>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje nt. zlotu

simons 646

simons

Forum VIP
Myślałem,że zapisałem się na zlot...a to będzie obóz sportowy :p
jak obóz to bardziej przetrwania ???? Niektórzy to nawet spray&#39;e na niedźwiedzie przywieźli więc wyobraź sobie sam :p
Dobra, kogo by tu naklonic na sportingbet ... :p Benek masz tam konto ? xD

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
jak obóz to bardziej przetrwania
Szczególnie nocną porą ????.
Mnie najbardziej w pamięć z pierwszego zlotu zapadła dyskusja z Simonsem na temat tego, że Werder bez Diego sporo traci :p.Ja byłem za, a on przeciw i tak dywagowaliśmy ze dwie godziny ;).

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Mi z pierwszego zlotu szczególnie wpadł w pamięć taki obraz: jak Pan Marcin (?) z Expa ustawiał się do zdjęcia w sobotę w nocy xD I trochę mu to nie wyszło ????
Drugi zlot - szczególnie poszukiwanie piwa w nocy (nawet po tirach)... No i nasz &#39;pSZyjaciel&#39; z czinkłeczento ????

simons 646

simons

Forum VIP
Szczególnie nocną porą ????.
Mnie najbardziej w pamięć z pierwszego zlotu zapadła dyskusja z Simonsem na temat tego, że Werder bez Diego sporo traci :p.Ja byłem za, a on przeciw i tak dywagowaliśmy ze dwie godziny ;).
Noooo to tak ... ale wtedy juz bylo pozno i bylem zmeczony xD. Ale akcji było sporo ... no i tym razem sie szykuje doborowa ekipa i cos czuje bedzie jeszcze fajniej ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Od groma tego było na obu zlotach ???? Czas na kolejne wspomnienia ;)
Ale najpierw werbować trzeba ludzi by było jak największe dofinansowanie (patrz sygnatura) :!: ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Przed chwilką kaska poszła do Marcina.fox71 melduje się jak co roku na Zlocie.Szóstka Weidera jest ćwiczona ,czas ,aby zgred zaprezentował kaloryfer.Narazie tylko jedno kolanko jest,he,he,he.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
hehe aż tak dobrze to nie będzie. Ale ze 2 osoby na bank do tego czasu zwerbuje. Zresztą w przyszłym tygodniu dam znać co i jak bo teraz więcej mnie w domu nie ma niż jestem ;p

J 19

jajo

Użytkownik
Z pierwszego zlotu dobrze pamiętam minę Foxa, jak Gusto na przywitanie z niebieskimi wypalił Ruch Ruch Chorzowski psy, ze zdziwieniem później się dopytując czy to nie jest nasz okrzyk.
Dobry był też post Prasy przeczytany od razu po przyjeździe do domu, że te debili o 2 w nocy zadzwonili spytać, jakiej narodowości jest tenisistka co zmniejszyła cyce :]

J 19

jajo

Użytkownik
O narodowość na pewno. Wiedzieliśmy, że nazywa się Simona Halep. A z Qozim się założyłem o narodowość. I przez to, że jest Rumunką przegrałem czteropak :]

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
No i zlocik co raz to bliżej ???? 77 z mojego kalendarza majów, pozostało do kolejnych 3 dni z życia wziętych ???? Ale za to w doborowym towarzystwie xD Mi w końcu orlika wybudowali pod domem, więc już trenuje by na zlocie zaprezentować się w meczu z jak najlepszej strony ???? Poniżej przedstawiam film z &quot;przygotowań&quot; :
http://www.youtube.com/watch?v=qnfZLoCJLSc

Do góry Bottom