suckout
Użytkownik
Wiadomo, trzeba grać własną głową, to podstawa, ale watro też posłuchać innych, a zwłaszcza mądrzejszych od siebie ;p, mimo wszystko jest sporo ludzi z bardzo dużą wiedzą o tej grze, którzy zajmują się nią zawodowo i jak się ich posłucha, to można z tego dużo wynieść i czasami spojrzeć zupełnie inaczej na pewne rzeczy .To zupełnie tak jak ja, z tym, że ja opieram się przede wszystkim na własnych obserwacjach.
Sk zagrało dziś solidnie, ale mimo wszystko głównym wyznacznikiem ich wyraźnego zwycięstwa była żałosna postawa Millenium.Wypada mi więc tylko żałować, że analizowałem ofertę gdy kurs był już dużo niższy.
A z tą różnicą klas chyba wcale tak bardzo nie przegiąłem.
Szkoda, że na kolejne mecze trzeba czekać aż do przyszłego czwartku. Fnatic pewniak, SHC też powinno sobie poradzić, a w meczu Alliance - SK zakręciłbym się koło jakiegoś dodatniego handi na SK. Czekam jednak z niecierpliwością na kursy.
Ta drużyna nigdy nie słynęła z dobrej taktyki, czy fazy pick/ban, ale to co dziś pokazali to parodia, a wybranie w 2 meczu, red side, po porażce na niej w 1 meczu, to kwintesencja nieporadności.
Millenium zawsze bazowała na indywidualnych umiejętnościach graczy, które są wysokie i na to liczyłem dziś z SK, które właśnie indywidualnie nie jest mocne, ale dziś nawet to było po ich stronie.
Po tych meczach, nie widzę innej opcji niż finał Fnatic - Alliance, czyli tak jak można było się spodziewać, może dadzą jakieś fajne kursy, ale wątpię, po 1.45-1.50 na nich bym brał, może jakiś dubelek czy coś.
Jedyne handi jakie dadzą, to +1.5 na SK, innego nie będzie, 1 grę mogą spokojnie wygrać, coś takiego sam bym pograł, ale takiego zakładu nie będzie, czy są w stanie wygrać 2 mecze, to mało realne.
no jasne, że są limity i się nie da zagrać za dużą kasę, ale tak jest zawsze, sam wiesz, ale jak ktoś chciał zagrać na SK, to lepiej zagrać za 1.72 po limicie i potem dołożyć po mniejszym kursie, albo nie dokładać, bo kurs mocno spadł, lepszy rydz niż nicnawet jesli bylo to wirtualne 1.72 na sk to i tak caly rynek przy kursie 1.43 byl zlimitowany na 220 pln zysku, czyli przy 1.72 tym bardziej.
gowno wielkie mozzna bylo wtedy zgarnac.
mimo wszystko dużo ludzi, a nawet zdecydowana większość nie gra po pare k. na mecze lola, więc ja to pisałem ogólnie, wiadomo, że podejście ludzi grającyh za większe pieniądze jest inne