>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Gdzie znajdę oficjalne wyniki biathlonu kobiet?
Podbijam.
U mnie w końcu forumek już normalnie działa :grin:
Dobry skład Zenitu Lodygin, Criscito, Ivanov, Neto, Garay, Alexander Anyukov, Javi Garcia, Yusupov, Danny, Hulk,Dzyuba.
Wjeżdzam w Zenit do przerwy 1,83 i over 1,5 w pierwszej połowie 2,20
jest ktoś od ręcznej?
Ja mogę Ci coś podpowiedzieć

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Mam Liban zagrany po 25@ bez remisu. Kontrować? Te ZEA to mają zawodników dobrych w porównaniu do Libanu?
Jak na moje to ZEA ma lepszych zawodników. Nie jest to może jakaś kosmiczna różnica ale zawsze. Nie oglądałem pierwszej połowy ale proponuje Ci włączyć 1xbet i oglądać 2 połowę i zobaczysz jak to wygląda. Jak coś to zdążysz skontrować.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Pytaj mnie a ja Ciebie, patrzac na tabele to porownywalny poziom :p fajnie, ze polapales taki kurs i w gole zwrociles uwage na ten mecz
mała stawka, także nie kontruję. Zostawiam, chociaż mógłbym być +200 jakbym zrobił kontrę. Śmierdzi mi od początku ten mecz, może jakiś fix. Zobaczymy.
E: Dzięki Pany za pomoc, czekam na II połowę. Mam nadzieję, że Liban zacznie dobrze i może będzie gdzieś z 2,50@ na ZEA wtedy pomyślę o kontrze.

djkristoff 0

djkristoff

Użytkownik
Już mi się Unibet podoba, założyłem tam przedwczoraj konto, a dzisiaj babka do mnie dzwoni, że ma mi do zaoferowania darmowy bonus 120 zł i jeszcze pyta czy jestem zainteresowany ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom