bartolini1
Użytkownik
Imo nie, powinien spokojnie dograć jak mu palma nie odbije Ramogląda ktoś Rama z Robertem? opłaca się grać coś na Francuza w 4 secie?
Imo nie, powinien spokojnie dograć jak mu palma nie odbije Ramogląda ktoś Rama z Robertem? opłaca się grać coś na Francuza w 4 secie?
Pany jak radzicie to skontrowac? tam jest ponad 20k do wygrania. Mowa o kuponach za 150 i 50zl
teraz maja 5 przewagi, więc najwięcej ile można jest do zamknięcia zapewne, ja bym zamknął, bo i tak zysk bardzo duży masz.. ale to tylko moje zdaniepodbijam. Doszedlem do wniosku ze nie ma zadnego dobrego sposobu. Dobrze mysle?
no wlasnie nie mozna zamknac:/teraz maja 5 przewagi, więc najwięcej ile można jest do zamknięcia zapewne, ja bym zamknął, bo i tak zysk bardzo duży masz.. ale to tylko moje zdanie
no tak, z tego co widze jest tylko 7-9 wiec nic nie mozesz zrobic ????no wlasnie nie mozna zamknac:/
Najgorsze jest to ze mam Dasco, ale na razie marwie sie o Keys i LopezaPerfidnie oddany set przez Verdasco ???? Serio polecam obejrzeć sobie potem, bo dawno czegoś takiego nie widziałem
Wszyscy sprzedaja to on nie moze????Perfidnie oddany set przez Verdasco ???? Serio polecam obejrzeć sobie potem, bo dawno czegoś takiego nie widziałem