>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Nie no, od razu było widać jak to się skończy jak ruszył do siatki.. 0 wyciągania wniosków. :p Jeszcze przewali pomimo setowej przy podaniu.
e: No, wyrównał, zwracam honor. :-D

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Za dużo meczów jeszcze, żeby spać :-D Ciekaw jestem, co Staszek pokaże, Rosol-Sock też może być dobry mecz.
No,2 punkty jeszcze!
No i pięknie Ram. Teraz po mecz.
Uciekam spać bo chociaż 4-5h musze pospać.
Owocnego oglądania!

E: Z siatką miałem takie same przeczucia ????

bob94 465

bob94

Użytkownik
Ruski i Amerykanski zawsze siedzi, dzis 3 mocne bety sa a nawet 4 :] Jeszcze tasmy z tenisa patrze tylko jak wchodza hehe

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Nie no, od razu było widać jak to się skończy jak ruszył do siatki.. 0 wyciągania wniosków. :p Jeszcze przewali pomimo setowej przy podaniu.
e: No, wyrównał, zwracam honor. :-D
Zagrałem na niego po kursie 5, zobaczymy ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Groth nawet z 40:0 się połamie ???? Jak utrzyma ten poziom pierwszego serwisu to będę mocno zdziwiony jak 3 gemy w tym meczu ugra ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
ale ich Króle niszczą pod koszem
Jerzyk w dublu wygrana a skrzynki w csie same sie nie otworza hehe
w następnej rundzie trafili na Murraya i Soaresa, więc to powinien być koniec szopa w Australii. na roczne doładowania steama już zarobił... ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Murray 6:0 z drewnem ???? underek mi wejdzie nawet jak w 2. i 3. secie Szkot wygra po TB :mrgreen:
Byleby tylko to 3:0 bylo
Jak Groth będzie tak zabijał serwisem jak w pierwszym secie to gema tu nie ugra ????
Jego Jedyny atut nie istnieje dziś

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Rao nadal gra swoje ???? Dramatycznie mizerny poziom tego meczu jest. Serwis i nic więcej dziś u Raonica. Tyle szans co nie wykorzystuje to masakra jakaś
E: Dasco jednym okiem oglądam i też początek tragiczny, ale Sela co robi to ludzkie pojęcie przechodzi ???? pierwsze gemy to najwyższy możliwy poziom patologii ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom