>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Nie żebym się czepiał, bo na pewno to będzie wyrównany mecz, bo jeden i drugi grać potrafi, ale Kyrgios też ma sieczkę zamiast mózgu, chłop ładuje młotki z drugiego serwisu prawie takie same albo takie same jak pierwszy serwis i strzela DF-y w kluczowych momentach, bo się za bardzo podnieca. Dodatkowo to cygan, gwiazdor, celebryta napędzany przez dziką publiczność. Typu nie neguje, ale w pojedynku tych dwóch panów z lekko zrytym beretem to według mnie Berdych ma większe szanse, ale nie jakieś o wiele większe. Tylko zastanawiam się czemu napisałeś, że Berdych ma zryty czerep, a Kyrgios nie, bo patrząc na nich w ten sposób to są tacy sami.
&quot;Zdarzają mu się turnieje, gdzie gra na pół gwizdka, wręcz zabawia się, żeby nie powiedzieć - pajacuje. Wtedy trzeba omijać typy w jego kierunku szerokim łukiem.&quot;
Problem w tym, że Australian Open to nie jest tego typu turniej. Piszesz o DF&#39;ach? W dwóch pierwszych meczach popełnił ich... 1. Przy 35 asach. Pisałem o tym, że zdarza mu się pajacować i to wcale nierzadko, ale tutaj gra na maksimum i skupia się raczej tylko na tenisie. Jeśli chodzi o &quot;pajaca Berdycha&quot; to skupiłem się raczej na mentalności. Kyrgios często przegrywa przez to, że właśnie odpuszcza i pajacuje, a Berdych - wydaje się - przegrywa z samym sobą, stawia siebie w roli przegranego z mocniejszymi przeciwnikami, taka różnica.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Przez PLMMA i FEN do UFC. Tak w skrócie wyglądała ostatnio kariera amatorskiego Mistrza Świata Alessio Di Chirico (9-0), który właśnie podpisał kontrakt z największą federacją MMA na świecie i zadebiutuje na gali w Zagrzebiu.

jannek 389

jannek

Użytkownik
pan SPEEDY_UT to jeszcze komus kase wisi ?
widze ze sie loguje co jakis czas - nawet pol godziny temu
a kase pozyczona &quot;do jutra&quot; juz miesiac nie moze oddac

L 516

lipny

Użytkownik
pan SPEEDY_UT to jeszcze komus kase wisi ?
widze ze sie loguje co jakis czas - nawet pol godziny temu
a kase pozyczona &quot;do jutra&quot; juz miesiac nie moze oddac
no niezle...
na freebet? ????
awaria skilla mnie uchronila widac hehe
a po 25tym PW wydało mi sie niewiarygodne cos...

mi tam CzarnyKot02 dalej wisi ale juz chyba na multi sie nawet nei loguje :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom