712 matty1991 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4481 Young Lions taką strzelaninke na live sobie urządza a tu cisza?? Przy 6-1 handicap azjatycki -1.5 po 1.85 jedziemy i DW 10-1 po @11 za drobne ???? Byle forumek nie zaczaruje mi tego meczu bo do tej pory bramka za bramką, 6-1, 60minuta
Young Lions taką strzelaninke na live sobie urządza a tu cisza?? Przy 6-1 handicap azjatycki -1.5 po 1.85 jedziemy i DW 10-1 po @11 za drobne ???? Byle forumek nie zaczaruje mi tego meczu bo do tej pory bramka za bramką, 6-1, 60minuta
8,3K rambo131 Forum VIP Styczeń 21, 2016 #4482 ostatnie dwa dzisiaj już grają i koniec dnia Kliknij aby rozwinąć... ok dzięki
2,9K magician Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4483 Tomic był na tej liscie podejrzanych o sprzedawanie? bo zastanawiam sie czy wjechać w Bolelliego Kliknij aby rozwinąć... nie, on nie z takich
Tomic był na tej liscie podejrzanych o sprzedawanie? bo zastanawiam sie czy wjechać w Bolelliego Kliknij aby rozwinąć... nie, on nie z takich
389 jannek Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4484 no niezle... na freebet? ???? awaria skilla mnie uchronila widac hehe a po 25tym PW wydało mi sie niewiarygodne cos... mi tam CzarnyKot02 dalej wisi ale juz chyba na multi sie nawet nei loguje Kliknij aby rozwinąć... a no, freebet w uni mial jakis byc i nie placze, poprostu po kilku "jutro bedzie", a nie ma ???? postanowilem ostrzec innych, a jak widze innych tez prosil
no niezle... na freebet? ???? awaria skilla mnie uchronila widac hehe a po 25tym PW wydało mi sie niewiarygodne cos... mi tam CzarnyKot02 dalej wisi ale juz chyba na multi sie nawet nei loguje Kliknij aby rozwinąć... a no, freebet w uni mial jakis byc i nie placze, poprostu po kilku "jutro bedzie", a nie ma ???? postanowilem ostrzec innych, a jak widze innych tez prosil
L 516 lipny Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4486 a no, freebet w uni mial jakis byc i nie placze, poprostu po kilku "jutro bedzie", a nie ma ???? postanowilem ostrzec innych, a jak widze innych tez prosil Kliknij aby rozwinąć... IMO prawidlowa postawa Jannku tymbardziej ze nie chcial kilka dyszek a kilka stówek lol nie mowie ze gosc niewyplacalny ale widac problem z plynnoscia jest
a no, freebet w uni mial jakis byc i nie placze, poprostu po kilku "jutro bedzie", a nie ma ???? postanowilem ostrzec innych, a jak widze innych tez prosil Kliknij aby rozwinąć... IMO prawidlowa postawa Jannku tymbardziej ze nie chcial kilka dyszek a kilka stówek lol nie mowie ze gosc niewyplacalny ale widac problem z plynnoscia jest
712 matty1991 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4487 Young Lions taką strzelaninke na live sobie urządza a tu cisza?? Przy 6-1 handicap azjatycki -1.5 po 1.85 jedziemy i DW 10-1 po @11 za drobne ???? Kliknij aby rozwinąć... 8-1 w 70 minucie ja już moge zamykać za 90% wygranej, a Wy? jado jadooo
Young Lions taką strzelaninke na live sobie urządza a tu cisza?? Przy 6-1 handicap azjatycki -1.5 po 1.85 jedziemy i DW 10-1 po @11 za drobne ???? Kliknij aby rozwinąć... 8-1 w 70 minucie ja już moge zamykać za 90% wygranej, a Wy? jado jadooo
26 mag-60025 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4488 ale wałki idą w tenisie stołowym Benedek dał drugiego seta a już dawno powinno być po meczu z takim ogórkiem jak Gencey
ale wałki idą w tenisie stołowym Benedek dał drugiego seta a już dawno powinno być po meczu z takim ogórkiem jak Gencey
486 cygeiro Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4489 pan SPEEDY_UT to jeszcze komus kase wisi ? widze ze sie loguje co jakis czas - nawet pol godziny temu a kase pozyczona "do jutra" juz miesiac nie moze oddac Kliknij aby rozwinąć... oj Jannku Jannku...
pan SPEEDY_UT to jeszcze komus kase wisi ? widze ze sie loguje co jakis czas - nawet pol godziny temu a kase pozyczona "do jutra" juz miesiac nie moze oddac Kliknij aby rozwinąć... oj Jannku Jannku...
L 516 lipny Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4490 ja już moge zamykać za 90% wygranej, a Wy? Kliknij aby rozwinąć... a My nie:-| grats
261 mr.simpson Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4492 Cleveland pewniaczek z NBA ???? Kliknij aby rozwinąć... Clipersi ostatnio fajnie grają ofensywnie. Cavsi bez pomysłu na grę więc nie podzielam zdania co do pewniaczka.
Cleveland pewniaczek z NBA ???? Kliknij aby rozwinąć... Clipersi ostatnio fajnie grają ofensywnie. Cavsi bez pomysłu na grę więc nie podzielam zdania co do pewniaczka.
712 matty1991 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4493 Young Lions strzeli 10 gola po 2.75 ale to już leciuteńko bo tylko 5 min do konca
M 418 maat Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4494 Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie.
Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie.
1,2K szkarlatny Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4495 Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie. Kliknij aby rozwinąć... Ja mam cały czas problemy
Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie. Kliknij aby rozwinąć... Ja mam cały czas problemy
338 kamillo0103 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4496 Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie. Kliknij aby rozwinąć... mam to samo tutaj widoczne : http://scr.hu/5dfa/5t4cs
Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie. Kliknij aby rozwinąć... mam to samo tutaj widoczne : http://scr.hu/5dfa/5t4cs
L 516 lipny Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4497 Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie. Kliknij aby rozwinąć... nie dzialaja co ten Homel nawyrabial...
Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie. Kliknij aby rozwinąć... nie dzialaja co ten Homel nawyrabial...
118 sedancfc Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4498 Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie. Kliknij aby rozwinąć... też mam
Czy ktoś ma jeszcze problem z wyświetlaniem obrazków, emot na forum? Dziwna sprawa bo na telefonie działa wszystko dobrze natomiast na komputerze nie. Kliknij aby rozwinąć... też mam
M 418 maat Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4499 Dzięki Panowie ???? chciałem coś skrobnąć w dziale odnośnie ligi miszczów w siatę no ale jeszcze się wstrzymam
Dzięki Panowie ???? chciałem coś skrobnąć w dziale odnośnie ligi miszczów w siatę no ale jeszcze się wstrzymam
B 66 brokers Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4500 Clipersi ostatnio fajnie grają ofensywnie. Cavsi bez pomysłu na grę więc nie podzielam zdania co do pewniaczka. Kliknij aby rozwinąć... Będe się upierał ???? Działa Wam ten przeklęty Skrill ? To co oni robią ostatnio to jest kpina jawna
Clipersi ostatnio fajnie grają ofensywnie. Cavsi bez pomysłu na grę więc nie podzielam zdania co do pewniaczka. Kliknij aby rozwinąć... Będe się upierał ???? Działa Wam ten przeklęty Skrill ? To co oni robią ostatnio to jest kpina jawna