bartolini1
Użytkownik
Imo nie, powinien spokojnie dograć jak mu palma nie odbije Ramogląda ktoś Rama z Robertem? opłaca się grać coś na Francuza w 4 secie?
Imo nie, powinien spokojnie dograć jak mu palma nie odbije Ramogląda ktoś Rama z Robertem? opłaca się grać coś na Francuza w 4 secie?
Pany jak radzicie to skontrowac? tam jest ponad 20k do wygrania. Mowa o kuponach za 150 i 50zl
teraz maja 5 przewagi, więc najwięcej ile można jest do zamknięcia zapewne, ja bym zamknął, bo i tak zysk bardzo duży masz.. ale to tylko moje zdaniepodbijam. Doszedlem do wniosku ze nie ma zadnego dobrego sposobu. Dobrze mysle?
no wlasnie nie mozna zamknac:/teraz maja 5 przewagi, więc najwięcej ile można jest do zamknięcia zapewne, ja bym zamknął, bo i tak zysk bardzo duży masz.. ale to tylko moje zdanie![]()
no tak, z tego co widze jest tylko 7-9 wiec nic nie mozesz zrobic ????no wlasnie nie mozna zamknac:/
Najgorsze jest to ze mam Dasco, ale na razie marwie sie o Keys i LopezaPerfidnie oddany set przez Verdasco ???? Serio polecam obejrzeć sobie potem, bo dawno czegoś takiego nie widziałem![]()
Wszyscy sprzedaja to on nie moze????Perfidnie oddany set przez Verdasco ???? Serio polecam obejrzeć sobie potem, bo dawno czegoś takiego nie widziałem![]()