mjaurvcein
Użytkownik
Apropos ostatnio kupowałem Harnasie w butelkach po 1.69zł w Carlosie ????
hmmmm Krokodyl ???? ?pamięta ktoś nazwę tego ośrodka??
u mnie w domku było 6 łóżekZ tego co pamiętam, w niektórych domkach było więcej miejsc noclegowych, niż 5?
Ja się właśnie zastanawiam, ale niewiem czy bede akurat w tym terminie na miejscubtw może uda się zebrać większą grupę z Radomia lub ew z okolic, czyli mazowiecka koalicja ?
czas pokaże.
Trafi ?Dla mnie to większego problemu nie robi a będzie jeszcze bardziej śmiesznie Chyba że ktoś trafi na SimonS'a to ma przeje..... ;D
Żebyś ty widział co się działo wtedy u nas z tymi 10 osobami w domku no i niezapomniana pobudka i pewien tekst ???? haha.Tak teraz myślę to chyba nawet lepiej że szefunio chce rozliczac za domki a nie osoby, zapłaci się za domek a w Nim może spac nawet 10 osób : ) Dla mnie to większego problemu nie robi a będzie jeszcze bardziej śmiesznie Chyba że ktoś trafi na SimonS'a to ma przeje..... ;D
y0!
A niby co w tym śmiesznego :?: Jeśli chcemy być szanowani to szanujmy się nawzajem a nie wypisujemy tego typu farmazonów :-| Bo jeśli ktoś decyduje się na tego typu wyjazd, to chyba liczy się z kosztami. Nie róbmy już z siebie dziadów, bo każdy po podróży chce przynajmniej to łóżko mieć do dyspozycji. Nie piszę tego żeby kogoś atakować, bo sam do osób zbyt wiele wymagających nie należę, no ale bez przesady w drugą stronę.Tak teraz myślę to chyba nawet lepiej że szefunio chce rozliczac za domki a nie osoby, zapłaci się za domek a w Nim może spac nawet 10 osób : ) Dla mnie to większego problemu nie robi a będzie jeszcze bardziej śmiesznie
Dodatkowo nie działająca spłuczka w klozecie oraz zamiast okien, jakieś firanki :-| wtedy chyba pozdejmowali z zawiasów.Co do zmiany ośrodka to nie jest najlepsze info bo z tego co pamiętam to higiena domków w "Krokodylu" pozostawiała wiele do życzenia. Mam tu głównie na myśli te nieszczęsne psy... Trzeba będzie poszukać info czy czasem i teraz nie będzie jakiejś wystawy.
@up
Nawet cytujemy ten sam fragment ????