co myślisz o overze Lillarda?:grin:
nie gram takich wysokich linii nigdy ???? nawet nie patrzę w te stronyco myślisz o overze Lillarda?
właśnie o to mi chodzi ???? taka linia 24.5 to jak rzut monetą zależy od dniazawodników to gra się pod kontuzje, a nie codziennie widze ludzie ładuja w overy Butlera/Lillarda/itd.
jak niektórzy mają łatwy match-up tak jak np. dziś Okafor to warto próbować, no ale niektórzy to ładują np. George'a bez wzgledu na to czy match-up z Kawhim czy Hardenemwłaśnie o to mi chodzi ???? taka linia 24.5 to jak rzut monetą zależy od dnia
ale i tak najbardziej popularny koleś na forum to George ???? on i bet na Indiane zawsze jest jak Pacers grają nie wiedzieć czemu
Bardzo chciałbym Cousinsa w PO obejrzec, w sumie Sacto to moja ulubiona druzyna na zachodziechcielibyście zobaczyć Sacto w PO ? ????
Masz szczęście, że Raonic gra jak ostatni kiep, bo Robredo z 40:15 się połamał na koniec (tzn każdy normalny by go połamał )
Zawsze w idealnym momencie wejdziesz. ????To teraz wam powiem cos ciekawego. Ta pilka na 0-2 w TB Raonic wlasnie przegral mecz, drewniaki to drewniaki. Wszystkie takie same