pokerface
Użytkownik
Nie ! Ale to nie problem, dopingiem wyrównamy szanseTo ja też.... tylko nie wiem czy kiedykolwiek graliście z playerem advantage styl piórkowy :razz:
Nie ! Ale to nie problem, dopingiem wyrównamy szanseTo ja też.... tylko nie wiem czy kiedykolwiek graliście z playerem advantage styl piórkowy :razz:
Jak nie weźmiesz spray na niedźwiedzie, nie zapakujesz plecaka o 4 rano i nie pójdziesz na spacer, po czym nie przestawisz swojego chinkłeczento o kilka metrów, a następnego dnia nie będziesz pamiętać co robiłeś, to jest ok ????Można wpłacić te 70zł w ciemno? Chętnie bym się wybrał, ale o tym czy będę mógł dowiem się pewnie kilka dni przed. (oczywiście nie oczekuje zwrotu pieniędzy)
edit: aha, no i w ogóle czy można wpaść? nikogo tu "nie znam".
Gra i trabi zespol kombi ????@unique-
Rozmowy trwają z potencjalnym sponsorem zlotu. Kwestia koszulek jest także omawiana. Staram się załatwić w pewnym sensie "dofinansowanie" do koszulek.
Więcej szczegółów ną tą chwilę nie mogę zdradzić. Wiąże się to z ilością osób na zlocie, czym więcej tym łatwiej o sponsorów. Nie mogą także określić ilu nas dokładnie będzie. Do tej pory tylko agent wpłacił zaliczkę...
Tak czy siak, koszulki będą. Projekt i cena na tą chwilę nieznana.
Jeśli bedzie odpowiednio duże zainteresowanie (potwierdzone wpłatami), organizatorzy na pewno poszerzą dopuszczalną ilość uczestników ????Siemasz.
Tak sobie pomyślałem, że może i ja bym wpadł ? Poznał ludzi, z którymi swego czasu sporo czasu "przebywałem" ? Aczkolwiek gdy spojrzałem na liczbę zapisanych (41/30 ;o ) to zacząłem się zastanawiać czy zapis w moim przypadku ma jeszcze sens. Chyba, że dobrze rozumiem zapis, że decyduje kolejność wpłat (wtedy nawet jakbym był 125/30 i wpłacić jako jeden z pierwszych - bo nie widziałem u nikogo jeszcze pogrubionej czcionki, chyba, że mój wzrok już szwankuje - to rozumiem, że byłbym w tej 30 szczęśliwców ?).
pzdr
No dlatego zwracam uwagę na te wpłatyRok temu też zapisanych było dużo więcej, a przed zlotem zaczęło sie towarzystwo wykruszać
Ja dzisiaj kminiłem kto to zapisywał :razz: Myślałem, że Benek, a jednak Ty. Zwracam honor i wpadaj na zlot tak jak pisaliśmy na gg ????Marcin, jakieś dziwnie znajome pismo
To widzę organizacja była profesjonalna...Pamiętacie? Właśnie robiłem porządki w starej teczce. Wyniki turnieju w siatkówkę z I zlotu FB.