2,9K magician Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3941 z tego samego korzystam Kliknij aby rozwinąć... jako specjalista polecam... reset kompa ????
1,9K masaskilli Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3942 maroon/Masa spytajcie Haywarda czy z wami w lola pogra bo on tez szpila w to hehe Kliknij aby rozwinąć... pewnie lucianem ora żeby się chociaż chwilę murzynem poczuć @up ????
maroon/Masa spytajcie Haywarda czy z wami w lola pogra bo on tez szpila w to hehe Kliknij aby rozwinąć... pewnie lucianem ora żeby się chociaż chwilę murzynem poczuć @up ????
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3943 ja mam tak że siedzę na kompie normalnie kilka godzin a poźniej kilka godzin że przerwa techniczna
2,9K magician Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3948 noo Sousa, brawo ???? szkoda tylko, że w następnej rundzie trafia na Murraya ;]
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3949 noo Sousa, brawo ???? szkoda tylko, że w następnej rundzie trafia na Murraya ;] Kliknij aby rozwinąć... Albo na Grotha
noo Sousa, brawo ???? szkoda tylko, że w następnej rundzie trafia na Murraya ;] Kliknij aby rozwinąć... Albo na Grotha
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3950 zamierza ktoś oglądać Stasa ze Stepankiem ? ???? starcie wielbicieli młodych cipek
854 weed233 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3951 tylko w GSW chyba takie zwyczaje ze przy -20 wpuszczaja starterow aby sobie staty poprawili :mrgreen:
tylko w GSW chyba takie zwyczaje ze przy -20 wpuszczaja starterow aby sobie staty poprawili :mrgreen:
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3952 tylko w GSW chyba takie zwyczaje ze przy -20 wpuszczaja starterow aby sobie staty poprawili :mrgreen: Kliknij aby rozwinąć... zamiast treningu rzutowego robią sobie na lajcie trening z przeciwnikem
tylko w GSW chyba takie zwyczaje ze przy -20 wpuszczaja starterow aby sobie staty poprawili :mrgreen: Kliknij aby rozwinąć... zamiast treningu rzutowego robią sobie na lajcie trening z przeciwnikem
82 vicious7 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3953 dobra, Jimmy będzie zapłacony, teraz jeszcze 2 kosze Stefana... dobra, Kura w bazie, taki ch*j..
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3954 zamierza ktoś oglądać Stasa ze Stepankiem ? ???? starcie wielbicieli młodych cipek Kliknij aby rozwinąć... Na jednym z czterech streamów na pewno będzie leciał
zamierza ktoś oglądać Stasa ze Stepankiem ? ???? starcie wielbicieli młodych cipek Kliknij aby rozwinąć... Na jednym z czterech streamów na pewno będzie leciał
2,9K magician Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3955 zamierza ktoś oglądać Stasa ze Stepankiem ? ???? starcie wielbicieli młodych cipek Kliknij aby rozwinąć... chyba ja oglądnę trzeba zobaczyć, czy Wawrinka jest w takiej formie, żeby w tym turnieju zrobić to co 2 lata temu
zamierza ktoś oglądać Stasa ze Stepankiem ? ???? starcie wielbicieli młodych cipek Kliknij aby rozwinąć... chyba ja oglądnę trzeba zobaczyć, czy Wawrinka jest w takiej formie, żeby w tym turnieju zrobić to co 2 lata temu
970 bartolini1 Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3956 Rama chyba podmienili, wiem że specyfika rywala inna i tak dalej, ale to co on wyprawia to jest jakaś masakra :-D Ani razu podania nie utrzymał..
Rama chyba podmienili, wiem że specyfika rywala inna i tak dalej, ale to co on wyprawia to jest jakaś masakra :-D Ani razu podania nie utrzymał..
2,9K magician Użytkownik Styczeń 21, 2016 #3957 Rama chyba podmienili, wiem że specyfika rywala inna i tak dalej, ale to co on wyprawia to jest jakaś masakra :-D Ani razu podania nie utrzymał.. Kliknij aby rozwinąć... Ponoć za dziadka Stephana gra jego syn, 30-letni Stephan Junior Robert ;] a tak serio to szacun, że jeszcze mu się chce i jest w stanie coś ugrywać Sousa GSM, kosmiczny mecz nie licząc połowy 3 seta
Rama chyba podmienili, wiem że specyfika rywala inna i tak dalej, ale to co on wyprawia to jest jakaś masakra :-D Ani razu podania nie utrzymał.. Kliknij aby rozwinąć... Ponoć za dziadka Stephana gra jego syn, 30-letni Stephan Junior Robert ;] a tak serio to szacun, że jeszcze mu się chce i jest w stanie coś ugrywać Sousa GSM, kosmiczny mecz nie licząc połowy 3 seta