ml1916
Użytkownik
Czyli "krzyż" z puszek po piwie nie jest dla Ciebie hańbą, tylko to, że ludzie modlą się pod krzyżem?Tak, to lewacy stoją tam dzień i noc, przywiązują się do krzyża itp. Nie ma sensu z tobą rozmawiać, bo i tak wyjdzie, że wina lewaków. Denerwuje mnie tylko, że ważny dla mnie symbol jakim jest krzyż jest przez zachowanie tych ludzi - "prawdziwych Polaków, katolików" ???? hańbiony. Śmiać mi się chce jak ci "obrońcy krzyża" są przekonani, że manifestacja "przeciwników krzyża" jest nielegalna i nie może dojść do skutku, bo ... oni tak chcą. Tęsknią biedaki za komuną - nie musieli wtedy samodzielnie myśleć, nic nie robili a pieniądze dostawali.
To był mój ostatni komentarz w sprawie tej chorej sytuacji pod Pałacem Prezydenckim.
Nie wiesz co tam się dzieje, bo pewnie w Warszawie byłeś raz w życiu na wycieczce szkolnej. Akurat duże miasta mają to do siebie, że jest tam dość duży odsetek lewackiej młodzieży i ona codziennie się tam awanturuje. To, że w TVN tego nie pokazują nie oznacza, że tak nie jest... Nie znasz sytuacji a komentujesz...
Nie chcę Cię obrażać, może nawet nigdy nie byłeś w stolicy i to w żaden sposób Cię nie dyskredytuje. Ale... Nie znasz realiów niestety.