Midel - tak samo stroniczy jest TVN i GW dla PIS, że ich nie dopuszcza tak samo media związane z Rydzykiem nie gadają z PO.
Midel jesteś młody odpowiedz mi na pytanie, skoro tak obserwujesz scenę polityczną.
Czego bali się politycy (Donek, Niesioł, Mazowiecki, Bielecki, Pawlak i inni) w 1992 r. gdy miało wyjść na jaw kto jest agentem :?:
Fałszywej ???? od PISu hahahahahahaha
Podaj mi ich fałszywość, podając argumenty to ja podam Ci argumenty świadczące, że PO niestety nie jest partią miłości
KLD- lider Donek w 1992r. obala legalny rząd T. Olszewskiego bo boi się że ktoś wyciągnie jego akta i chyba okaże się że był agentem
Następnie ten sam DONEK wpada na pomysł załóżmy partię UW, partia ta wygrywa
wybory, obiecuje cuda na kiju w następnych wyborach ginie, nie dostaje się do parlamentu.
Sprytny i rządny władzy Donek zmienia UW bierze zlepek kolesi i tworzy PLATFORMĘ Obywatelską. Obiecuje 2 Irlandię, że uzdrowi służbę zdrowia i że wszytko będzie bueno.
To tylko wierzchołek góry lodowej
Czy nie widać, że historia zatacza okrąg :?: Znów ten rudowłosy przegra następne
wybory bo ludzie się wnerwią cudami na kiju, założy znów jakąś bajkową partię miłości ma dojścia do mediów znów zmanipuluje sondażami, młodym pokoleniem i znów będzie przy władzy.
Midel a odnośnie mediów to bardziej stroniczej od TVN stacji nie ma
POparcie PO podawali ponad 65%, a dziwnym trafem GFK Polonia, i TNS Obop wskazywały że jest ono nie większe niż 51%. (wrzesień 2009) - weź się zastanów i odpowiedz sam przed sobą czemu służą te podrasowywane sondaże.
I nie mów mi o stroniczości mediów bo dla mnie fakty są czytelne i jasne:
- Wałęsa otrzymując Polskę od Komunistów, jako dowód wdzięczności i dobrego ubicia interesu (czytaj żeby było cicho, nie wyciągać akt kto był TW/SB) pił z nimi za zdrowie w Magdalence (radzę poczytać kto jeszcze wtedy uczestniczył)
-ktoś kto jest "czysty" nie ma robi żadnych "ciemnych" interesów na boku nie ma się czego bać (ujawnienia akt)
-jeżeli ktoś chciał ujawnić kto był SB, TW to go się gnoi odsuwa od władzy, w najbardziej opiniotwórczej wówczas gazecie (GW) obsmarowywuje, że oszaleli, są idiotami maluje się ich wizerunek że są bee.
To ja się pytam jak za kolejne 20 lat będzie wyglądać
polityka :?: Znów włączę
TV i obejrzę np Schetynę obiecującego mi II
USA :?:
Zapytaj się mamy albo taty, że w tamtych czasach sąsiad na sąsiada donosił, ksiądz na ludzi, to potem by wykryć kto był tym złym trzeba zrobić ostre cięcie.
Pooglądaj sobie np Cejrowskiego posłuchaj jego poglądów i poczytaj jak z "ludźmi z czasu komunizmu" poradzili sobie Czesi (wzór dla mnie, sorki że się powtarzam) jak to zrobili Węgrzy.
Midel prosty dowód: pamiętasz jak D.Tusk krzyczał lamentował, żeby już już dziś, teraz, jutro wejść do strefy Euro:?:
Czy znasz wyniki Eurostatu :?: Bo chyba tego w TVN-ie nie mówią
Kraje UE będące poza Unią Monetarno-Walutową rozwijają się szybciej od tych które w niej są. (OD SAMEGO POCZĄTKU ISTNIENIA UMW :!: :!: :!: )
Zobacz na osiągnięcia Słowaków, już nie są tak super tanią siłą roboczą, czemu teraz oni nie mają tylu turystów z Polski, dlaczego jeżdżą na zakupy do nas. Czemu inwestorzy od nich uciekają.
Czemu ich gospodarka "gnije" :?:
Czesi są już w ERM II (więc nie wmówisz mi że są poza strefą Euro bo to dosłownie przedsionek) i też jakoś spada PKB.
Moja teoria na temat UE powoli schodzi, że będzie to II ZSRR.
(Plan Buzka by kupować energię dla całej Europy a później ją rozdysponować - czy to jest gospodarka centralnie planowana :?: )
Rób jak chcesz Midel, ale proszę Cię podpieraj swoje wypowiedzi
argumentami, bo na razie to wg Twoich wypowiedzi wnioskuję, że dla Ciebie ktoś kto głosuje na PIS to od razu Moher, głosujący na kaczkę itp. Nie chcę nazywać po swojemu wyborców PO ????
I czy w końcu wymienisz mi sukces rządu c. D. Tuska :?:
EDIT/ Jesteś z Krakowa tak:?:
AFERA W KRAKOWIE
GŁOŚNY RAPORT PITERY
Co robi Donek gdy w Sejmie jest głosowanie nad wetem prezydenta ws. emerytur dla służb mundurowych
Czuma minister sprawiedliwości lepszy od Ziobry
Największe POparcie w zakładach karnych i teraz co
polityka miłości
Kręcenie lodów
Polityka zagraniczna (wpadka Miro Sikorskiego)
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,74877,4967383.htmlPolityka miłości 2
Chlebowski genialny zarządca gminy
Midel miażdżę Cię argumentami pokazanymi czarno na białym