ok dziękiostatnie dwa dzisiaj już grają i koniec dnia
nie, on nie z takichTomic był na tej liscie podejrzanych o sprzedawanie? bo zastanawiam sie czy wjechać w Bolelliego
a no, freebet w uni mial jakis bycno niezle...
na freebet? ????
awaria skilla mnie uchronila widac hehe
a po 25tym PW wydało mi sie niewiarygodne cos...
mi tam CzarnyKot02 dalej wisi ale juz chyba na multi sie nawet nei loguje![]()
IMO prawidlowa postawa Jannkua no, freebet w uni mial jakis byc
i nie placze, poprostu po kilku "jutro bedzie", a nie ma ???? postanowilem ostrzec innych, a jak widze innych tez prosil
oj Jannku Jannku...pan SPEEDY_UT to jeszcze komus kase wisi ?
widze ze sie loguje co jakis czas - nawet pol godziny temu
a kase pozyczona "do jutra" juz miesiac nie moze oddac
Clipersi ostatnio fajnie grają ofensywnie. Cavsi bez pomysłu na grę więc nie podzielam zdania co do pewniaczka.Cleveland pewniaczek z NBA ????
Ja mam cały czas problemyCzy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie.
mam to samoCzy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie.
nie dzialajaCzy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie.
też mamCzy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie.
Będe się upierał ???? Działa Wam ten przeklęty Skrill ? To co oni robią ostatnio to jest kpina jawnaClipersi ostatnio fajnie grają ofensywnie. Cavsi bez pomysłu na grę więc nie podzielam zdania co do pewniaczka.