Chyba w Chinach ????Bardzo lubię Schroedera, gość niedługo będzie gdzieś starterem na bank.
Szkoda, że Thabo "drewniane ręce" Sefolosha nie trafił z wide-wide-wide open, tym samym 3,15 na kwartę Hawks przeszło koło nosa ???? .
U mnie to dopiero rano .Do spania a nie tenisy po nocach będziecie oglądać
Zobaczysz .Chyba w Chinach ????
masz link w sygnaturze mario_plpoda ktoś najbliższe 2 mecze z ramówki AO na Eurosport 1 i 2? dzięki
Idź spać gwarancją, że nie będziesz do tyłu :]Wczoraj chciałem zrobić z 390 zł 500 zł, polecili mi Pettita czy kogoś z tenisa, nie znam się na tenisie, więc nie grałem, całe szczęście, zresztą wole grać płaską stawką, stówką, maroon polecił swój temat, akurat dwa typy na minus, ale też nie miałem czasu zagrać, czy dziś ktoś może mi coś polecić ????
Znaczy wiesz... jeśli Ish Smith i Canaan mogą być starterami to ok. Ale w poważnym zespole, który gra o coś więcej niż o pick w drafcie? No way.Zobaczysz .
Siemano, coś ciekawego na nocke grasz? :-DSiema forumek ????
Macerata - Skra 1 @1,26Wczoraj chciałem zrobić z 390 zł 500 zł, polecili mi Pettita czy kogoś z tenisa, nie znam się na tenisie, więc nie grałem, całe szczęście, zresztą wole grać płaską stawką, stówką, maroon polecił swój temat, akurat dwa typy na minus, ale też nie miałem czasu zagrać, czy dziś ktoś może mi coś polecić ????
Panie, dawno juz takich kursow nie ma. Nie siej herezji ???? Dorzuc Thiema do tego i masz @1.74 mniej wiecej ????Macerata - Skra 1 @1,26
390*1,26=491
Napisał wyraźnie, że ma być 500, a nie 491 !Macerata - Skra 1 @1,26
390*1,26=491
Zapewne nigdy nie będzie starterem w kontenderze, ale myślę, że spokojnie będzie miał miejsce w zespole walczącym o PO.Znaczy wiesz... jeśli Ish Smith i Canaan mogą być starterami to ok. Ale w poważnym zespole, który gra o coś więcej niż o pick w drafcie? No way.