A czym wpłacałeś?Taaa????
Czyli nici z pociągu?:-D
Z konta bankowego, przelewy24.A czym wpłacałeś?
Przelewy24 są od razu realizowane.Z konta bankowego, przelewy24.
Nie dodawaj do listy zła koszykówki drużyn NBA. Prędzej czy później wszystkie tam trafią #potwierdzoneinfoDziękuję za kontakt Dawid. Pragnę przypomnieć, że to Ty wczoraj miałeś ubaw z mojej listy ignore (wypowiedź Kuba rocznik). Z mojej strony jestem gotowy pójść na ugodę, ponieważ nie mam mocy rozdawać warny na lewo i prawo.
Pozdrawiam serdecznie pozdrawiam
no lepiej to było zrobić niż nic . Memphis się ustawiło w 4 na lini za 3 i wykluczyli trójkęHaha głupie murzyny z Pelicans zrobili 2 pkt przy -3 na 4 sekundy do konca ????
Więc zawrzyjmy przymierze.Dziękuję za kontakt Dawid. Pragnę przypomnieć, że to Ty wczoraj miałeś ubaw z mojej listy ignore (wypowiedź Kuba rocznik). Z mojej strony jestem gotowy pójść na ugodę, ponieważ nie mam mocy rozdawać warny na lewo i prawo.
Pozdrawiam serdecznie pozdrawiam
a rano do odśnieżania chodnika żeby dorobić na następny bety ????WSZYSCY WPŁACAMY ALL INY NA CAVS PEWNIAKA !
O 2:00 ODJEŻDŻA POCIĄG !
Pozdrawiam, jeśli zgrzeszylem proszę o wybaczenie.Więc zawrzyjmy przymierze.
Pozdrawiam serdecznie.
Tak jakoś wyszło, że te drużyny jakoś kompletnie nie idzie mi wytypować. Nie mniej, bodajże od meczu Kings ze słońcami z Arizony nietypowalem ligi spoconych murzynów, więc mogło się coś zmienić.Nie dodawaj do listy zła koszykówki drużyn NBA. Prędzej czy później wszystkie tam trafią #potwierdzoneinfo
Waćpanie planowany ten pojedynek jest na 4 godzinę i 30 minutę stycznia 19-tego. Pozdrawiam.Drodzy Państwo,
czy dzisiaj gra w Melbourne Jerzy z wieży?
Jeśli tak, to o której?
Dziękuję, pozdrawiam serdecznie.