>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Wszyscy sprzedaja to on nie moze????
Akurat co do meczów Verdasco są elegancko zrobione analizy i pokazane kiedy jego mecze były ustawiane :p Wszystko na podstawie giełdy i kursów. Gdzieś tam w dziale tenisowym są linki nawet, ale sam możesz poszukać.

A sam mecz jeden z gorszych jakie widziałem na tym AO ???? Ilość błędów niesamowita
E: ja po pierwszym wygranym secie kontrowałem już Dasco, bo grał żałośnie i wam też polecam, bo nadal kursy na kontre znośne

rpg 1K

rpg

Użytkownik
A czy wam się nie zdaje ze Pierdasco ma coś z nogą? Tak dziwnie chodzi i niezbyt mu się chce biegać, wkurwia mnie, że wywalił Rafe i gra taką padake i to jeszcze z tym żydem

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Dasco show ciąg dalszy ???? Polecam, bo Dasco już praktycznie każda piłka w aut/siatkę Sela gra taki dramat, że szkoda gadać, a wygrywa to izi ???? 32 UE Dasco 23 Seli

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Verdasco wjezdza na glowna antene Eurosportu ???? ???? Az boje sie na to patrzec skoro takie jaja tam sa.

Keys ogarnela ale Lopez jakis niewyrazny ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
ej moze ten Dasco bedzie kreczowal, bo chyba nie bedzie tak grac do konca meczu?
Ale przecież on nie ma żadnej kontuzji, więc z jakiej parafii miałby kreczować ???? ?
To, że gra na kosmicznie żałosnym poziomie to nie powód do kreczu

D 319

defox

Użytkownik
zobaczcie co robi lopez, jakie on ma niedojebanie mozgowe to az szkoda moic. Ciagle w ten sam sposob przegrywa punktu. Kompromituje sie z jakims pella.

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Jak można grać przy -6 i 8 s do końca dwójkę na 4 s do końca...i to jeszcze Lillard. Nic tu nie grałem, żeby nie było, ale za każdym razem mnie dziwią takie akcje...różnica 2 posiadań i piłka po stronie Hawks na 4 s do końca + faul w zanadrzu, czyli kaplica murowana w razie trafienia tej dwójki, przy -3 potrzebowali by &amp;quot;tylko&amp;quot; przechwytu/pudeł z osobistych. Niby NBA, niby najwyższe standardy, ale czasem to gracze panikują jak dzieci.

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
No i piekna tasma ako ponad 30 poszla sie kochac bo ten pajac nie skreczuje tylko bedzie toczyl sie po tym korcie i kompromitowal z jakims pingwinem. Szkoda gadac, Keys tak ladnie wyciagnela a tu taki bambus

weed233 854

weed233

Użytkownik
No i piekna tasma ako ponad 30 poszla sie kochac bo ten pajac nie skreczuje tylko bedzie toczyl sie po tym korcie i kompromitowal z jakims pingwinem. Szkoda gadac, Keys tak ladnie wyciagnela a tu taki bambus
jeszcze moze wygrac przeciez

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom