>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
No to tyle Homciu przeskrobał ;) Był tutaj jakiś czas temu i się dziwił, że nie dostał bana, chłopak chce być słowny ;)
Ale nie znasz dalszej części historii. Homel dowiedział się gdzie mieszka Marcin-Odra i go porwał, teraz przetrzymuje go w piwnicy u siebie. Ale najpierw splądrował lodówkę Oderki i przegryzł kable od internetu dlatego forum nie działało.
Jakby co to maroon potwierdzi.

MaaT grasz coś z ligi misiów?

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Ale nie znasz dalszej części historii. Homel dowiedział się gdzie mieszka Marcin-Odra i go porwał, teraz przetrzymuje go w piwnicy u siebie. Ale najpierw splądrował lodówkę Oderki i przegryzł kable od internetu dlatego forum nie działało.

maroon nie musi potwierdzać, bo wiem o wszystkim

Ale wolę się nie wychylać i podpaść Homelowi, bo mnie znajdzie i zje jak każdego, kto mu się sprzeciwia ????

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Witam, tylko ja mam coś z forum czy wszyscy? Bo nie wiem. Funkcjonuje normalnie, ale code&#39;ów nie widać i ogólnie nie czyta obrazków, emotikon itp.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
teraz się nauczyli jak strzelać :]
oni jak zwykle potwierdzają swoje standardy czyli mocno w 1 tercji, zobaczymy co dalej.

Mnie bardziej interesuje UFA i to co oni dzisiaj zrobią, bo ostatnio grają tak nierówno, ze skandal ale patrząc po ostatnich spotkanaich dziś wypada dzień w którym zrobią rozjazd ????

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Witam, tylko ja mam coś z forum czy wszyscy? Bo nie wiem. Funkcjonuje normalnie, ale code&#39;ów nie widać i ogólnie nie czyta obrazków, emotikon itp.
Wszyscy. Prace ciągle trwają, zgodnie z wyznaczonym harmonogramem, w ciągu kilku dni wszystko wróci do stanu poprzedniego. Trzeba uzbroić się w cierpliwość, a tak nawiasem mówiąc, aż tak ciężko wytrzymać kilkanaście godzin bez forum? ????

M 418

maat

Użytkownik

Na pewno nie Hahalkbank ???? jak dobrze liczę to oni mogą nawet nie awansować dalej z drugiego miejsca ;) narazie jeszcze nic upatrzone nie mam, może over Lennik-Lugano ale raczej nastawie się na live

J 3,4K

jaja

Użytkownik
oni jak zwykle potwierdzają swoje standardy czyli mocno w 1 tercji, zobaczymy co dalej.
Mnie bardziej interesuje UFA i to co oni dzisiaj zrobią, bo ostatnio grają tak nierówno, ze skandal ale patrząc po ostatnich spotkanaich dziś wypada dzień w którym zrobią rozjazd ????
ale belgia ze spain juz ov zrobili ????

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Wszyscy. Prace ciągle trwają, zgodnie z wyznaczonym harmonogramem, w ciągu kilku dni wszystko wróci do stanu poprzedniego. Trzeba uzbroić się w cierpliwość, a tak nawiasem mówiąc, aż tak ciężko wytrzymać kilkanaście godzin bez forum? ????
Okej, dzięki za informację. ???? Uwierz mi, że ciężko. ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
teoretycznie te firmy online są tylko dla hiszpanów, ale można spróbować na wariata się zalogować i przejdzie albo po prostu użyć jakiejś bramki i zmienić sobie ip

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom