stratą punktową (16-11). Zaksa do końca seta przyjmuje w punkt, dzieki czemu ataki z środka demolują Skrę, zas Paweł Zagumny rozgrywa łatwo gubiąc bełchatowski blok.
Dla mnie wyniki tych meczów będą zależeć w większej mierze od tego, czy goście będą grać powyżej swojego standartu, gdyż Zaksa i Czewa grają posiadając pewien limit swoich umiejętności. Zaksa grała maksymalnie w Bełchatowie i 1. mecz wygrała zasłużenie. Mecz w Kędzierzynie na pewno będzie obfitował w ogromne emocje, szczególnie że przewaga Zaksy w przyjęciu, atakach ze srodka i rozegraniu jest niepodważalna. Skra przyjmująca dwoma zawodnikami, jest dosc łatwa do pocelowania, zas Kurek ostatnio przyjmuje tragicznie. Dla odmiany zagrywa momentami rewelacyjnie do czego mnie nie przyzwyczaił. Brak Winiara też jest odczuwalny, a z tego wynika że w ogromnej mierze wynik będzie zależeć od gry Stefana Antigi, który drugi mecz zagrał nie tylko w przyjęciu ale i w ataku i to na ponad 50 % skuteczności. Ostatnim argumentem dla mnie jest osoba Witczaka, który teraz rzeczywiscie gra lepiej od Jarosza, jednak na tak marnym % i z taka iloscia błedów, ze rzeczą groteskową byłby MP, który nie ma atakującego (Wlazły rowniez mnie ostatnio nie powala, ale swoje gra).
Sam gram za 20/10 j (co jest dosc smieszne) ale taka jest prawda. Spodziewam się ogromnej walki, nawet i TB jednak dojrzałość Skry Resovi i Zaksy (Czewę pomijam), jest niepodważalna, więc liczę na ogromne zaangażowanie i podejście na poważnie ze strony Skry i Resovii.
@tiaaa

T 23K

tadzin

Użytkownik
Kwiecień ✅1,4j
Większe podsumowanie tematu zrobię w najbliższych tygodniach, ogólnie temat jest około na zero, więc wg mnie jest beznadziejnie. Ostatni typ na Skrę i Resovię podratował mnie mocno i napisana analiza troche swiadczy ze sie wzialem bardziej na powaznie.
Na razie z racji konca polskich rozgrywek w temacie nie bedzie zadnych typow, poczekam na Ligę Swiatowa, ktora rok temu byla bardzo latwa do typowania i mozna bylo na niej naprawdę zarobić.

Otrzymane punkty reputacji: +7
T 23K

tadzin

Użytkownik
Pierwsze typy bardziej na wyczucie..

Polska - USA over 185,5 pkt⛔
@1.85 2/10j bwin

Rosja - Japonia +17,5pkt✅
@1.85 1/10j bwin
@nawet nie wiedzialem ze mecz Rosji i Japonii jest juz o 14, jednakze rozpoczecie meczu chyba uległo jakiemus opoznieniu..i mozliwe bylo dokonanie zakladu, identyczna sytuacja jest z drugim meczem ktory teoretycnie mial sie zaczac o 13 a jest 13.27 i dalej mozna ten mecz obstawic

T 23K

tadzin

Użytkownik
Argentyna - Serbia✅
Bułgaria
- Niemcy⛔
@1.88 5/10j unibet⛔⛔⛔ -.-
Rok temu byliby to zdecydowani faworyci, aktualne składy nie różnią się za bardzo od starych, więc takie kursy uważam za naprawdę wysokie.

Polska - USA over 185,5 pkt (game 2)⛔
@1.85 2/10j unibet

Barcelona - Manchester Utd✅
@2 2/10j unibet

T 23K

tadzin

Użytkownik
Argentyna - Serbia -1,5 ⛔
@1.6 6/10j unibet
w 1. meczu spora dominacja Serbów i spotkanie wygrane przez nich 3-0. Bardzo dobre przyjęcie oraz niezła zagrywka parę razy wprowadziły dużo chaosu po stronie argentyńskiej i w takich momentach Serbowie seriami zdobyli sporo punktów. Ładnie jest również rozłożony atak, nie ma jednego czy 2 liderów którzy ciągną cały atak (hi Polska Kurek/Bartman), bardzo dużo ataków ze środka dzięki przyjęciu. Z kolei po stronie Argentyny główny bombardier to Facundo Conte oraz nieźle go wspiera Federiko Pereira, jednak reszta zawodników nie pokazała niczego ciekawego, szczególnie drugi przyjmujący Quiroga grał niezły piach. Sporo pipeów i to skutecznych jednak bardzo mało gry środkiem i zagrywka która nie zrobiła krzywdy Serbom i stąd taki wynik.
@jak teraz czytam te analize to wszystko jest ok tylko trzeba zamieniec Serbia na Argentyna ; d

T 23K

tadzin

Użytkownik
Bez analiz bo za dużego sensu nie widzę w analizowaniu tej LŚ choćby to co wyżej &quot;zanalizowane&quot; się świetne sprawdziło ????
Włochy - Kuba @ 2.7 ⛔
4j
Rosja - Niemcy +2,5 @ 1.65⛔ jezu co to sie dzieje ...trzy sety na przewagi
8j
Portugalia - Argentyna @ 1.85✅
7j

@puściłem jeszcze tripla na Kube+1,5, Argentyne i Franjcę po 2j ale nie będę tego bral pod uwagę.
Portugalia - Argentyna ✅
Korea Pd - Francja⛔ : (
@ 2.96
6j⛔⛔⛔

T 23K

tadzin

Użytkownik
Same wtopy i porazki, tragedia jednym słowem, popróbuje cos takiego:
Serbia - Finlandia under 185,5 ✅
Portoryko - USA under 185,5✅
Korea Pd - Francja under 185,5✅
@ 4.56
5j✅✅✅
@chyba to jest dobra droga na te LS, bo zdecydowana wiekszosc meczy to undery 185,5

T 23K

tadzin

Użytkownik
Rosja -2,5 - Bułgaria✅
@2.25
4j
Wczoraj Bułgaria nic przeciwko Rosji nie pokazała, oglądałem wyrywki setów i gra wyglądała naprawdę marnie..
Brazylia -2,5 - USA⛔ narazie 0-1 i USa ładnie ciśnie ????
@2.53
3j
Tu z kolei patrząc na to jak Brazylia jest mocna w końcówkach, to z tego powodu ten typ taki a nie inny. Sam Priddy raczej nie ugra seta z Brazylią.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Niemcy -2,5 - Japonia⛔
@1.9
3j
Finlandia - Argentyna✅
@1.9
4j
Wczoraj Argentyna grała zdecydowanie lepiej, Finowie zaś ogromna luka w przyjęciu na pozycji libero, mecz powinien się zakończyć wynikiem 1-3 jednak przy stanie 21-23 w 3. secie Argentyna a dokładniej De Cecco wymyślił sobie granie wyłącznie tylko do Ocampo, poszły 2 bloki i 2 kontry i było 25-23 ???? .
@Rosję i Argentynę oglądałem wczoraj i dziś lekko powchodziło, zaś Brazylię i Niemców dodałem &quot;bo tak&quot;. Wniosek? Ma amatorszczyzna mnie poraża...

Do góry Bottom