mr.simpson
Użytkownik
Widzę nowy na forumku. :grin:Nie ma czegoś takiego jak masówka. To nie działa, uwierz sprawdzałem
Ale idąc z dzisiejszym humorem pozdrawiam!
Widzę nowy na forumku. :grin:Nie ma czegoś takiego jak masówka. To nie działa, uwierz sprawdzałem
Wczoraj była masówka na Żila Simą.Widzę nowy na forumku. :grin:
Ale idąc z dzisiejszym humorem pozdrawiam!
Pewnie tak, dodatkowo te dwa ostatnie odcinki były dokręcane podobno z myślą o Chińskim rynku.No nie, tylko na końcu na jego grobie byli, więc pewnie zrobią że sfingował smierć
No ale szanujmy się.Wczoraj była masówka na Żila Simą.
Również pozdrawiam
Właśnie nie wiem, ale raczej czekam na lajwa i tam się coś wyciągnie możeNa Isnera to też już masówka? Bo nie wiem czy już grać Jurka czy jeszcze poczkać :grin::grin:
Kolego, ale oni grają na korcie w prawdziwego tenisa, a nie na komputerze ????Na Isnera to też już masówka? Bo nie wiem czy już grać Jurka czy jeszcze poczkać :grin::grin:
Aaa to oni nie będą grać w CS-a?:;/: Już chciałem pisać w E-sportach że to promo i wgl a tu takie zaskoczenie. :grin::grin:Kolego, ale oni grają na korcie w prawdziwego tenisa, a nie na komputerze ????
ja gdy do polskiej TV wchodzilo za gówniaka oglądałem pierwsze dwa sezony chyba i teraz niedanwo całość :razz:Pewnie tak, dodatkowo te dwa ostatnie odcinki były dokręcane podobno z myślą o Chińskim rynku.
Liczę na dobry sezon bo jakiś miesiąc temu oglądałem ten serial w całości i mnie mega wkręcil ????
https://www.youtube.com/watch?v=kuyZhv1HPHQDo spania a nie tenisy po nocach będziecie oglądać