budziukikus
Użytkownik
Tak czytam te wypowiedzi w sprawie meczu Salzburg-Bohemians i coraz bardziej podopowiada mi cos zeby wlasnie na nich postawic.Kazdy patrzy pod kątem meczu z Bayernem.Ale przeciez Salzburg to klub nie byle jaki.Mają pieniadze maja doswiadczonych i ogranych zawodnikow jak Zickler,Nelisse,Opdam,Ulmer,Aufhauser,Schober i maja napewno wieksze aspiracje niz skonczenie eliminacji na drugiej rundzie.Skoro maja awansowac dalej a nie wygrac u siebie to chyba raczej nie wygraja w Dublinie.I ze Bohemians jest z wysp i bedzie gryzl trawe od pierwszej do ostatniej minuty to po pierwsze wcale nie musza wygrac a po drugie Salzburg nie stanie i nie bedzie stal.Moze i Bohemians jest w gazie bo ogrywa wszystkich w swojej lidze ale czy Salzburg to nie druzyna z troszke innej półki????Mi sie wydaje ze tak i bardziej bym sie obawial o Wisłe niz o ten Salzburg ????
Hmm liga austryjacka do najlepszych nie należy - moze maja kase (wyższe place dla zawodnikow, co wcale nie znaczy, ze są to lepsi piłkarze) , ale wydaje mi się ze taka wisła poradzilaby sobie bez problemu z mistrzem Austrii. Red bulle napewno są faworytami w meczu z bohemians , ale kurs 1,2 nie jest wart ryzyka moim zdaniem. Ten mecz to wielka niewiadoma - moze byc 3-0, moze byc 1-1 i wtedy masowa wtopa.