O
32
odmurzyniacz
Użytkownik
Brawa dla TSM, też w ostatniej chwili się rzuciłem i opłaciło się. Mimo wszystko moim zdaniem zagrali słabo - Royal oddał im idealne picki a i tak strasznie się męczyli , teamfighty bardzo even i free nashory dla przeciwników. Cieszy jedynie dobra forma Dyrusa i zapowiedź nerfów Tristany ( choć Ori niby po nerfach a ciśnie wszystkich).
Mam złe doświadczenia z tasiemcami po niskich kursach , choć typy praktycznie bardzo pewne. Dziś jednak skuszę się na coś innego :
TSM - SK firstblood 1 1.6
TSM - SK first turret 2 2.3
Royal - TPA first turret 1 1.6
TSM powinno rozjechać SK , Jesiz gra straszny piach , Freddy grywa teraz Ryzem , Mundem , Maokaiem = łatwe do zgankowania. Mimo wszystko postawię na pierwszy turret dla SK gdyż taki po prostu mają styl i tak grają cały sezon. Natomiast Royal będzie chciało szybko pozamiatać rywali, poza tym Uzi często pickuje Caitlyn co oznacza szybki push.
Mam złe doświadczenia z tasiemcami po niskich kursach , choć typy praktycznie bardzo pewne. Dziś jednak skuszę się na coś innego :
TSM - SK firstblood 1 1.6
TSM - SK first turret 2 2.3
Royal - TPA first turret 1 1.6
TSM powinno rozjechać SK , Jesiz gra straszny piach , Freddy grywa teraz Ryzem , Mundem , Maokaiem = łatwe do zgankowania. Mimo wszystko postawię na pierwszy turret dla SK gdyż taki po prostu mają styl i tak grają cały sezon. Natomiast Royal będzie chciało szybko pozamiatać rywali, poza tym Uzi często pickuje Caitlyn co oznacza szybki push.