chyba wygranejkwota bonusu tenisowego w bet365 to procent od wygranej netto czy czalosci?
Kojarze, przeciez gralem dzisiaj z forumkiem
Absolutnie źle rozumiesz mój serdeczny przyjacielu moje posty. Ubolewam również nad tym, iż w swoich szlachetnych wypowiedziach inkryminujesz moją osobę za czyny których nie jestem godny się dopuścić. Mam dość słuchania twoich impertynencji! Wobec powyższych będę zmuszony udzielić Ci teraz reprymendy.Dawidzie, wyczuwalne w Twoich wypowiedziach do mnie jest nuta nienawiści i wyczuwalne są również groźby.
Apeluje o powsciagliwosc i zachowanie umiaru.
Pozdrawiam serdecznie
Na jakiej podstawie (uwaga cytuję) "czarnuchy i smoluchy" obchodzą jakiekolwiek święto?Dzień Martina Luthera Kinga . patrona czarnuchów i smoluchów z całego USA
również serdecznie pozdrawiam
Betsson/Betsafe wypłaca w czasie rzeczywistym przez automat, czyli od klikniecia "wypłac" nie powinno minąc wiecej niż minuta do hajsu na skrillu.Jak zleciłem wpłatę na betsson to dziś mogę się spodziewać $$$ czy raczej jutro z rana? Na CAVs bym zagrał grubiej:-D
ZOLTY ?! ????widzieli idiote z Memphis ? zebrał piłkę na +3 i 40 sek do końca , zrobił 2 kozły i nieatakowany podał prosto do przeciwnika ????
teraz zagadka , jakiego kolory skóry był ?
Warto coś z tafli na noc?Tenisy, co myślita o Fogu?
@Kuba
Jezdem, o co biega?
do mnie to było ???? ?
pozdrawiam
Lekko Oilers, ewentualnie Blues ML.Warto coś z tafli na noc?
strzelam, że czerwony apaczwidzieli idiote z Memphis ? zebrał piłkę na +3 i 40 sek do końca , zrobił 2 kozły i nieatakowany podał prosto do przeciwnika ????
teraz zagadka , jakiego kolory skóry był ?