wszystkie mecze CLG na pinnku maja status "offline"CLG jedzie na bootcampa do korei i caly superweek bedzie mialo 5 subow. Szkoda, ze na pinku juz kursow na ich mecze nie ma :C
nie zrobia zwrotow?parę osób po limitach uderzyło, po 1k i raz dwa wycofali po tym jak info poszło o rezerwowym składzie
a kursy były ładne, bo grali z potencjalnie słabszymi zespołami
litości... main skład CLG w słabej formie, to i tak niebo, a ziemia, w porównaniu do tej randomowej składanki, która została zebrana dosłownie 2 dni przed meczami, a kursy łapana przed blokadą, to kwintesencja słowa valueZ tym, że przy obecnej ich dyspozycji ten rezerwowy skład nie musi wcale grać gorzej. Nie dziwi ta decyzja, bo to co grali w ostatnim czasie to dno i wodorosty. Trening w Korei na pewno im się przyda bo inaczej dostali by łomot w play-offach już w pierwszej rundzie z kimkolwiek by nie grali.
Ciekawe jakie będą kursy na te mecze rezerwowych. Ciekawi mnie zwłaszcza postawa Chaoxa, którego gra kiedyś bardzo mi się podobała. Fajnie też będzie zobaczyć Niena i Hotshota.
pinnacle nie robił zwrotów za Gambit, sam to grałem, a potem robiłem surebety bez problemu, teraz też jest tak samo, to jest poważny buk i takimi pierdołami nie zawraca sobie głowy, zwłaszcza, że to dla nich stosunkowo mała kasanie zrobia zwrotow?
kiedys byla podobna sytuacja jak gambit nie mial wiz i do londynu nie mogli pojechac (w aktualnym splicie) i pojechali bez botlane`s, dariena i diamonda. kursy pinnek dal jakby gral 1st lu, mialem to grac, ale wolalem sie upewnic paroma zrodlami, gdy bylem juz pewny, nastapila blokada rynku i nic nie zdazylem zagrac. ciekaw jestem co zrobili wtedy, czy przyjeli zaklady czy zwroty poszly.
ja na dzis tez wzialem roccat. niesttety pinnek odawala na rynku esportu dzis jakies dziwactwa, nie popuscili limitow i strasznie przez to kursy szaleja. dziwny ruch z ich strony.
o sa kursy na CLG
Litości... Przecież to było napisane z przymrużeniem oka. Brak zgrania, zawodnicy na "sportowej emeryturze", z tego nie może wyjść nic dobrego. Inna sprawa, że według mnie ta decyzja została podjęta już parę dni temu, tylko dopiero teraz ją ogłosili.litości... main skład CLG w słabej formie, to i tak niebo, a ziemia, w porównaniu do tej randomowej składanki, która została zebrana dosłownie 2 dni przed meczami, a kursy łapana przed blokadą, to kwintesencja słowa value
To, że jadą do Korei, to faktycznie zdecydowali wcześniej, ale skład, który teraz ogłosili został zebrany do końca dopiero wczoraj, po szybkich poszukiwaniach. A to raczej nie wróży im nic dobrego...Litości... Przecież to było napisane z przymrużeniem oka. Brak zgrania, zawodnicy na "sportowej emeryturze", z tego nie może wyjść nic dobrego. Inna sprawa, że według mnie ta decyzja została podjęta już parę dni temu, tylko dopiero teraz ją ogłosili.
Spoko, nie ma problemu. Nie dodałem minki żadnej na końcu, więc w sumie można było nie odczytać tego jako żartu. Typ na Samsung Galaxy White zdecydowanie popieram, ale w ostatnim czasie czego się nie dotknę, to zamienia się w minus także no.To, że jadą do Korei, to faktycznie zdecydowali wcześniej, ale skład, który teraz ogłosili został zebrany do końca dopiero wczoraj, po szybkich poszukiwaniach. A to raczej nie wróży im nic dobrego...
Nie wiem, czy piszesz coś z przymrużeniem oka, czy też nie. Nie miałem intencji obrażania Ciebie, czy coś takiego ????
We lost 8 out of our 8 scrims on Monday. And on Tuesday we decided to postpone scrims for a PR statement.
a to gra z C9, o której wspomina, która ma wyrażać ich formę:I can tell you that the current LMQ is not the same one you have grown to know. The player’s current state and performances are well reflected in previous LCS match on Sunday against Cloud9.
sorry to ja. niestety nie chcieli powyzej limitu nic przyjac. zagralem i zauwazyli swoj blad i zrobili korekty.bet365 ma jakieś dziwne błędy w kursach, w porównaniu do marathonu, czy pinnacle, więc trzeba skorzystać:
SHC - Copenhagen Wolves 1 @ 1.72 bet365
SHC - Millenium 2 @ 3.25 bet365
ładne surbety można też robić
e: raz dwa pozmieniali
dziś kolejne 2 mecze z tej serii:LMQ - Team SoloMid 2 @ 2.39 pinnacle
LMQ - Team Curse 2 @ 2.96 pinnacle