Z
LM widzę tylko trzy ciekawe typy, którym warto bliżej się przyjrzeć.
Na pewno
Bate Borysów. Jak już było napisane wcześniej w pojedynku z Makedoniją Skopje jest zdecydowanym faworytem. Wszyscy pamiętamy jak w poprzednim sezonie Bate sensacyjnie zakwalifikowało się do fazy grupowej
LM i grało w niej bardzo dobrze. Kurs 1.80 wydaje się idealny aby grać na będących w świetnej dyspozycji Białorusinów.
Cypryjczycy z
Nikozji zagrają na wyjeździe z EB Streymur, które w lidze Wysp Owczych gra bardzo słabo. Kurs 1.40 myślę, że mozna zagrac aczkolwiek ja chyba zrezygnuję z tego typu.
Z nizyszch kursów polecam
FC Kopenhage. Kurs taki sam jak na Wisłę czy Salzburg a wydaję mi się, że ten typ jest zdecydowanie najlepszy.
Odradzam natomiast stawianie na
Hafnafjordur. Sam chciałem zagrać na Islandczyków, ale gdy zobaczyłem jak Aktobe gra w rodzimej lidze wole po kursie 1.55 nie ryzykować. Nie polecam również po niskim 1.50 grać na
Inter Turku. Sheriff ma ogranie w kwalifikacjach europejskich pucharów i wcale nie stoi na straconej pozycji.
Salzburg,
Wisla czy tez
Dinamo Zagrzeb po zaproponowanych takich, a nie innych kursach odpuszczam.
Podobnie jak przy
LE tutaj równiez swoich typów nie podpieram informacjami o transferach i atmosferach panujących w wspomnianych klubach. Jeżeli ktoś posiada jakieś ciekawe info, proszę o podzielenie sie nim. Na pewno taka informacja się nie zmarnuje..