zanziba
Użytkownik
z Katowic jest bezpośrednie połacznie PKSem ???? Chętnie też mógłbym się dorzucić do paliwa ( mam nadzieje, że w wakacje litr 95tki nie będzie kosztował 6 zł ???? )z Katowic ktoś moze jedzie?
z Katowic jest bezpośrednie połacznie PKSem ???? Chętnie też mógłbym się dorzucić do paliwa ( mam nadzieje, że w wakacje litr 95tki nie będzie kosztował 6 zł ???? )z Katowic ktoś moze jedzie?
PKSem jedziemy bo Snajper do nas wpadnie raczej ????z Katowic jest bezpośrednie połacznie PKSem ???? Chętnie też mógłbym się dorzucić do paliwa ( mam nadzieje, że w wakacje litr 95tki nie będzie kosztował 6 zł ???? )
No właśnie ja z miłą chęcia, ale musi być kilka osób z tych okolic.Ktoś z okolic Opola jedzie może? Kluczbork, Opole, te okolice.
Moderator TedWybiera się ktoś z Krk ?
Z Tedem już rozmawiałem, tyle że nic z tego nie wynikło, więc liczyłem że ktoś jeszcze z Krk się wybiera.Moderator Ted
Ale on jest Wiślakiem więc musiałbyś szalik i takie gadżety związane z Cracovią zostawić w domu
Co do zlotu na razie nie wiem co i jak ale chętnie znów odwiedzę tamte regiony bo pewnie Oderka ma za mały bagażnik na zakupy
Co do kontaktu z firmami bukmacherskimi miło by było pogadać z kimś z drugiej strony lustra.
By the way jakby co to Beniu weź koszulkę Expa zrobimy good deal (idealnie się je nosi)
Pozdro
Studiuje w Opolu to kto wie czy nie od razu po wszystkim z Opola jechałbym, ale ciężko mi stwierdzić tak naprawde teraz, także bliżej terminu jak coś można się dogadać.Może ktoś jeszcze jest chętny?
tak jak pisałem na PW, raczej autem pojade, do zlotu dużo czasu to jeszcze się zgadamyWybiera się ktoś z Krk ?
Wągrowiec, 60km od Poznania się melduje. Jeszcze możliwe, że YoungMoney pojedzie, ale nie rozmawiałem z nim konkretniej na ten temat.Okolice Poznania niech sie zglaszaja. Chcialbym sie wybrac samochodem ale odleglosc prawie 380 km w pojedynke troche odstrasza