>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje nt. zlotu

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Wstępny plan mojej podróży wygląda tak:
Wystartuje tradycyjnie dzień wcześniej pociągiem, tj w czwartek 7 lipca.
Elbląg 21.32 - Malbork 22,00
Malbork 22.20 - Tczew 22.38
Tczew 0:11 - Radom 8:53 (przez Bydgoszcz 2:03, Toruń 3:32, Włocławek 4:38, Warszawa 6:28)
Radom 10:35 - Przysucha 11:29.

Liczę jeszcze godzinę na dojście do ośrodka więc jakoś 12.30 się zamelduje na miejscu.

A swoją drogą planuje ktoś dzień dłużej zostać ?

Edit: W razie ktoś by się podobnie wybierał to zawsze można się dobrać ????

J 13

jerzy_bralczyk

Użytkownik
kanas ja prawdopodobnie sie zdecyduje na wyjazd pomimo żem świeżak. widze że kawał czasu masz w tczewie, a że nie ma tam co robić to mogę wpaśc i możemy pogadać, a potem wspólnie zabrac się do przyszuchy.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
to mogę wpaśc i możemy pogadać, a potem wspólnie zabrac się do przyszuchy
Nie znasz Kanasa ;)
Nie rozgaduj się z nim za bardzo bo nie dasz rady wsiąść do pociągu ????
Ale inicjatywa dobra. Zapraszamy wszystkich niezależnie od stażu na forum!
Ja właśnie wpłącam pieniądze...

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
9 osob...

Ostatni raz coś organizuje.

Marcin będzie dobrze,Polaków mentalność, zaatakować last minute,weź nawet przykład z Pitami,do ostatniej chwili czekają.Co do poleconych do Sportingbetu,faktycznie jest krucho,ale Marcin zwróć uwagę,Sportingbet ma ciekawa ofertę bonusową 600 zł i normalni gracze oraz huntersi już dawno założyli konta na babcię ,wujka,kota ,psa...Nie zniechęcaj się!!!

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
kanas ja prawdopodobnie sie zdecyduje na wyjazd pomimo żem świeżak. widze że kawał czasu masz w tczewie, a że nie ma tam co robić to mogę wpaśc i możemy pogadać, a potem wspólnie zabrac się do przyszuchy.
Generalnie mam tam bliską rodzinkę ???? Ale jak byś jechał to zawsze można &quot;szybciej&quot; zacząć zlot ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
widzę, że póki co nie ma sensu robić zlotu ...
Jak każdy będzie patrzył w ten sposób, czyli na innych to nikt już nie wpłaci.
Tak jak Benek napisał, na ostatnią chwil dużo osób się zapisuje. Jestem dobrej myśli.
Jak nas będzie mniej to więcej dla nas ???? W sportingbet trochę ludzi nazbierałem, więc kasa na gastro i napoje jest. Drugiego sponsora też mamy, więc koszty pobytu idą w dół.

simons 646

simons

Forum VIP
widzę, że póki co nie ma sensu robić zlotu ...
oczywiscie wypowiadaja sie Ci co najwiecej na ten temat moga powiedziec. Byly 2 zloty. I w jednym i w drugim, ludzie zaczeli placic w koncowce. W kazdym badz razie 2 zloty wypalily, na 2ch bylem i jestem totalnie zadowolony ... i mam nadzieje ze nic mnie nie powstrzyma zeby pojawic sie na 3cim ????

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Będzie gitarka ;) Już tylko ciut ponad miesiąc do godziny zero =] Nawet nie wiecie ile musiałem się nagimnastykować by dostać wolne na ten zlot xD Paradoksalnie 1 dzień urlopu daje mi 5 dni wolnego tak to ładnie rozkminiłem. Tak czy siak od tego weekendu zaczynam trening przed klasówką %% ????

B 94

bart7890

Użytkownik
niestety muszę zrezygnować z wyjazdu na zlot. zaplanowałem sobie wakacje ze znajomymi, które będą mnie kosztowały około 700 pln, biorąc pod uwagę iż jestem uczniem i nie mam własnych dochodów nie ma szans, abym zebrał kasę...

snajper 322

snajper

Forum VIP
U mnie w ostatnich dniach też się stacja nieco skomplikowała :/ W ciągu kilku następnych dni powinno się wszystko wyjaśnic

unicaja 13,2K

unicaja

Użytkownik
Pytanie co do listy osób które już wpłaciły pieniążki na zlot - czy jest ona na bieżąco aktualizowana, czy też może nie wszyscy którzy wpłacili zostali uwzględnieni ?
I drugie pytanie. Z Lublina ktoś jeszcze się wybiera ? ;)

Do góry Bottom