kamillo0103
Użytkownik
na pw podeślij co tam wymyślileś ????Dzięki Panowie ???? chciałem coś skrobnąć w dziale odnośnie ligi miszczów w siatę no ale jeszcze się wstrzymam
na pw podeślij co tam wymyślileś ????Dzięki Panowie ???? chciałem coś skrobnąć w dziale odnośnie ligi miszczów w siatę no ale jeszcze się wstrzymam
Marcin-Odra kiedyś w nocy napisał, że chce pewniaczka 10/10, jak wejdzie wysyłał 100zł na Skrilla, jak nie ban dla tego co podał typ na forum na 30dni. No i Homel podał jakiś najwyższy over w NBA Nuggets z Jazz chyba, no i jak to u Homela po 3Q wyglądało super, to w ostatniej zawalilinie dzialaja
co ten Homel nawyrabial...
No to tyle Homciu przeskrobał Był tutaj jakiś czas temu i się dziwił, że nie dostał bana, chłopak chce być słowny@Jasper to znam ; - )
@Brokers sprobuj mobilnie
Ryanair normalnie mi kartę przyjęło, powinno ją przyjmować wszędzie bo to zwykły MasterCard.Panowie czy kartą skrill mogę zapłacić jak kartą kredytową opłacając np. nocleg bądź samolot?
Mam problem.Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie.
dobry czlowiek co poradzisz;pLipny i ty taki tepy zeby kase pozyczac ????
no ja zrozumialem wplaty / wyplaty do buka i przelewy do innych podmiotowchodziło mi np o wpłaty do buka, ale już chyba kumam
chodziło mi np o wpłaty do buka, ale już chyba kumamlookash wlasnie chyba odwrotnie, doladowaine skilla i przelewy pomiedzy sie nie wliczaja, chyba ze cos na stronei zle zrozumialem
chciałeś napisać 0:2 :razz:Pograny Omsk z działu i już szybkie 1-0 na start ????