>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje nt. zlotu

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zapisać się bez problemu możesz. Co do Betssonu musisz uzgodnić z Oderką na PW, chyba, że przyjedzie on czystko rekreacyjnie ;)

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
. Co do Betssonu musisz uzgodnić z Oderką na PW, chyba, że przyjedzie on czystko rekreacyjnie
Nie wiem co sie za tym kryje ale przyjedzie tak jak napisales - rekreacyjnie, w sumie bedziecie mogli popytac go tez o jakies sprawy zwiazane z bukmacherka - pracuje w dziale promocji ;)

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
No właśnie ! , dopiero 9 os wpłaciło. Dawajcie ludzie, koszty tego wyjazdu na prawdę są niskie. A będziecie mieć kilka lat nawet co wspominać ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Zapisy zamknięte, czy jeszcze można podjąć decyzję powiedzmy do początku czerwca? Nie wiem czy będę mieć robotę w tym czasie zaklepaną...:/

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Możesz się zapisać ???? Sprawa tu wygląda tak że póki co jest 30 miejsc , a 46 osób chętnych. Jednak liczy się czas dokonania wpłaty. A póki co 9 osób wpłaciło Całość bądź zaliczkę.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Jak tam sprawy zlotu się mają ? 9 osób dalej tylko wpłaciło czy lista nie zaktualizowana ?

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
No to Apel do ludzi zapisanych, wpłaćcie chociaż zaliczki jak jeszcze w 100% pewności nie macie. 35 zł to nie jest przecież jakaś strasznie wielka kwota.
Marcin a jak tam z poleconymi z sportingbet ? Mamy coś na koncie bonusowym ? Ja na pewno jedną osobę będę mieć ok 10 czerwca. Postaram się jeszcze 2 inne zwerbować, ale tego nie jestem pewny w 100%.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Marcin a jak tam z poleconymi z Sportingbet ? Mamy coś na koncie bonusowym ? Ja na pewno jedną osobę będę mieć ok 10 czerwca. Postaram się jeszcze 2 inne zwerbować, ale tego nie jestem pewny w 100%.
Aż... 2 osoby, czyli 50zł. Szkoda gadać, zniechęca mnie to wszystko.

simons 646

simons

Forum VIP
9 osob...
Ostatni raz coś organizuje.
Rok temu ile mnie pamiec nie myle bylo podobnie ... wiekszosc w czerwcu wplacila.
Przy okazji, nie chce straszyc, ale sam nie wiem czy na 100% bede, ale to sie okaze pod koniec czerwca.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
m.in ja osobiście czekam do końca i nie deklaruje się, bo licencjata mam, może praca zaraz, to różnie może być, ale jak tylko mi się uda i miejsce będzie( gdzie widze, że z tym może nie być problemu :| ) to się zgłosze w końcu, bo co roku blisko bywa, ale niestety ostatecznie ciągle nie pyka ????

Do góry Bottom