>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje nt. zlotu

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Tak jak wspominałem w pierwszym poście mój wyjazd jest uzależniony od znalezienia pracy, przed chwilą otrzymałem tą pracę także wyjeżdżam do Francji na 2mc i niestety nie będę mógł towarzyszyć.
Przepraszam Oderke, że teraz się skreślam, ale tak wyszło i na pracy zależy mi bardzo.
Bawcie się dobrze i trzymajcie się :].

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Pytanie co do listy osób które już wpłaciły pieniążki na zlot - czy jest ona na bieżąco aktualizowana, czy też może nie wszyscy którzy wpłacili zostali uwzględnieni ?
I drugie pytanie. Z Lublina ktoś jeszcze się wybiera ? ;)
Dzisiaj zaktualizowałem, ale mało się różni. Doszedł Kukla i Kanonier. Mamy 11 osób co na pewno się zjawią (bez Benka)
kurcze fajna sprawa taki zlot ???? widze wszystko pomyślane ????
Wpadaj ;) Z Twoich regionów parę osób się wybiera ;)
Ja napewno wpłace w tym tygodniu ????
Na Ciebie liczę ????
Tak jak wspominałem w pierwszym poście mój wyjazd jest uzależniony od znalezienia pracy, przed chwilą otrzymałem tą pracę także wyjeżdżam do Francji na 2mc i niestety nie będę mógł towarzyszyć.
Przepraszam Oderke, że teraz się skreślam, ale tak wyszło i na pracy zależy mi bardzo.
Bawcie się dobrze i trzymajcie się :].
Kurdę, drugi raz dałeś... Liczyłem na dużą i dobrą ekipę ze Śląska. Puki co nie jest najgorzej, ale zawsze może być lepiej. Oby Jajo nie poszedł w Twoje ślady :p

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Niestety tylko jeden weekend mogę mieć w całości wolny w lipcu, a w ostatni weekend lipca mam wesele u ziomka więc wybór jest prosty. Tak więc z tej listy można mnie wywalić już.

simons 646

simons

Forum VIP
kto się wybiera z Gdańska lub okolic?..bo normalnie zazdroszcze ;)
Ekipa zawsze była ????
W tym roku póki co ja tylko wpłaciłem i też 100% pewności nie mam czy będę, zależy od pracy.
Jak będzie wszystko OK, to ja ruszam ????

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Ekipa zawsze była ????
W tym roku póki co ja tylko wpłaciłem i też 100% pewności nie mam czy będę, zależy od pracy.
Jak będzie wszystko OK, to ja ruszam ????
Ja też do ekipy północ należe ???? ale jakoś swoimi torami trafiam na zlot ????

simons 646

simons

Forum VIP
nie narzekaj tylko sie zapisuj :p Moze transport jakis sie ogarnie, ale za szybko jeszcze zeby takie rzeczy planowac ;P

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
tak troche dziwie ;) jak bym się sam wybierał ;P Pewnie znacie te początki ;d d
Ja w sumie mało pamiętam z początków :p Jechałem sam przez pół polski w towarzystwie 40 harnasi, w radomiu zaatakował mnie murzyn czarny jak węgiel i ni hu hu po polsku. Generalnie zaspał w pociagu i miał w warszawie wysiąść. To poszedłem z nim do kasy powiedziałem babce w okienku jaki bilet chce odprowadziłem go na pociąg i sam wsiadłem w pociąg do przysuchej gdzie towarzyszyło mi już tylko 32 harnasi. Po dojechaniu do przysuchej z moją bandą już tylko 30 harnasi pomyślałem sobie WTF. 1 budynek na krzyż w którym nikogo nie ma drzewa i pola. Doszedłęm do drogi gdzie przejeżdzał wesoły romek (traktorzysta). Za dwóch moich kompanów zawiózł mnie w samo serce miasta, gdzie to już znalazłem taksówkę, która za kilka srebrników zawiozła mnie do Marysieńki. A że było to rano to jeszcze do domku wejść nie mogłem, więc poszedłem na śniadanie (zestaw małego kanasa jajecznica+warka), babki w tym czasie uprzątnęły (powiedzmy) domek. I dały mi klucze. Od razu poszedłem spać, obudziłem się jakoś koło 13 to pamiętam był już Sphinx :p a później .. później się jakoś rozkręciło ????

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Ja już jestem przygotowany na ponad sześciogodzinną wyprawę pks-em z Wrocławia. 9:30 jest wyjazd, więc przed 16 powinienem być na miejscu, a po 16 w ośrodku. Weekend mi to jednak wynagrodzi ????

simons 646

simons

Forum VIP
Pogadaj z Beniem On tam z Wrocławia chyba rok temu dołączał się do jakiejś innej &quot;grupy&quot; zlotowców, ale pewności nie mam.
No to chyba Kanas udowodnił, że każda wymówka dotycząca dojazdu, jest nieuzasadniona ????

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Ktoś mnie okradł ... 2 karty bankowe, dowód 700 zł ... poszło w piździet ... do tego koszty wyrobienia nowego dowodu i rachunek który przyjdzie na 390 zł za telefon ...

Będzie mi w cholere cieżko się z kasą wyrobić by dotrzeć na zlot, jednakże rusze niebo i ziemie by dotrzeć.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ktoś mnie okradł ... 2 karty bankowe, dowód 700 zł ... poszło w piździet ... do tego koszty wyrobienia nowego dowodu i rachunek który przyjdzie na 390 zł za telefon ...

Będzie mi w cholere cieżko się z kasą wyrobić by dotrzeć na zlot, jednakże rusze niebo i ziemie by dotrzeć.
Za dużo Harnasia było?

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Za dużo Harnasia było?
Właśnie nie ... chyba mi ktoś w tramwaju gwiznął. Bo jechałem do milenium sobie mecze postawić i w domu dokumenty brałem tam jak obstawiłem to w przednich kieszeniach zawsze mam koło 50 zł w drobnych i postawiłem kupon za 2 dyszki, wróciłem do domu, patrze... nie ma portfela ... od razu do banku zadzwoniłem i pojechałem na policję by nikt mi na dowód kredytów nie nabrał

jutro 2 zmiana w pracy, więc wizyta w UM mnie czeka, i mam nadzieje że do południa wszystko ogarnę, co to zlotu to czy uda mi się przyjechać to w przyszłym tygodniu dam znać. Ale myślę że uda się wszystko mi załatwić. i szansę oceniam 80-20 że będę.

Edit:
No i już dziś wiem ze na 100% się pojawię. Udało się pozyskać fundusze bez konieczności zadłużania się ????

Lipe mam taką że dopiero na miejscu jak będę wypłata mi na konto wpadnie. Miałem 7 stówek odłożone na wyjazd i mi pocieli ... dziś 3 dyszki za nowy dowód musiałem zapłacić i zresztą muszę czekać ok miesiąca nim go dostane. Dobrze że legitki przy sobie nie noszę to na pociąg zniżkę będę mieć. Miałem providentem się ratować ale tam przy 1000 zł trzeba 1800 oddać buhaha, w banku mimo 30 tys wpłat w ostatnim czasie i umowy o pracę nie chcieli mi dać na 1000 zł kredytu o_O (mbank odradzam zatem wszystkim). Matka ma mi pożyczyć pieniądze, zresztą na miejscu zlotu jak będę dostanę sporą wypłatkę, szczęście w nieszczęściu wyrobiłem w tym miesiącu wskaźniki na premie, więc w sumie ta kradzież mi się wyrówna.

20 dni do zlotu ????

Do góry Bottom