mr.simpson
Użytkownik
Widzę nowy na forumku. :grin:Nie ma czegoś takiego jak masówka. To nie działa, uwierz sprawdzałem![]()
Ale idąc z dzisiejszym humorem pozdrawiam!
Widzę nowy na forumku. :grin:Nie ma czegoś takiego jak masówka. To nie działa, uwierz sprawdzałem![]()
Wczoraj była masówka na Żila Simą.Widzę nowy na forumku. :grin:
Ale idąc z dzisiejszym humorem pozdrawiam!
Pewnie tak, dodatkowo te dwa ostatnie odcinki były dokręcane podobno z myślą o Chińskim rynku.No nie, tylko na końcu na jego grobie byli, więc pewnie zrobią że sfingował smierć![]()
No ale szanujmy się.Wczoraj była masówka na Żila Simą.
Również pozdrawiam![]()
Właśnie nie wiem, ale raczej czekam na lajwa i tam się coś wyciągnie możeNa Isnera to też już masówka? Bo nie wiem czy już grać Jurka czy jeszcze poczkać :grin::grin:
Kolego, ale oni grają na korcie w prawdziwego tenisa, a nie na komputerze ????Na Isnera to też już masówka? Bo nie wiem czy już grać Jurka czy jeszcze poczkać :grin::grin:
Aaa to oni nie będą grać w CS-a?:;/: Już chciałem pisać w E-sportach że to promo i wgl a tu takie zaskoczenie. :grin::grin:Kolego, ale oni grają na korcie w prawdziwego tenisa, a nie na komputerze ????
ja gdy do polskiej TV wchodzilo za gówniaka oglądałem pierwsze dwa sezony chyba i teraz niedanwo całość :razz:Pewnie tak, dodatkowo te dwa ostatnie odcinki były dokręcane podobno z myślą o Chińskim rynku.
Liczę na dobry sezon bo jakiś miesiąc temu oglądałem ten serial w całości i mnie mega wkręcil ????
https://www.youtube.com/watch?v=kuyZhv1HPHQDo spania a nie tenisy po nocach będziecie oglądać