>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje nt. zlotu

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ja mykam z Sieradza, łódzkie, 60km na południowy zachód od Łodzi, jak by ktoś jechał mniej więcej trasami przez Sieradz albo okolice to dawać znać ;]

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
102 dni do godziny zero ???? Trenujcie puszkowe to może ktoś stanie ze mną w szramki ????
Wszedłem teraz z ciekawości na stronę pkp, i w moim przypadku zajefajnie w końcu połączenia zrobili:
Piątek 8.07
8.01 Elbląg --&gt; Przesiadka w Malborku i pociąg do Radomia o 8.51 (Jedzie przez: Prabuty, Iława Główna, Działdowo, Mława, Ciechanów, Nasielsk, Nowy Dwór Mazowiecki, Legionowo, Warszawa Centralna, Piaseczno, Warka) i o 14.24 jest w Radomiu, gdzie przesiadka na przysuchą jest o 15:40 i o 16.31 jest w przysuchej pociąg.
Wracać zapewne bd w poniedziałek, i z tego co widzę też jest świetne połączenie:
12.05 startuje pociąg w Przysuchej, a o 20.27 bym był w Elblągu ????
Więc w końcu bym nie musiał dzień wcześniej wyjeżdżać, i dzień dłużej wracać ????
Jak by tam ekipa północna chciała troche %% w naszych Polskich Kolejach, to zapraszam ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dobra Kanas nie nakręcaj mnie tak ???? Jeszcze sesja przede mną... ???? Ale potem beztroska w Przysuchej. Znowu z Kukłą, Simonsem i Adwokatem poszukamy TIRów ???? Może Gromek wpadnie.... :?:

Przepraszam, niesmaczny żart ;)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Kilka newsów.
Okazało się, że w niedziele przyjeżdża duża grupa na obóz deskorolkowego i nie ma możliwości w tym ośrodku przedłużenia pobytu do poniedziałku ;/
Podobnie jak poprzednim razem pozostaje opcja przeniesienia się na sąsiedni ośrodek. W późniejszym terminie (jak będę znał liczbę orientacyjną, kto chce dłużej zostać) podziałam w tym kierunku... (pamięta ktoś nazwę tego ośrodka??)
Jest możliwość dorezerwowania domków 4 osobowych (140zł), oczywiście na tą chwilę. W obecnej chwili nie będę tego robił, mimo że jest nas już 41 osób. Niestety, szef nie zgodził się na rozliczanie wg osób, a tylko wg domków. Jak nas będzie mniej to trzeba się i tak rozliczyć za domki.
Z tego co pamiętam, w niektórych domkach było więcej miejsc noclegowych, niż 5?
Wiem, że mamy ponad 3 miesiące do zlotu, więc każdemu mogą plany ulec zmianie. Jednakże, czym wcześniej wpłacicie zaliczki (a najlepiej) całość to ułatwi nam organizacje ewentualnych dodatkowych domków oraz innych rzeczy, o których jeszcze nie było mowy, a są w planach... ;)
Pozdro

ted // krokodyl

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Takk, na pewno to był krokodyl ???? Ktoś jak dobrze nad ranem pomylił domki tam i do jakiegoś obcego wszedł ????

lalo 36

lalo

Forum VIP
Tak teraz myślę to chyba nawet lepiej że szefunio chce rozliczac za domki a nie osoby, zapłaci się za domek a w Nim może spac nawet 10 osób : ) Dla mnie to większego problemu nie robi a będzie jeszcze bardziej śmiesznie ;) Chyba że ktoś trafi na SimonS&#39;a to ma przeje..... ;D
y0!

simons 646

simons

Forum VIP
Dla mnie to większego problemu nie robi a będzie jeszcze bardziej śmiesznie ;) Chyba że ktoś trafi na SimonS&#39;a to ma przeje..... ;D
Trafi ?
Od kiedy się pojawił temat ze zlotem, prowadzę rekrutacje, kto będzie ze mną w domku ... tyle chętnych, że będzie ostra rekrutacja w tym roku ???? ???? ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Tak teraz myślę to chyba nawet lepiej że szefunio chce rozliczac za domki a nie osoby, zapłaci się za domek a w Nim może spac nawet 10 osób : ) Dla mnie to większego problemu nie robi a będzie jeszcze bardziej śmiesznie ;) Chyba że ktoś trafi na SimonS&#39;a to ma przeje..... ;D
y0!
Żebyś ty widział co się działo wtedy u nas z tymi 10 osobami w domku no i niezapomniana pobudka i pewien tekst ???? haha.
Co do domków i nawet 10 osób tak - chętnie jak będą to połączenia typu:

unicaja 13,2K

unicaja

Użytkownik
Tak teraz myślę to chyba nawet lepiej że szefunio chce rozliczac za domki a nie osoby, zapłaci się za domek a w Nim może spac nawet 10 osób : ) Dla mnie to większego problemu nie robi a będzie jeszcze bardziej śmiesznie
A niby co w tym śmiesznego :?: Jeśli chcemy być szanowani to szanujmy się nawzajem a nie wypisujemy tego typu farmazonów :-| Bo jeśli ktoś decyduje się na tego typu wyjazd, to chyba liczy się z kosztami. Nie róbmy już z siebie dziadów, bo każdy po podróży chce przynajmniej to łóżko mieć do dyspozycji. Nie piszę tego żeby kogoś atakować, bo sam do osób zbyt wiele wymagających nie należę, no ale bez przesady w drugą stronę.
Co do zmiany ośrodka to nie jest najlepsze info bo z tego co pamiętam to higiena domków w &quot;Krokodylu&quot; pozostawiała wiele do życzenia. Mam tu głównie na myśli te nieszczęsne psy... Trzeba będzie poszukać info czy czasem i teraz nie będzie jakiejś wystawy.
@up
Nawet cytujemy ten sam fragment ????

akselek 552

akselek

Użytkownik
Co do zmiany ośrodka to nie jest najlepsze info bo z tego co pamiętam to higiena domków w &quot;Krokodylu&quot; pozostawiała wiele do życzenia. Mam tu głównie na myśli te nieszczęsne psy... Trzeba będzie poszukać info czy czasem i teraz nie będzie jakiejś wystawy.
@up
Nawet cytujemy ten sam fragment ????
Dodatkowo nie działająca spłuczka w klozecie oraz zamiast okien, jakieś firanki :-| wtedy chyba pozdejmowali z zawiasów.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Wstępne zapytanie, czy ktoś z Rzeszowa/Podkarpacia się wybiera ? Na PW proszę pisać by tutaj czatu nie robić ????

Do góry Bottom