557 siekiera512 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3981 Zawsze w idealnym momencie wejdziesz. ???? Kliknij aby rozwinąć... Przed chwila forumek na kompie mi zaczal dzialac ???? A z tel to nawet mi sie komentowac nie chcialo
Zawsze w idealnym momencie wejdziesz. ???? Kliknij aby rozwinąć... Przed chwila forumek na kompie mi zaczal dzialac ???? A z tel to nawet mi sie komentowac nie chcialo
4,6K kuchcik Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3982 Nie mniej graty za przeczucie ! Kliknij aby rozwinąć... to fakt, na niczym innym ten typ nie bazował
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3983 I znowu na 4:3 piłka Rao nie do zepsucia była Mam nadzieje, że się zemści, bo szkoda by było dziadka jakby tego seta nie ugrał ????
I znowu na 4:3 piłka Rao nie do zepsucia była Mam nadzieje, że się zemści, bo szkoda by było dziadka jakby tego seta nie ugrał ????
2,9K magician Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3985 Dobra, ja zawijam do wyra oglądać, dobranoc i powodzenia :smile: a Robredo się zesrał na koniec ładnie ????
Dobra, ja zawijam do wyra oglądać, dobranoc i powodzenia :smile: a Robredo się zesrał na koniec ładnie ????
854 weed233 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3987 co te Wilki tworzą, w crunch 4x chyba grali Shabazem i wszystko cegły ????
82 vicious7 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3989 ten Muhammad to jest jakiś sabotażysta w zespole Wolves? i pewnie teraz w OT handicap się pójdzie kochać...
ten Muhammad to jest jakiś sabotażysta w zespole Wolves? i pewnie teraz w OT handicap się pójdzie kochać...
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3990 Ronda daje wykładki na layupy , alleye na pusty kosza oni nie trafiają ????
261 mr.simpson Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3991 Dziadek tu nie wytrzyma, Ram mimo tego żałosnego 1 seta da rade.
854 weed233 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3992 w LA to chyba licza ze duży Kuzyn ich zasili latem że mu darmowe FT dają hehe
854 weed233 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3994 Kelly to taki kołek, że nawet Rondo, który jest od niego 26 cm niższy robi dunk and one na nim haha
82 vicious7 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3995 współczuję Townsowi, Wigginsowi i Rubio, że mają takiego idiotę w teamie jak Muhammad
970 bartolini1 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3996 Dziadek tu nie wytrzyma, Ram mimo tego żałosnego 1 seta da rade. Kliknij aby rozwinąć... Tak się wydaje, jednak to murzyn, a to handicap dla Roberta. Nie no, poważnie mówiąc to sympatyczne wrażenie stwarza, oby wyrównał.
Dziadek tu nie wytrzyma, Ram mimo tego żałosnego 1 seta da rade. Kliknij aby rozwinąć... Tak się wydaje, jednak to murzyn, a to handicap dla Roberta. Nie no, poważnie mówiąc to sympatyczne wrażenie stwarza, oby wyrównał.
261 mr.simpson Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3997 Tak się wydaje, jednak to murzyn, a to handicap dla Roberta. Nie no, poważnie mówiąc to sympatyczne wrażenie stwarza, oby wyrównał. Kliknij aby rozwinąć... Dałem przed TB stówkę na Rama bo po wczoraj na prawdę dobre wrażenie zrobił. Niech zrobi 1-1 w setach i lecę kimać.
Tak się wydaje, jednak to murzyn, a to handicap dla Roberta. Nie no, poważnie mówiąc to sympatyczne wrażenie stwarza, oby wyrównał. Kliknij aby rozwinąć... Dałem przed TB stówkę na Rama bo po wczoraj na prawdę dobre wrażenie zrobił. Niech zrobi 1-1 w setach i lecę kimać.
970 bartolini1 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #4000 Dałem przed TB stówkę na Rama bo po wczoraj na prawdę dobre wrażenie zrobił. Niech zrobi 1-1 w setach i lecę kimać. Kliknij aby rozwinąć... Za dużo meczów jeszcze, żeby spać :-D Ciekaw jestem, co Staszek pokaże, Rosol-Sock też może być dobry mecz. No,2 punkty jeszcze!
Dałem przed TB stówkę na Rama bo po wczoraj na prawdę dobre wrażenie zrobił. Niech zrobi 1-1 w setach i lecę kimać. Kliknij aby rozwinąć... Za dużo meczów jeszcze, żeby spać :-D Ciekaw jestem, co Staszek pokaże, Rosol-Sock też może być dobry mecz. No,2 punkty jeszcze!