Jesli chcesz dać sie zrobić na taka krótka linę w stronę Warriors to powodzenia ale jesli Warriors wygra ten mecz to będzie z mojej strony szok i niedowierzanie.
Podbijam.
U mnie w końcu forumek już normalnie działa :grin:
Dobry skład Zenitu Lodygin, Criscito, Ivanov, Neto, Garay, Alexander Anyukov, Javi Garcia, Yusupov, Danny, Hulk,Dzyuba.
Wjeżdzam w Zenit do przerwy 1,83 i over 1,5 w pierwszej połowie 2,20
Jak na moje to ZEA ma lepszych zawodników. Nie jest to może jakaś kosmiczna różnica ale zawsze. Nie oglądałem pierwszej połowy ale proponuje Ci włączyć 1xbet i oglądać 2 połowę i zobaczysz jak to wygląda. Jak coś to zdążysz skontrować.
mała stawka, także nie kontruję. Zostawiam, chociaż mógłbym być +200 jakbym zrobił kontrę. Śmierdzi mi od początku ten mecz, może jakiś fix. Zobaczymy.
E: Dzięki Pany za pomoc, czekam na II połowę. Mam nadzieję, że Liban zacznie dobrze i może będzie gdzieś z 2,50@ na ZEA wtedy pomyślę o kontrze.
Już mi się Unibet podoba, założyłem tam przedwczoraj konto, a dzisiaj babka do mnie dzwoni, że ma mi do zaoferowania darmowy bonus 120 zł i jeszcze pyta czy jestem zainteresowany ????
Już mi się Unibet podoba, założyłem tam przedwczoraj konto, a dzisiaj babka do mnie dzwoni, że ma mi do zaoferowania darmowy bonus 120 zł i jeszcze pyta czy jestem zainteresowany ????